Τι είναι το MenOfStyle.gr;

Το Men Of Style είναι η πρώτη ομάδα επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των δεξιοτήτων των Ανδρών που αφορούν στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους ικανότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.

Με καθημερινή αρθρογραφία, παροχή καθοδήγησης – coaching, προγράμματα εκπαίδευσης, σεμινάρια και events, η εταιρεία μας, είναι η πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.


Το Παιχνίδι, δηλαδή το σύνολο της διαχείρισης των κοινωνικών δυναμικών που δημιουργούνται κατά την αλληλεπίδραση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, έχει τόσες λεπτομέρειες που μπορούν να αναλυθούν σε τέτοιο βάθος, που πραγματικά τρομάζουν κάποιον νέο που πρωτοασχολείται και πελαγώνει από το πλήθος των πληροφοριών που προσπαθεί να βάλει στο κεφάλι του. Όλα μπορούν να μπούνε σε μία σειρά όμως, αρκεί να έχει κάποιον να τον καθοδηγήσει.

Αν είσαι άπειρος με τις γυναίκες ή αν είσαι έμπειρος και θες καλύτερα αποτελέσματα, τότε το MenOfStyle.gr είναι ο καλύτερος τρόπος να ενημερωθείς αλλά και να καθοδηγηθείς προς αποδοτικότερες πρακτικές.

Τα άρθρα του MenOfStyle.gr θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να προσεγγίσεις τις γυναίκες που θες, να βγεις ραντεβού μαζί τους και να τις κάνεις να περάσουν όμορφα μαζί σου αλλά και εσύ με αυτές. Παράλληλα, οι υπηρεσίες μας, είναι μια εμπειρία ζωής για όσους ενδιαφέρονται να αλλάξουν τα αποτελέσματά τους με τις γυναίκες προς το καλύτερο αλλά και να αποκτήσουν βάσεις για να γίνουν οι άνδρες που οι ίδιοι αλλά και οι γυναίκες ονειρεύονται.

Το MenOfStyle.gr είναι η διαδικτυακή σελίδα της πρώτης Ελληνικής Συμβουλευτικής Εταιρείας για την εξέλιξη του Άνδρα, με έδρα την Αθήνα, η οποία και διέπεται από τους σχετικούς νόμους και περιορισμούς του Ελληνικού κράτους περί Ο.Ε και Συμβουλευτικών.