Τι κάνω όταν γνωρίσω μια Bisexual γυναίκα?

Οι γυναίκες που δηλώνουν Bisexual είναι φαντασίωση όλων των ανδρών. Πως θα το πας καλά χωρίς να τα χάσεις όταν την γνωρίσεις;

Είναι ξημερώματα Κυριακής όταν γράφονται αυτές οι γραμμές και ένα ακόμη εκπληκτικό εκπαιδευτικό bootcamp φθάνει στο τέλος του. Έγιναν φοβερά πράγματα, ειδικά την δεύτερη νύχτα, αλλά αυτό που θέλω να συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο είναι κάτι που συνέβη σε έναν μαθητή του τμήματος.

Ο μαθητής, ένας φοβερός τύπος γύρω στα 30 με καλή ζωή και καριέρα. Το μόνο που δεν είχε ο άνθρωπος είναι το πλήθος των γυναικών που του αξίζουν. Όπως και εσύ, ήθελε περισσότερες.

Άμεση ή Έμμεση προσέγγιση σε γυναίκες. 

Είμαστε μαζί στη δεύτερη μέρα του πρακτικού κομματιού του προγράμματος και παίζουμε street game. Μετά τα πρώτα ανοίγματα για να ζεσταθούμε και αφού οι μαθητές αποδίδουν καλά, αρχίζουμε να παίζουμε πιο επιθετικά.

Από απλή κουβέντα που ξεκινάμε με οποιοδήποτε άσχετο θέμα και καταλήγει σε φλερτ όπως γίνεται στο ζέσταμα, γυρνάμε σε άμεση προσέγγιση. Με την πρώτη επαφή δείχνουμε άμεσα τις προθέσεις μας. Με την μία, η συζήτηση γίνεται σε πλαίσια, ένα αρσενικό μιλάει σε ένα θηλυκό γιατί αρέσει ο ένας στον άλλον. Είναι φοβερό το τι μπορεί να πετύχει το «Σε είδα, μου άρεσες και είπα να σου πω ένα γεια».

indirect_vs_direct_communication_645c42dc-637d-4c9a-b6b5-b42fc9017841_large

 

Οι γυναίκες αρέσκονται σε τέτοιες προσεγγίσεις. Αν δεν το έχεις κάνει δοκίμασέ το.

Στις πρώτες άμεσες προσεγγίσεις ο μαθητής τα πάει πολύ καλά! Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα αφού τραβάει.

Spiros: «Βλέπεις αυτό το μαγαζί;»

Μαθητής: «Ναι, τι;»

Spiros: «Στην επόμενη γυναίκα που θα προσεγγίσεις, προσπάθησε να το πας για Instant date. Μόλις δεις δηλαδή ότι τραβάει η κουβέντα σας, προχώρα στην εξής πρόταση : Ξέρεις τι, μη τα λέμε όρθιοι τόση ώρα, πάμε για ένα πολύ γρήγορο καφεδάκι εδώ πιο κάτω. Αν δεχθεί, είναι πολύ ασφαλές να πούμε ότι θα καταλήξει καλά.»

 

Instant Date = Solid 2nd Date

Και όντως, είσαι στο δρόμο, μιλάς σε μια άγνωστη γυναίκα και με την μία βγαίνετε ουσιαστικά ραντεβού. Κλιμακώνεται εύκολα η κατάσταση αφού έχει φθάσει στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σε μια one to one συνάντηση και το ενδιαφέρον σίγουρα είναι αμοιβαίο. Καμιά γυναίκα δεν θα έκανε κάτι τέτοιο με κάποιον που δεν της αρέσει.

Σαν το σύμπαν να άκουγε, η αμέσως επόμενη κοπέλα που προσέγγισε ο μαθητής, ήταν και θετική αλλά και διαθέσιμη. Το instant date ήρθε αβίαστα μέσα σε 5 λεπτά. Αντί για καφέ όμως, πήγαν για ένα παγωτό. Καθόλου άσχημα.

Στη κουβέντα που μεσολάβησε έγινε ο εξής διάλογος.

Μαθητής : «μετά από αυτό, θα ήθελα να σε ξαναδώ»

Κοπέλα : «φυσικά, και εγώ. Απλά έχω ένα πρόβλημα. Όχι τίποτα ιδιαίτερο, δεν έχω κάτι σοβαρό σαν σχέση αλλά η κοπέλα μου είναι λίγο ζηλιάρα»

Στον μαθητή μας ανάβουν 15 λαμπάκια έκπληξης και περιέργειας.

Μαθητής : «Δηλαδή;»

Κοπέλα : «Να απλά να με καλείς απογευματινές ώρες. Αν δεν καταφέρω να το σηκώσω θα σε πάρω εγώ πίσω.»

homer-woo-hoo

Πως διαχειριζόμαστε μια τέτοια κατάσταση;

Η αλήθεια είναι η εξής: Σε όλους τους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που δεν θα έλεγαν όχι στο να έχουν ακόμα μια γυναίκα στο κρεβάτι τους. Όποιος δεν το έχει σκεφθεί ποτέ σαν πιθανότητα να πάει με δύο γυναίκες, λέει ψέματα. Είναι η νούμερο ένα φαντασίωση των Ανδρών.

Όσο πιο πολύ θες κάτι και όσο το ιδανικοποιείς στο μυαλό σου, τόσο πιο πιθανό είναι να τα χάσεις όταν ξαφνικά το δεις μπροστά σου να έρχεται κατά πάνω σου. Το να γνωρίσεις όμως μια γυναίκα που δηλώνει bisexual, είναι αντίστοιχα ιδανικό και από τα πιο «τονωτικά» για την λίμπιντο. Είναι λογικό αν σου τύχει κάτι τέτοιο, να μπεις σε σκέψεις που μπορεί να σε μπερδεύουν και να μην είναι καθαρή στο μυαλό σου η καλύτερη δυνατή διαχείριση.

girls kiss

Πόσο πιθανό είναι και τι κάνω αν μου τύχει;

Όσο τα ταμπού στην χώρα μας πέφτουν και με την διαρκούσα αποχή των μεγάλου ποσοστού των ανδρών, από το κυνήγι και την εν γένει ανδρική συμπεριφορά, τόσο πιο πιθανό είναι να γνωρίσεις γυναίκες που μπορεί να απολαμβάνουν το γυναικείο σώμα μιας άλλης γυναίκας, σχεδόν όσο το απολαμβάνεις και εσύ.

Σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν έχε στο μυαλό σου τα παρακάτω:

Α) Ακόμα και αν σε εκπλήξει όταν το ακούσεις, μη το δείξεις. Ένα χαμόγελο απλό είναι η καλύτερη απάντηση σε μια τέτοια δήλωση. Αρκετή έκπληξη «απολαμβάνει» από τους γύρω της, όταν την βλέπουν σε πιο τρυφερή φάση με μια άλλη γυναίκα. Μην είσαι σαν τους άλλους.

sexy smile

Β) Μη την κρίνεις σε καμία περίπτωση. Ακόμα και αν το ότι είναι bisexual αντιτίθεται στην αισθητική σου ή κάποιου είδους «ηθικούς» κανόνες που έμαθες να ζεις. Η κριτική της κοινωνίας για την επιλογή της θα την έχει ήδη κουράσει, δεν χρειάζεται και την δικιά σου.

Γ) Αν σε ρωτήσει πως το βλέπεις, απάντα ότι το θεωρείς πολύ σέξυ. Αν δεν σε ρωτήσει, μπορείς εφόσον το σηκώνει να το πεις. Δεν είναι καθόλου κακό να της πεις ότι σου αρέσει. Απλά φρόντισε να είναι με μέτρο. Θα της είναι πολύ άσχημο να αντιληφθεί ότι αυτό και μόνο σε τραβάει πάνω της.

Δ) Φρόντισε η κουβέντα σας να κινηθεί και σε άλλα ζητήματα της προσωπικότητάς της και της ζωής της και όχι μόνο στο ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σεξουαλικό προσανατολισμό της. Πάνω από όλα είναι άνθρωπος και το ίδιο θα έκανες ακόμα και αν ήταν straight 100%.

E) Αν θες να αξιοποιήσεις την εν λόγω γνωριμία και να απολαύσεις την νέα σου φίλη με μια ακόμα γυναικεία παρουσία, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι όταν υπάρξει η απαραίτητη εγγύτητα, να της το πεις. Προσωπικά, θα φρόντιζα να έχω περάσει κάποιες νύχτες μαζί της, πριν της ζητήσω να μοιραστούμε το κρεβάτι με κάποια άλλη.

angelina_jolie_supergirl_4_by_thiagoca-d51t9xo

ΣΤ) Άφησε την επιλογή της άλλης γυναίκας σε αυτήν. Ας διαλέξει κάποια που θα είναι άνετα μαζί της και άλλωστε λόγω του κύκλου της, θα της είναι πιο εύκολο να βρει κάποια που θα ενδιαφερόταν για μια τριμερής ερωτική εμπειρία. Σημείωσε όμως ότι το τελικό ΟΚ στην επιλογή θα το δώσεις και εσύ.

 

Φυσικά, ο μαθητής και ψύχραιμος ήταν και ικανός να διαχειριστεί την κατάσταση με τη νέα bisexual φίλη του. Το επόμενο ραντεβού τους θα γίνει σύντομα και η εμπειρία του bootcamp και λόγω αυτής της γνωριμίας, θα του μείνει χαραγμένη στη μνήμη για αρκετό καιρό.

Τώρα μπορείς και εσύ να το ζήσεις. Το έχουμε κάνει τόσο προσιτό και είναι ικανό να ικανοποιήσει όποια επικοινωνιακή ανάγκη και δεξιότητα με τις γυναίκες και το περιβάλλον σου, θες να ακονίσεις ή να αποκτήσεις.

Δεν έχει νόημα να χάνεις χρόνο. Πάρε μας στο 210 2525 900 ή συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω και θα σε καλέσουμε άμεσα για μια πληρέστατη και δωρεάν ενημέρωση.

 

πετυχημένος με τις γυναίκες

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.