Θέμης Καλόγηρος

Executive Coach στο Men Of Style, Ομιλητής

Θέμης Καλόγηρος

Executive Coach στο Men Of Style, Ομιλητής

"Αλλάζοντας τη δική σου συμπεριφορά, αλλάζεις τον κόσμο γύρω σου"

Ο Θέμης πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν άντρα που ξέρει τι θέλει. Όπως επίσης ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν άντρα που ξέρει πώς να το διεκδικήσει και τελικά πώς να το αποκτήσει. Έναν άντρα που ξέρει να φλερτάρει πετυχημένα τη γυναίκα που του αρέσει. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει δίπλα του μια ποιοτική γυναίκα ή να δημιουργήσει μια πετυχημένη σχέση;

Με τις γνώσεις και την εμπειρία του, ο Θέμης μπορεί να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να πετύχουν ακριβώς αυτό: μια καλύτερη και πιο επιτυχημένη ερωτική ζωή. Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχει κάποια ελκυστικά χαρακτηριστικά, ο Θέμης είχε την εξής απορία: “Πώς μπορώ να προβάλω αυτά τα χαρακτηριστικά προς τα έξω κι εν τέλει, να διεκδικήσω κάτι καλύτερο στον ερωτικό τομέα;” Μεγαλωμένος σε επαρχιακή πόλη, πήρε την απόφαση να μετακομίσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην Αθήνα. Ξεκινώντας τα μαθήματα στο Men Of Style, ο Θέμης ένιωσε επιτέλους να απελευθερώνεται και να είναι ο εαυτός του.

Σύντομα, του προτάθηκε η θέση του Εκπαιδευτή στην εταιρεία Men Of Style. Μέχρι σήμερα ο Θέμης έχει διδάξει δεκάδες άντρες πώς να φλερτάρουν αποτελεσματικά. Όπως επίσης και το πώς να διεκδικούν αυτό που τους αξίζει στον ερωτικό τομέα. Σε συνεργασία με τον Σπύρο Ανδριανό και τον Χρήστο Παπανίκα, δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό podcast για άντρες με τίτλο Apla+Andrika. Με θέματα που αφορούν το φλερτ και τη συνολική αυτοβελτίωση του άντρα, το podcast έχει βοηθήσει εκατοντάδες άντρες να εξελιχθούν. Επίσης, έχει ενεργή συμμετοχή στο YouTube με βίντεο πάνω στο φλερτ, το στυλ και την αυτοβελτίωση.

Ο τρόπος που εμπνέει τον ακροατή του, οι εμπεριστατωμένες απόψεις του και η μεταδοτικότητά του βοηθούν τους ανθρώπους να ταυτιστούν. Τους ωθεί επίσης να αντιληφθούν τα κομμάτια που υστερούν, να μάθουν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να παίρνουν αποφάσεις. Τελικά, να αποκτήσουν ποιοτικότερες και πιο υγιείς σχέσεις με το αντίθετο φύλο.

Βασικά Οφέλη Ομιλιών

Ανάλυση Ανθρώπινης Συμπεριφοράς

Συνδυάζοντας γνώσεις από επιστήμες αιχμής, προσφέρεται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις δομές της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ώστε να λειτουργούν αρμονικότερα στη ζωή τους και να πετυχαίνουν πιο εύκολα τους στόχους τους.

Εξειδικευμένες Γνώσεις

Εφαρμοσμένη γνώση και εμπειρία χρόνων, τόσο πάνω στο κομμάτι των σχέσεων όσο και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες μάθουν τι πραγματικά δουλεύει και να μπορέσουν να το εφαρμόσουν.

Ποιοτική Εκπαίδευση

Δεν καθόμαστε να μιλάμε με τις ώρες. Οι συμμετέχοντες θα ταυτιστούν, θα γελάσουν και φυσικά θα μάθουν με έναν μοναδικό και διασκεδαστικό τρόπο, ζώντας μια ευχάριστη και επιμορφωτική εμπειρία.

Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων

Προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες κατανοώντας τις δομές της επικοινωνίας, ώστε να λειτουργούν καλύτερα στη ζωή τους αλλά και στα πλαίσια μιας ομάδας.

Θεματολογία

 • 1

  Ανθρώπινες Σχέσεις και Συμπεριφορά

  Πολλές φορές, οι άνθρωποι λειτουργούν με τρόπους που δεν καταλαβαίνουμε. Άλλες φορές πάλι, αδυνατούμε να καταλάβουμε ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό. Όμως, υπάρχει τρόπος να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου, αρκεί να έχουμε και τον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Θέμης μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις σε βάθος την ανθρώπινη συμπεριφορά.

 • 2

  Σχέσεις των Δύο Φύλων

  Μπορούν τα δύο φύλα να έρθουν πιο κοντά και να αποκτήσουν ποιοτικότερες και πιο λειτουργικές σχέσεις; Φυσικά και μπορούν. Οι σχέσεις των δύο φύλων δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες ή δύσκολες. Αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη καθοδήγηση και γνώση. Ο Θέμης προσφέρει events με εξειδικευμένη και εφαρμοσμένη γνώση πάνω στις σχέσεις των δύο φύλων.

 • 3

  Αυτοπειθαρχία

  Η αυτοπειθαρχία είναι κάτι που σε πολλούς ανθρώπους λείπει. Είναι όμως και ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας. Ο Θέμης προσφέρει στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να κατανοήσουν την αξία της αυτοπειθαρχίας και κυρίως, να μάθουν πώς μπορούν να την αναπτύξουν στο μέγιστο, ώστε να αυξήσουν τα αποτελέσματά τους σε κάθε τομέα.

 • 4

  Στάδια Προσέγγισης

  Πώς θα ένιωθες εάν ήξερες ότι ο καθένας μπορεί να προσεγγίσει πετυχημένα το άτομο του αντίθετου φύλου που βρίσκει ελκυστικό; Βασισμένες στις επιστήμες αιχμής και την εμπειρία χρόνων, παρέχονται στους συμμετέχοντες πρακτικές μέθοδοι ώστε η κάθε προσέγγιση να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Βασισμένος στη δική του εμπειρία, ο Θέμης μπορεί να σε βοηθήσει να φλερτάρεις πετυχημένα.

Παρουσίες Στα Media

"Ξεκινήσαμε Όλοι Από το Ίδιο Σημείο Και Κάθε Φορά Κοιτάμε να Φτάσουμε την Εξέλιξη Μας Ψηλότερα"

Είσαι εταιρεία ή οργανισμός που διοργανώνει events; Γράψε τα στοιχεία και το μήνυμά σου, έλεγξε το e-mail σου για το επιβεβαιωτικό μας μήνυμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.