Θετικότητα! Πώς το Χαμόγελο Ανεβάζει την Έλξη Στο Φλερτ

Θετικότητα! Πώς το Χαμόγελο Ανεβάζει την Έλξη Όταν Φλερτάρεις

Όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και το φλερτ χρειάζεται αυτό που θα λέγαμε θετικότητα. Η θετικότητα είναι ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό για έναν άνθρωπο. Οι θετικοί άνθρωποι έχουν αποδεδειγμένα περισσότερες ευκαιρίες στην ζωή και βιώνουν λιγότερη απόρριψη απ’ ότι οι υπόλοιποι ή την βιώνουν με τέτοιο τρόπο που τους πληγώνει λιγότερο.

Αυτό είναι λογικό και επόμενο, καθώς κανείς δεν θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του που να είναι αρνητικός και γκρινιάρης. Όταν επομένως ερχόμαστε σε επαφή με θετικούς ανθρώπους, είναι πολύ πιο απίθανο να τους απορρίψουμε και πολύ πιο πιθανό να νιώσουμε έλξη για αυτούς.

Ένα απίστευτο μέσο έκφρασης της θετικότητας είναι το χαμόγελο. Οι άντρες που χαμογελάνε είναι πιο ελκυστικοί στις γυναίκες και μια εξήγηση για αυτό είναι ότι έχουμε συνδέσει το χαμόγελο με την θετικότητα.

Το θέμα στην σύγχρονη κοινωνία είναι ότι δεν χαμογελάμε τόσο συχνά όσο θα έπρεπε. Πολλοί άντρες πιστεύουν λανθασμένα ότι το χαμόγελο φανερώνει αδυναμία και ότι θα έπρεπε να δείχνουν πιο σοβαροί. Όμως το αποτέλεσμα σε αυτό είναι ένας άντρας ο οποίος μοιάζει με την αρνητική εκδοχή του James Bond!

Το χαμόγελο παίζει τεράστιο ρόλο στην έλξη και σίγουρα

μεγαλύτερο ρόλο απ’ όσο πιστεύουμε.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι όλοι μας γινόμαστε πιο ελκυστικοί και όμορφοι όταν χαμογελάμε. Ιδανικά, όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα, θα πρέπει να το κάνεις με χαμόγελο. Και καλό θα ήταν να χαμογελάς συχνά και στην καθημερινότητά σου γιατί θα αλλάζει και την διάθεσή σου.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους 3 βασικότερους λόγους που το χαμόγελο ανεβάζει την έλξη όταν φλερτάρεις. Είσαι έτοιμος;

#1. Η Θετικότητα Σε Κάνει Λιγότερο Απειλητικό Και Δημιουργεί Έλξη Στο Φλερτ

φλερτ

Α) Φαντάσου να σε προσεγγίσει μια γυναίκα και να μην χαμογελάσει ούτε μια φορά κατά την διάρκεια της συνομιλίας σας. Δεν θα αισθανθείς άβολα; Δεν θα νιώσεις λίγο πιο απειλητικά απ’ ότι συνήθως; Θα σκεφτείς: «τι πάει στραβά με αυτήν την γυναίκα;»

Β) Φαντάσου τώρα πώς μπορεί να νιώθει μια γυναίκα όταν την προσεγγίζει κάποιος που δεν χαμογελάει καθόλου ! Θα τρομάξει και θα είναι πιο αμυντική απ’ ότι θα ήταν εάν ο συγκεκριμένος άντρας χαμογέλαγε.

Οι γυναίκες έχουν από την φύση τους πιο ανοιχτές τις κεραίες τους για ενδεχόμενο κίνδυνο. Αυτό συμβαίνει γιατί σωματικά ένας άντρας είναι πιο δυνατός και μπορεί να την βλάψει.

Ένας άντρας που κατά την διάρκεια της προσέγγισης και του φλερτ είναι χαμογελαστός, όχι σε υπερβολικό βαθμό αλλά του βγαίνει φυσικά, αποτελεί αμέσως μικρότερη απειλή για την γυναίκα που φλερτάρει, κι επομένως είναι και πιο ελκυστικός.

 

#2. Φανερώνει Ότι Έχεις Μια Θετική Ζωή Και Ότι Είσαι Πλήρης Και Ευτυχισμένος Όταν Χαμογελάς Και Δημιουργείς Έλξη Στο Φλερτ

φλερτ

Το χαμόγελο αντιπροσωπεύει στο μυαλό μας την θετικότητα και την αισιοδοξία και αυτά είναι από μόνα τους πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά. Δείχνει ότι έχεις μια θετική πραγματικότητα, που κάθε άτομο θα ήθελε να είναι μέρος της και ότι είσαι ευτυχισμένος, πλήρης και ικανοποιημένος με την ζωή σου.

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι μέρος μιας τέτοιας κατάστασης, γιατί πολύ απλά όλοι θέλουμε να βιώνουμε θετικά συναισθήματα. Τα θετικά συναισθήματα που προβάλεις παίζουν τεράστιο ρόλο στην έλξη όταν φλερτάρεις, γιατί αυτόματα τα δημιουργείς και στην γυναίκα.

Και το χαμόγελο είναι ο βασικότερος τρόπος για να προβάλεις θετικά συναισθήματα σε κάποιον. Κανείς δεν θέλει δίπλα του κάποιον που είναι ανέκφραστος ή μουρτζούφλης. Δες και το παρακάτω βίντεο:

 

#3. Κάνει Τους Γύρω Σου Να Νιώθουν Πιο Άνετα Και Είναι Δείγμα Υψηλής Αντίληψης Όταν Χαμογελάς Και Δημιουργείς Έλξη Στο Φλερτ

φλερτ

Το να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει άνετα είναι ένα πολύ βασικό συστατικό για να αναπτύξεις μια πιο βαθιά επικοινωνία και να αρχίσει η γυναίκα σταδιακά να νιώθει ασφάλεια και να σου ανοίγεται.

Ένας εύκολος τρόπος να το καταφέρεις αυτό όταν φλερτάρεις είναι να χαμογελάς. Επειδή ακριβώς με το χαμόγελο δεν φαίνεσαι επιθετικός και φαίνεσαι ένας θετικός άνθρωπος, η γυναίκα θα αρχίσει σταδιακά να νιώθει πιο άνετα γύρω σου και να χαλαρώνει. Και αυτό είναι άλλωστε που όλοι μας επιδιώκουμε.

Θυμήσου επίσης ότι με το χαμόγελο σπάει ο πάγος, κάτι που είναι πολύ βασικό όταν φλερτάρεις. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Συμπεράσματα Για Χαμόγελο Και Φλερτ

Α) Το χαμόγελο είναι δείγμα υψηλής κοινωνικής και συναισθηματικής ευφυίας σύμφωνα με έρευνες. Δείχνει ότι είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να χαμογελάς και ότι αντιλαμβάνεσαι τις κοινωνικές καταστάσεις γύρω σου και τα συναισθήματα των άλλων ώστε να αντιδράς αναλόγως.

Β) Δείχνει επίσης ότι είσαι άνετος με τον εαυτό σου και ένας άνθρωπος που είναι άνετος με τον εαυτό του έχει αρκετά μεγάλη συναισθηματική ευφυΐα για να αντιληφθεί τα συναισθήματά του.

Γ) Το χαμόγελο είναι ένα πολύ βασικό συστατικό της έλξης και μην ξεχνάς ότι ανεβάσει και την δική σου διάθεση! Θυμήσου, λοιπόν, να χαμογελάς.

Τέλος, αυτό που πρέπει να θυμάσαι όταν φλερτάρεις μια γυναίκα είναι να είναι ξεκάθαρο ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά. Δηλαδή να εκφράζεις τις προθέσεις σου μαζί της.

Από τη στιγμή που που το κάνεις αυτό και έχεις δείξει όση αρρενωπότητα χρειάζεται στα πράγματα που μετράει να είσαι αποφασιστικός, μην ξεχνάς να μαλακώνεις αυτή την εικόνα στο φλερτ με το χαμόγελό σου. Είναι ένας από τους τρόπους για να δείξεις πιο φιλικός και ξέρεις ότι έτσι θα νιώσει η κοπέλα άνετα.

Για τις γυναίκες είναι σημαντικό να νιώθουν χαλαρές στο φλερτ αλλά και σε ό, τι άλλο αφορά τη ζωή, τουλάχιστον στα ερωτικά τους, για να μπορούν να εκφραστούν συναισθηματικά και να σου δείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσένα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Τι να Κάνεις όταν Όλα σου Πάνε Στραβά

Οι Προσωπικές σου Αξίες Διαμορφώνουν το Ποιος Είσαι

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να αυξήσεις την θετικότητα στη ζωή σου; Δες εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή Συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.