Θέλω να Μιλήσω σε μια Κοπέλα Όμως δεν Ξέρω τι να της Πω!

Ήρθε η ώρα να έρθετε αντιμέτωποι με μια κοπέλα και ενώ σου αρέσει και θέλεις να τη γνωρίσεις καλύτερα...παγώνεις. Τι κάνεις λάθος και τι να προσέξεις.

Ίσως δυσκολεύεσαι σε μια συζήτηση με μια κοπέλα να σκεφτείς θέματα συζήτησης, ώστε να προχωρήσει η αλληλεπίδραση. Δεν είσαι ο μόνος.

Πολλοί άντρες ξεκινούν μια συζήτηση, αλλά δεν έχουν τι να πουν, ξεμένουν γρήγορα από ιδέες.

Άλλοι λένε μια ατάκα για να ανοίξουν την συζήτηση, όμως δεν ξέρουν πώς να την συνεχίσουν και να κάνουν την γυναίκα να ενδιαφερθεί.

Τέλος, άλλοι κάνουν άπειρες ερωτήσεις, κάνοντας την κοπέλα να αισθάνεται σαν να είναι σε κάποια συνέντευξη.

Το αποτέλεσμα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι η κοπέλα να χάνει το ενδιαφέρον της και να αποχωρεί.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο άντρας δεν δημιουργεί κανενός είδους σύνδεση μαζί της, καθώς ανακυκλώνει τα ίδια αδιάφορα θέματα και δεν μπορεί να εμβαθύνει σε περισσότερο συναισθηματικά ζητήματα.

Τι μπορείς να πεις λοιπόν σε μια γυναίκα και πώς να χειριστείς την έλλειψη θεματολογίας;

#1. Μην Είσαι ΕπικριτικόςΉρθε η ώρα να έρθετε αντιμέτωποι με μια κοπέλα και ενώ σου αρέσει και θέλεις να τη γνωρίσεις καλύτερα...παγώνεις. Τι κάνεις λάθος και τι να προσέξεις.

Πολλοί άντρες ειδικά οι πιο νέοι και άπειροι στο φλερτ, έχουν αντιληφθεί την σημασία του πειράγματος και τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να φέρει, όμως το παρακάνουν όντας επικριτικοί ή προσβλητικοί.

Σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που μιλάς, η τονικότητα. Οι ίδιες λέξεις μπορεί να έχουν διαφορετικό νόημα και να εκληφθούν από την κοπέλα διαφορετικά, ανάλογα με τον τρόπο που θα τις εκφράσεις.

#2. Η Αμεσότητα Είναι Το ΚλειδίΘέλω να Μιλήσω σε μια Κοπέλα Όμως δεν Ξέρω τι να της Πω-1

Κάποιοι άντρες εφάρμοζαν μια έμμεση προσέγγιση, ζητώντας μια γνώμη από την κοπέλα για κάποιο θέμα προκειμένου να πιάσουν συζήτηση.

Αυτή η προσέγγιση όμως δημιουργεί μια υποσυνείδητη ιδέα στον εαυτό του ότι είναι φυσιολογικό να μιλήσεις με μια κοπέλα, χωρίς να είσαι άμεσος.

Φυσικά, αμεσότητα δεν σημαίνει ότι θα τη πεις “Σε είδα και θέλω να κάνουμε σεξ”, αλλά μπορείς κάλλιστα να πεις “Σε είδα, είσαι όμορφη και θέλω να σε γνωρίσω”.

Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσεις χρόνο, καθώς θα μπορείς να ξεδιαλύνεις την κατάσταση και να μην χάνεις τον χρόνο σου με γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται ή που είναι σε σχέση.

Ακόμη, όντας άμεσος θα την κάνεις να σκεφτεί ότι έχεις αυτοπεποίθηση, χαρακτηριστικό που είναι εξαιρετικά ελκυστικό για κάθε κοπέλα.

Για να είσαι άμεσος, πρέπει να μπορείς να είσαι ήρεμος. Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου παρακάτω, για να μάθεις πώς θα το καταφέρεις αυτό.

#3. Μην Κάνεις τα Πράγματα ΠερίπλοκαΘέλω να Μιλήσω σε μια Κοπέλα Όμως δεν Ξέρω τι να της Πω-1

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει ότι αναρωτιέσαι πώς να ξεκινήσεις την συζήτηση με μια κοπέλα. Ίσως πιστεύεις ότι χρειάζεται να της πεις μια φοβερά έξυπνη ατάκα, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται να πεις κάτι απίστευτα έξυπνο, ούτε να περιπλέκεις τα πράγματα.

Όλη η ιστορία είναι να κάνεις το πρώτο βήμα και να την προσεγγίσεις, ακόμη και με ένα απλό “γεια”. Κάνοντας το αυτό, καταφέρνεις να κάνεις κάτι περισσότερο από το 90% των αντρών.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μας εκνευρίζουν στο φλερτ. Δες ποια είναι αυτά στο επεισόδιο του  Apla+Andrika που ακολουθεί.

#4. Ρώτησε Την Για τον Εαυτό ΤηςΘέλω να Μιλήσω σε μια Κοπέλα Όμως δεν Ξέρω τι να της Πω-1

Όπως ήδη είπαμε, δεν χρειάζεται να πεις κάτι περίπλοκο.

Ρώτησε την κάτι απλό για εκείνη και συνέχισε την συζήτηση με βάση αυτό. Κάνε μια ερώτηση δείχνοντας αυθεντικό ενδιαφέρον και δείξ’ της ότι ξέρεις να ακούς και να συμμετέχεις ενεργά στην συζήτηση.

Εστίασε σε ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να την γνωρίσεις καλύτερα. ενδεικτικά μερικές τέτοιες ερωτήσεις είναι οι παρακάτω:

– Τι έχει σπουδάσει

– Τι δραστηριότητες, χόμπι κλπ της αρέσουν

– Ποιο είναι το αγαπημένο της μέρος

– Πού θα ήθελε να ταξιδέψει

Απλές ερωτήσεις, που θα δείξουν ότι ενδιαφέρεσαι για την προσωπικότητα της, και όχι μόνο για το σεξ μαζί της, θα δώσουν έναν ειρμό στην συζήτηση και θα προχωρήσουν την αλληλεπίδραση.

#5. Μίλησε Για τον Εαυτό ΣουΉρθε η ώρα να έρθετε αντιμέτωποι με μια κοπέλα και ενώ σου αρέσει και θέλεις να τη γνωρίσεις καλύτερα...παγώνεις. Τι κάνεις λάθος και τι να προσέξεις.

Για να χτίσεις έλξη μεταξύ σας θα πρέπει να σε εμπιστευθεί και αυτό θα επιτευχθεί, αν γνωρίζει για εσένα.

Μίλησε της για πράγματα που σου αρέσουν, για τα χόμπι σου και για τα συναισθηματικά σου κίνητρα.

Πες της τι σου αρέσει να κάνεις και ποιοι λόγοι σε οδηγούν σε αυτά, βάζοντας συναίσθημα και μιλώντας σε βάθος και με πάθος για όσα σου αρέσουν.

Πρόσεξε μόνο, μην παρασυρθείς και τις μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου και μην αποκαλύψεις τα πάντα από την πρώτη στιγμή.

Χρειάζεται και λίγο μυστήριο, για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον της σε υψηλά επίπεδα.

#6. Δημιούργησε Σύνδεση Μαζί Της

Θέλω να Μιλήσω σε μια Κοπέλα Όμως δεν Ξέρω τι να της Πω-1

Όταν κάνεις ερωτήματα και όταν μιλάς για τον εαυτό σου, δημιουργείς μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας, που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις την συζήτηση και την γνωριμία.

Μετά την έναρξη μιας συζήτησης θα πρέπει να εστιάσεις σε βαθύτερα θέματα, που θα ισχυροποιήσουν την σύνδεση.

Στην συνέχεια της συζήτησης θα πρέπει να προβάλλεις και να αναδείξεις όλα αυτά που σας ενώνουν, όπως κοινές απόψεις, κοινά χόμπι κλπ.

#7. Κάνε Κάποιο Κομπλιμέντο

Θέλω να Μιλήσω σε μια Κοπέλα Όμως δεν Ξέρω τι να της Πω-1

Αν σου αρέσει μια κοπέλα, δεν υπάρχει λόγος να μην της το εκφράσεις.

Στην πραγματικότητα, αν δεν το κάνεις, θα την μπερδέψεις, καθώς δεν θα καταλάβει το ενδιαφέρον σου ή θα υποθέσει ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για σεξ.

Ένα κομπλιμέντο για κάτι που φορά ή για κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα της θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να καταλάβει τις προθέσεις σου.

#8. Μην Ξεμένεις Από Ιδέες

Θέλω να Μιλήσω σε μια Κοπέλα Όμως δεν Ξέρω τι να της Πω-1

Είναι συνηθισμένο να ξεμένεις από ιδέες και οι συνεχείς ερωτήσεις, δεν είναι ό,τι καλύτερο, καθώς η συζήτηση ια πάρει άλλη τροπή και θα μοιάζει περισσότερο με συνέντευξη.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να έχεις κατά νου το παρακάτω ακρωνύμιο:

Π.Ε.Δ.Υ.

Παρατήρηση: Κάνε μια παρατήρηση σχετικά με κάτι που συμβαίνει γύρω σας εκείνη τη στιγμή.

Ερώτηση: Βασιζόμενος σε κάτι που συμβαίνει στο περιβάλλον σας, κάνε μια ερώτηση για αυτό.

Δήλωση: Πες της κάτι για εσένα

Υπόθεση: Κάνε μια υπόθεση για αυτήν, αντί να την ρωτήσεις.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα τέσσερα στοιχεία υποθέτεις εξ αρχής ότι υπάρχει οικειότητα μεταξύ σας και αποστασιοποιείσαι από την τεχνική της συνέντευξης, που μπορεί να γίνει πολύ βαρετή.

#9. Θεματολογία Προς ΑποφυγήΘέλω να Μιλήσω σε μια Κοπέλα Όμως δεν Ξέρω τι να της Πω-1

Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορείς να συζητήσεις σε μια πρώτη γνωριμία με μια κοπέλα, αλλά υπάρχουν και μερικά θέματα που μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο σημαντικές διαφωνίες ή αρνητικά συναισθήματα.

Θα πρέπει να αποφύγεις θέματα που άπτονται πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων και οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα. Επίσης, μην αρχίσεις να της εξιστορείς τις περιπέτειες από την στρατιωτική σου θητεία.

Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό, πέραν των θεμάτων συζήτησης, είναι αφενός να διατηρείς την οπτική επαφή με την κοπέλα και αφ’ ετέρου να κλιμακώνεις σταδιακά την επαφή, αγγίζοντας την κάθε τόσο.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Τι να μην ξέρεις τι να της πεις δεν είναι κάτι αφύσικο. Είναι αφύσικο να έχεις τη λύση εδώ και να μην κάνεις τίποτα.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style