Τι χρειάζεται να προσέξεις πριν την προσέγγιση;

Έχεις ανακαλύψει το παιχνίδι, έχεις κάποιες απαραίτητες γνώσεις και έχεις κάποιες αρχικές επιτυχίες.
Τα θετικά σημεία αναφοράς είναι απαραίτητα και για αυτό χρειάζεται να προσέξεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θα ενισχύσουν την επιτυχία σου στην προσέγγιση γυναικών.

Δεχόμαστε πολλές απορίες για το αν χρειάζεται να προσεγγίζεις πολλές ή στοχευόμενα. Σίγουρα το να περιμένεις προσέχοντας κάποια στοιχεία να είναι υπέρ σου πριν την προσέγγιση σε περιορίζει αλλά για τους περισσότερους που δεν έχουν  εμβαθύνει στον εσωτερικό του κόσμο ώστε να έχουν «συμπαγές» inner και  που συνδέουν τον ανδρισμό τους με τις επιτυχίες στις γυναίκες ο παρακάτω

Αυτό που έκανα στην αρχή είναι πλησιάζω μαζικά γυναίκες αδιαφορώντας για το οτιδήποτε πέραν του να εφαρμόσω τις γνώσεις που είχα αποκτήσει. Ήθελα να διαπιστώσω τι πιάνει και τι όχι η εμπειρία ήταν διδακτικότατη!   Στο δεύτερο επίπεδο όμως άρχισα να επικεντρώνω την προσέγγιση μου πιο στοχευόμενα. Ειδικά μετά από μια συγκεκριμένη ώρα που στοχεύεις στην αποπλάνηση και στο να την φέρεις σπίτι σου θα χρειαστείς να προσέξεις κάποια από τα παρακάτω:

1. Σου αρέσει πραγματικά;

Η προσέγγιση σου να γίνεται  μόνο σε αυτές τις γυναίκες που πραγματικά σε ελκύουν. Θα σε βοηθήσει να παίξεις αφοσιωμένα και κυρίως εκεί θα δεις και τον πραγματικό σου εαυτό! Πόση αυτοπεποίθηση έχεις; Πόσο απελπισμένος έδειξες; Πόσο σε ενδιέφεραν οι αντιδράσεις της;
Η προσέγγιση των γυναικών που θέλεις πολύ θα σε βοηθήσει να συνηθίσεις να είσαι αυθεντικός και να εκφράζεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Το γιατί το χρειάζεσαι αυτό το εξηγούμε στα bootcamps.  Eίναι μεγάλη ανάλυση πέραν από τα όρια ενός άρθρου. Ρώτα τον εαυτό σου « Γουστάρω πραγματικά να κάνω σεξ μαζί της ή θέλω να ικανοποιήσω το εγώ μου;»

2. Τι ηλικία έχει;

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες έλκονται από μεγαλύτερους άνδρες που «έχουν παρελθόν». Αυτό που θα προσέξεις με τον καιρό είναι ότι οι είναι μικρότερες είναι πιο δεκτικές στην καθαρά σεξουάλικη προσέγγιση.

Θα χρειαστείς να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου σε πολλές παραμέτρους. Είναι και θέμα κοινωνικής διαίσθησης. Οι προσέγγιση σου και η επικοινωνία σου θα αποδώσει καλύτερα σε γυναίκες που χονδρικά είναι από 3 έως 8 χρόνια μικρότερες.

3. Δείχνει «ανοικτή» στο φλερτ;

Αυτό είναι και σε μεγάλο βαθμό θέμα υποεπικοινωνίας, οπότε χρειάζεται καλές γνώσεις της γυναικείας φύσης αλλά κυρίως εμπειρία για καταλάβεις

Πρωτίστως εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Ναι ίσως ακούγεται αντιφατικό αλλά με μια μικρή εμπειρία και τον συνδυασμό της εσωτερικής φωνής που θα σε ενθαρρύνει ή θα σε απομακρύνει απλά θα ξέρεις αν μια προσέγγιση θα πάει καλά περισσότερο από κάποιες άλλες.

Πριν μπω σε λεπτομέρειες θέλω να εξηγήσω ότι δεν χρειάζεται να περιορίσεις τον εαυτό σου κάνοντας προσέγγιση γυναίκων που δείχνουν τα παρακάτω μιας αλλά έχω δει ότι παίζει ρόλο:

– Αν περπατάει αργά.

– Αν κοιτάει βιτρίνες.

– Αν προσέχει φωτογραφίες στο κινητό της (μεγάλη πιθανότητα να βαριέται).

– Αν φοράει γόβες.

– Αν βγάζει φωτό με τις φίλες της.

– Αν δείχνει να έχει καλή διάθεση (χαμογελάει, ανοικτή γλώσσα σώματος)

– Αν έχει ντυθεί ανοικτόχρωμα.

– Αν πίνει κρασί.

4. Σου δείχνει σημάδια ότι της αρέσεις.

Αυτά πρέπει να τα γνωρίζεις μέχρι τώρα. Ακόμα και το πιο απλό μειδίαμα ή ελάχιστη οπτική επαφή είναι «πρόσκληση για προσέγγιση». Αν σε ακουμπάει, αν μιλάει στην φίλη της και εκείμη γυρίσει και σε κοιτάξει επίσης χρειάζεται να προσεγγίσεις. Φυσικά εκφράζεις το ενδιαφέρον άμεσα. Αντάμειψε την για το «θάρρος» της.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.