Θεσσαλονίκη Invite – Only Event

Θεσσαλονίκη Invite – Only Event

Στην επίσκεψή μας στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα διοργανώσαμε και το event που παρακολουθείς.

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάποιους από εσάς και να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες.

Σύντομα ολόκληρο το σεμινάριο θα βρίσκεται στο site του menofstyle.gr.

Γράψου στο newsletter για να ενημερωθείς όταν θα είναι έτοιμο!

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για καθετί νέο.

YouTube 

iTunes 

Spotify

TuneIn 

Facebook 

Αν Σου Άρεσε Το Θεσσαλονίκη Invite – Only Event

θεσσαλονίκη

Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή τι ηλικία έχεις. Όλοι μας θέλουμε να βελτιώσουμε τις επικοινωνικές μας δεξιότητες και να μπορούμε να διεκδικούμε επιτυχημένα τις γυναίκες που επιθυμούμε.

Δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, το οποίο θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου με το αντίθετο φύλλο. Θα έχεις πρόσβαση από το κινητό & τον υπολογιστή σου σε περισσότερες από 80 ώρες εκπαίδευσης, 24 ώρες το 24ωρο.

Θέλεις να γίνεις μέλος της παρέας μας αλλά δεν έχεις χρόνο; Θέλεις να μάθεις πώς να φλερτάρεις πετυχημένα αλλά σε εμποδίζει η απόσταση; Το Digital Academy έχει φτιαχτεί για εσένα που θέλεις να εξελιχθείς στο κομμάτι του φλερτ και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, στον χώρο και τον χρόνο που ΕΣΥ επιλέγεις. Κάνε ΤΩΡΑ την εγγραφή σου.

Για να μάθεις περισσότερα κάνε κλικ εδώ. 

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.