Τι Έγινε στα Events του Men Of Style σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ( MOS & Α.Λ.Π.)

H πρώτη εβδομάδα του μήνα που διανύουμε ήταν μια εξαιρετικά έντονη εβδομάδα για το Men Of Style, αφού είχαμε 3 events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Και επειδή μας ρωτάτε πως πήγαν αυτά τα events αλλά και έχει γίνει συζήτηση στα social media σχετικά με το κοινό και το ποιος ήρθε, θα τα πούμε σε αυτό το video!

Για να ενημερωθείς για το πως θα λάβεις την διάλεξη του Χρήστου στο Μαρούσι όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία του υλικού από τους βιντεολήπτες και μοντέρ, εγγράψου στο newsletter μας :

Newsletter

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δείτε εδώ την σελίδα που έχει το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (ΑΛΠ)

Και ο κύκλος που συμμετείχε ως εισηγητής ο Χρήστος:

«Διαχείριση σχέσεων: Η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους»
ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το email της ομάδας του Ανοιχτού Λαικού Πανεπιστημίου:
info@alp.gr και το τηλέφωνο : 2821501060

Σας ευχαριστούμε θερμά

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους 67 φοβερούς Άνδρες με Στυλ που ήρθαν στο event του Men Of Style στην Θεσσαλονίκη, εν μέσω βροχής και μας αφιέρωσαν 4 και πλέον ώρες από το Σαββατόβραδό τους για να μας γνωρίσουν.

Είστε απίστευτοι και η ανταπόκρισή σας μας συγκίνησε.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080 και με υπότιτλους.

**————————-**

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.