Τι Κάνεις Όταν Είσαι Σίγουρος πως μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται

Κινήσου αποφασιστικά αν η γυναίκα ενδιαφέρεται

Είσαι Σίγουρος Πως Μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται;

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές κατά την διάρκεια του φλερτ αν η γυναίκα ενδιαφέρεται και τι θα μπορούσες να κάνεις για αυτό. Και μπορεί να είναι απλό αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.

Τι το κάνει όμως να μην είναι εύκολο;

Η Εξέλιξη Είναι Στο Μυαλό Σου: Πώς Να Βελτιώνεις Τις Ικανότητες Σου Προς Την Επιτυχία Με Καλύτερο Σύμμαχο Τον Εαυτό Σου

η γυναίκα ενδιαφέρεται

Όταν αναφερόμαστε σε οποιαδήποτε είδος επιτυχίας, υπάρχουν οι βάσεις της θέλησης, υπομονής, γνώση για σωστή εξάσκηση και φυσικά όρεξη.

Με τις γυναίκες χρειάζεται να φλερτάρεις περισσότερο και να βελτιώνεσαι. Γιατί όμως δεν είναι εύκολο αυτό;

Το πιο δύσκολο κομμάτι στο να βελτιωθείς είναι:

  • Να εκφράζεις τις προθέσεις σου.
  • Το φλερτ και η επικοινωνία με τις γυναίκες να γίνουν συνήθεια.

Έχω διαπιστώσει πώς ανάμεσα σε αυτά, έρχονται μερικές εκατοντάδες σκέψεις που ενδεχομένως μας κρατούν στάσιμους. Χρειάζεται συγκέντρωση στον στόχο και ανάλυση με βάση τις προσδοκίες σου και τι ακριβώς θέλεις να καταφέρεις.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika όπου συζητάμε για τους στόχους και την επίτευξή τους.

Πόσες φορές ήθελες να προσεγγίσεις μια γυναίκα και τελικά δεν το έκανες επειδή κάποια αρνητικά σενάρια  εμφανίστηκαν και σε έκαναν να παγώσεις;

Μέχρι ένα σημείο είναι φυσιολογικό το μυαλό να κάνεις αρνητικές σκέψεις ειδικά αν πρόκειται για κάτι καινούργιο.

Το πώς θα εξασκηθείς και το πως θα εκφραστείς είναι δύο πτυχές που θέλεις να δεις σημαντική βελτίωση, και εδώ χρειάζεται να έχεις πολύ συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.

Το μυστικό βρίσκεται στο πως αντιλαμβάνεσαι και πως σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι τα εξωτερικά ερεθίσματα ώστε ο τρόπος που σκέφτεσαι για τον κόσμο και τις γυναίκες να αγγίξει την νοοτροπία σου.

Για να είσαι σίγουρος, θα χρειαστεί να έχεις ποσότητα και να πειραματιστείς.

Όταν πειραματίζεσαι ενισχύεις την αυτοπεποίθηση σου και η ποσότητα θα σου φέρει την διαλογή στην ποιότητα με επέκταση να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου.

Τι Περιμένεις Από Μία Γυναίκα Ώστε Να Είσαι Σίγουρος; Ανέλαβε Δράση

να καταλάβεις ποτε μια γυναίκα ενδιαφέρεται

Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να σε αρπάξει και να σε πάει σπίτι της. Όμως υπάρχουνε γυναίκες που είναι κοινωνικές, διαθέσιμες και δεν έχουν πρόβλημα να σου δώσουν σημάδια πως ενδιαφέρονται.

Και όσο εσύ πειραματίζεσαι σε αυτά τόσο περισσότερο εξελίσσεσαι.

Είναι καλό να αναφέρουμε τρόπους που οι γυναίκες δείχνουν πως ενδιαφέρονται αλλά και πώς αντιδρούν.

#1. Σταμάτα Να Μιλάς Για Να Διαπιστώσεις Αν Μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται

Καθώς αρχίζεις συζήτηση με μια όμορφη γυναίκα, μετά από λίγα λεπτά σταμάτα να μιλάς. Αν ξεκινήσει και σε ρωτάει διάφορα πράγματα για εσένα ή επεκτείνει την συζήτηση, είναι ένας πολύ σημαντικός δείκτης ενδιαφέροντος.

δεν ξέρεις αν ενδιαφέρεται

Επίσης θα διαπιστώσεις πως και οι όμορφες γυναίκες έρχονται σε αμηχανία όταν γίνεται κάποια παύση στην συζήτηση οπότε μην αισθανθείς άβολα αν βρεθείς σε μια παρόμοια κατάσταση.

#2. Οπτική Επαφή Με Τη Γυναίκα

Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που κάνουν όταν ενδιαφέρονται ερωτικά είναι να επιχειρούν την επαφή με τα μάτια.

Δεν θα αναφερθώ παραπάνω σε αυτό το άρθρο. Όμως είναι ένας δείκτης ενδιαφέροντος που πρέπει να διακρίνεις και να ξεκινήσεις να εκφράζεις περισσότερο ενδιαφέρον όταν το παρατηρείς.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο για να μάθεις αν ενδιαφέρεται:

#3. Πόσο Θετική Είναι Να Την Μετακινήσεις

Α) Πρώτον, παρατήρησε πως μεταβάλλεται η γλώσσα σώματος της γυναίκας όταν επικοινωνείτε. Αν η γλώσσα σώματος της γυναίκας είναι στραμμένη προς τα εσένα είναι θετικό σημάδι. Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται θα ανταποκριθεί θετικά.

Β) Δεύτερον, δοκίμασε να μετακινηθείτε κάπου, για παράδειγμα μία βόλτα στον χώρο ή έξω. Αν γίνει αυτό, καθοδήγησε την από τον χέρι. Θα καταλάβεις πόσο ενδιαφέρεται από τον τρόπο που τη κρατάς και σε κάποια φάση όταν χαλαρώνεις το χέρι σου μπορεί να στο σφίξει. Είναι θετικό σημάδι.

#4. Κάνει Μελλοντικά Σχέδια

Όταν μία γυναίκα ενδιαφέρεται, αναφέρει πράγματα και καταστάσεις τα οποία θα μπορούσατε να κάνετε μαζί… Είναι δείκτης ενδιαφέροντος όπου ένας άντρας με αυτοπεποίθηση θα χρειαστεί να αντιληφθεί και να αξιοποιήσει αναλόγως.

Δεν Θα Είσαι Πάντα Σίγουρος Πως Ενδιαφέρεται… Και Δεν Χρειάζεται

δεν χρειάζεται να είσαι πάντα σίγουρος

Δεν χρειάζεται να είσαι 100% σίγουρος πως αρέσεις σε μια γυναίκα. Δεν είναι απαραίτητο.

Ως άνδρας θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες κυρίως σε δύο επίπεδα:

Α) Το πρώτο είναι να αποκαλύψεις ο ίδιος κατά πόσο ενδιαφέρεται η γυναίκα. Αν δεν πάρεις την πρωτοβουλία να της ζητήσεις να βγείτε μόνοι σας, για παράδειγμα στο τέλος της συζήτησης, όλα θα παραμείνουν στο φάσμα της υπόθεσης ή ακόμα χειρότερα της ελπίδας.

Και δεν θα καταφέρεις να φλερτάρεις ποτέ όπως θα ήθελες αν στηρίζεσαι σε υποθέσεις.

Β) Το δεύτερο επίπεδο είναι να κινηθείς με συγκεκριμένο τρόπο από την στιγμή που η γυναίκα σου δείξει πως ενδιαφέρεται.

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να της δείξεις εσύ πρώτος πως ενδιαφέρεσαι. Το δεύτερο είναι να ηγηθείς ώστε να κανονίσετε να βγείτε ραντεβού. Βασικά, να βρεθείτε μόνοι σας ώστε να μιλήσετε σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Όμως υπάρχει ακόμα ένα επίπεδο.

Γ) Καθώς φλερτάρεις, είναι απαραίτητο όχι μόνο να καταλάβεις αν η γυναίκα ενδιαφέρεται αλλά αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να φλερτάρεις περισσότερο.

Είναι σημαντικό να περνάς καλά με μια γυναίκα και φυσικά να περνάει και εκείνη καλά με την παρουσία σου.

να περνάς καλά κι εσύ και η γυναίκα

Κλείνοντας, δεν μετράει μόνο να ενδιαφέρεται η γυναίκα για εσένα αλλά έχεις τον τρόπο σκέψης πως επικοινωνείς μαζί της για να προβάλεις τον καλύτερο σου εαυτό και ταυτόχρονα να διαπιστώσεις αν θέλεις να την ξαναδείς ή να φλερτάρεις παραπάνω.

Αυτός ο τρόπος σκέψης σε αποσυμπιέζει και σου επιτρέπει να φλερτάρεις πολύ πιο ποιοτικά αφού συγκεντρώνεσαι σε γυναίκες που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις διεκδικείς την γυναίκα που σου αρέσει όταν εκείνη πως ενδιαφέρεται, δες εδώ.

Οτιδήποτε χρειαστείς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr