Τι Κάνεις αν Αισθάνεσαι πως δεν Είσαι Ελκυστικός Όταν Φλερτάρεις

Όταν φλερτάρεις, ενδέχεται να δεχτείς χτυπήματα από το "εγώ" σου, σχετικά με το αν είσαι ελκυστικός ή όχι. Μάθε τρόπους να ξεπεράσεις αυτήν την κατάσταση.

Το να απορριφθείς από μία γυναίκα, ειδικά αν δεν έχεις συχνά ευκαιρία να προσεγγίσεις κάποια και να της εκφράσεις τις προθέσεις σου, μπορεί να είναι αρκετά σκληρό και επώδυνο. Φτάνεις στο σημείο να αμφισβητείς τον εαυτό σου, την ικανότητά σου να φλερτάρεις με μία γυναίκα και γενικότερα το κατά πόσο μπορείς να είσαι ελκυστικός και να αξίζεις να έχεις μία κοπέλα.

Οι απορρίψεις πια δε γίνονται μόνο live, αλλά οι περισσότερες απορρίψεις δίνονται διαδικτυακά πια, αφού οι περισσότερες άνδρες λόγω φόβου προσέγγισης, καταφεύγουν στο διαδικτυακό φλερτ. Η γυναίκα δεν έχει να αντιμετωπίσει έναν άνδρα μπροστά της και να νιώθει πώς μπορεί να δεχτεί την απόρριψη, μπορεί λοιπόν να γίνει πιο σκληρή και πιο απότομη, καθώς και ό άνδρας με τη σειρά του στο διαδίκτυο μπορεί να επιμείνει περισσότερο χωρίς να νιώθει πίεση.

Είτε φλερτάρει κάποιος live όμως είτε στο διαδίκτυο, η απόρριψη, είτε είναι ευγενική είτε είναι αγενής και απότομη, πονάει και τον άνδρα που δεν προσεγγίζει γυναίκες συχνά. Εάν λοιπόν τελευταία νιώθεις πως δεν είσαι ιδιαίτερα τυχερός στα ερωτικά σου, το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι και εσύ σε αυτή τη φάση, όπου η αυτοπεποίθησή σου να είναι κλωνισμένη και να αισθάνεσαι πως δεν είσαι ελκυστικός. Και πιθανόν να πλανάται στο μυαλό σου το ερώτημα: τι μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις αυτό;

#1. Γυμναστική και ΔιατροφήΌταν φλερτάρεις, ενδέχεται να δεχτείς χτυπήματα από το "εγώ" σου, σχετικά με το αν είσαι ελκυστικός ή όχι. Μάθε τρόπους να ξεπεράσεις αυτήν την κατάσταση.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σιχαίνεσαι την υγιεινή διατροφή ή / και τη γυμναστική. Ωστόσο, το να προσέχεις το σώμα σου και τη φυσική σου κατάσταση, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να νιώθεις πιο ελκυστικός.

Η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να διώξεις την ένταση της ημέρας, να απελευθερώσεις ενδορφίνες, που είναι ο καλύτερος τρόπος να ανέβει η διάθεσή σου.

Η άσκηση είναι ένας υπέροχος τρόπος για να νιώσεις πιο ελκυστικός, δηλώνει και μία μελέτη στο πανεπιστήμιο Turku, του 2015. Η έρευνα έδειξε ότι όσο είχαν τον αθλητισμό και τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους, παρουσίαζαν αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Δε χρειάζεται να έχεις τους τέλειους κοιλιακούς – αν και βοηθάνε. Δε χρειάζεται να έχεις τους άψογους γραμμωμένους μυς και τα τεράστια μπράτσα – αν και βοηθάνε. Πρόσεξε τον εαυτό σου, τη διατροφή σου, να κοιμάσαι καλά και να γυμνάζεσαι σε εβδομαδιαία βάση. Θα αλλάξει η όλη σου διάθεση, όχι μόνο η αυτοπεποίθησή σου με τις γυναίκες όταν φλερτάρεις.

Μπορείς να τσεκάρεις τρόπους για να γυμναστείς στην εκπομπή μας Apla+Andrika στο παρακάτω βίντεο:

#2. ΧαμόγελοΌταν φλερτάρεις, ενδέχεται να δεχτείς χτυπήματα από το "εγώ" σου, σχετικά με το αν είσαι ελκυστικός ή όχι. Μάθε τρόπους να ξεπεράσεις αυτήν την κατάσταση.

Αν κοινωνικοποιείσαι χωρίς να χαμογελάς, σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Είναι κοινώς γνωστό ότι το ένα θερμό χαμόγελο αφοπλίζει τον άνθρωπο απέναντί μας. Ακόμα και στον καθρέφτη αν χαμογελάς, θα είσαι πιο θετικός με τον εαυτό σου. Χαμογελώντας δηλαδή στον εαυτό σου στον καθρέφτη, δημιουργείς στον εαυτό σου τα ίδια συναισθήματα με αυτά που θα σου δημιουργούσε ένας φίλος ή μία οικεία σε εσένα κοπέλα, αν σου χαμογελούσε.

Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Είναι λοιπόν γεννετικά προγραμματισμένος, να παρατηρεί τη γλώσσα σώματος των άλλων, καθώς και να ανιχνεύει σημάδια ασφάλειας. Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, είναι επίσης ένα σημάδι που σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνει ότι είσαι διαθέσιμος για συζήτηση, φιλικός και ελκυστικός.

Δεν είναι τυχαίο που σε σχετική έρευνα που έγινε σε 2.000 όμορφες γυναίκες, το 97% απάντησαν πως ήθελε ο άνδρας να τις προσεγγίσει με χαμόγελο και χιούμορ, σε αντίθεση με το 3% αυτών που προτίμησαν ο άνδρας να τις προσεγγίσει σοβαρός.

#3. ΧιούμορΌταν φλερτάρεις, ενδέχεται να δεχτείς χτυπήματα από το "εγώ" σου, σχετικά με το αν είσαι ελκυστικός ή όχι. Μάθε τρόπους να ξεπεράσεις αυτήν την κατάσταση.

Το γέλιο ρίχνει τις άμυνες του οργανισμού μας όσο τίποτα άλλο. Φεύγει η πίεση και το άγχος, βλέπεις τον εαυτό σου με πιο θετικό μάτι, καθώς και την οποιαδήποτε κατάσταση.

Σε πολλές έρευνες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, το συντριπτικό ποσοστό των γυναικών δηλώνει πως είναι θετικά προσκείμενο σε μια προσέγγιση από έναν άνδρα όταν αυτός δείχνει ότι διακατέχεται από την αίσθηση του χιούμορ.

Το επιτυχημένο χιούμορ σε έναν άνδρα μπροστά σε μια γυναίκα δηλώνει πολλά. Αν ήμασταν στο μυαλό μιας γυναίκας η οποία μόλις γνώρισε έναν άνδρα με ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ τότε οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό της θα ήταν :

  1. Αυτός είναι ένας έξυπνος άνδρας.
  2. Αυτός είναι ένας άνδρας που έχει γυναίκες στη ζωή του.
  3. Αυτός είναι ένας άνδρας που μπορώ να περάσω καλά μαζί του.
  4. Αυτός είναι ένας άνδρας που έχει κάνει πράγματα στη ζωή του.

Αν πάρεις τη ζωή πολύ στα σοβαρά, θα σε σκοτώσει πριν την ώρα της. Το χιούμορ και το γέλιο, αντιθέτως, χαλαρώνει το άτομο που έχεις απέναντί σου όταν φλερτάρεις και βάζει και εσένα σε μία πιο χαλαρή διάθεση, καθώς και στη διαδικασία να νιώσεις ωραία με τον εαυτό σου που δημιουργείς ένα πιο θετικό κλίμα.

Επίσης, έρευνα του 2015 στο πανεπιστήμιο του Κάνσας έδειξε ότι ένα ζευγάρι που γελάει μαζί καθώς μοιράζεται μία στιγμή ή ένα αστείο γεγονός, θα νιώσει περισσότερη έλξη.

Κατανοώ ότι το χιούμορ είναι κάτι που  μερικοί άνθρωποι έχουν έμφυτο, ωστόσο το χιούμορ που θα κάνει μία γυναίκα να σε σκουντάει σαν τη Μενεγάκη και να πέφτει πάνω σου όλη την ώρα, μεθοδεύεται και μαθαίνεται. Και μπορείς να το μάθεις και εσύ.

#4. Σταμάτα να Σαμποτάρεις τον Εαυτό σουΌταν φλερτάρεις, ενδέχεται να δεχτείς χτυπήματα από το "εγώ" σου, σχετικά με το αν είσαι ελκυστικός ή όχι. Μάθε τρόπους να ξεπεράσεις αυτήν την κατάσταση.

 Κάθε φορά που λες κάτι αρνητικό για τον εαυτό σου, σαμποτάρεις τον εαυτό σου και την οποιαδήποτε προσπάθειά σου με την κοπέλα που σου αρέσει. Αρνητικές δηλώσεις για τον εαυτό σου σε βάζουν στη διαδικασία να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Πολλοί άνδρες, έχοντας διαβάσει ότι ο αυτοσαρκασμός είναι υγεία, ξεσπάνε μέσω του αυτοσαρκασμού ενώ φλερτάρουν με μία κοπέλα που τους αρέσει. ΔΕΝ αποδίδει, εφόσον το κάνεις συνέχεια. Φυσικά και κατ εξαίρεση, με χιούμορ, μπορείς να πεις κάτι αρνητικό για τον εαυτό σου. Όχι όμως να το παρακάνεις και να είναι ο κανόνας, στον τρόπο που επικοινωνείς. Κράτησε, επίσης, κάποιους σημαντικούς κανόνες:

  • ΜΗΝ απολογείσαι για τη συμπεριφορά σου, με την προϋπόθεση ότι δεν έκανες κάτι αντικειμενικά κακό.
  • ΜΗΝ ξαναζητήσεις συγγνώμη για την ενόχληση όταν ξεκινάς να μιλάς με μία κοπέλα που σου αρέσει. Ποια ενόχληση; Ποια συγγνώμη; Γιατί να θεωρείς ότι ενοχλείς εκ των προτέρων; Είσαι ενοχλητικός τύπος ή ενδιαφέρων τύπος;
  • Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους άνδρες, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Δείχνει ανασφάλειες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που σαμποτάρουμε τον εαυτό μας κα μπορείς να τους δεις στο παρακάτω βίντεο:

Τα αρνητικά σχόλια για τον εαυτό σου, λοιπόν, πέραν του ότι δίνουν στη γυναίκα μία κακή εικόνα για τον εαυτό σου, είναι ικανά να κάνουν και εσένα να νιώσεις χειρότερα για τον εαυτό σου και να το χρεωθείς.

Η άθληση, η γυμναστική, το χαμόγελο και το χιούμορ λοιπόν, βοηθάει. Το να σταματήσεις να μιλάς αρνητικά για τον εαυτό σου, επίσης. Αυτό που επίσης θα σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα, είναι να φλερτάρεις με άγνωστες γυναίκες. Μία άγνωστη γυναίκα πιο εύκολα θα δει έναν διαφορετικό εαυτό σου σε μία νέα σου προσπάθεια.

Σε αντίθεση με μία γυναίκα που βρίσκεται ήδη στον κοινωνικό σου κύκλο. Σε αυτή την περίπτωση, πέραν του ότι έχει ήδη διαμορφώσει για εσένα μία συγκεκριμένη άποψη και εικόνα, θα βλέπεις και εσύ ο ίδιος στον καθρέφτη των ματιών της τον παλιό σου εαυτό και θα δυσκολεύεσαι να υιοθετήσεις νέες συμπεριφορές.

Είσαι έτοιμος να μάθεις να προσεγγίζεις άγνωστες γυναίκες σήμερα; Αν ναι, σε περιμένω στα γραφεία μας σε μία δωρεάν συνάντηση.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δες πώς μπορείς να μάθεις τρόπους να γίνεις περισσότερο ελκυστικός εδώ.

Μέχρι τότε, να είσαι καλά.

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.