Τι να κάνεις όταν τίποτα δεν πάει καλά!

Και ενώ γενικά τα καταφέρνεις και τις προηγούμενες ημέρες τα έχεις πάει αρκετά καλά, σήμερα δεν φαίνεται να είναι η μέρα σου.Τι μπορείς να κάνεις;

Είσαι έξω για να γνωρίσεις γυναίκες. Προέρχεσαι ίσως από μια πολύ κουραστική ημέρα στη δουλειά, μια περίεργη κατάσταση στο σπίτι, ένα δύσκολο πρωινό στη σχολή.

Έχεις βγει για να γνωρίσεις ωραίες γυναίκες, να μιλήσεις μαζί τους και να πάρεις τα τηλέφωνά τους, ώστε να διεκδικήσεις να βγεις ξανά μαζί τους και να τις ρίξεις στο κρεβάτι σου. Μέσα από αυτή την διαδικασία να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις – και αυτές και εσύ.

Και ενώ γενικά τα καταφέρνεις και τις προηγούμενες ημέρες τα έχεις πάει αρκετά καλά, σήμερα δεν φαίνεται να είναι η μέρα σου.

Δεν πιάνει τίποτα από ότι κάνεις.  Δεν μπορείς να μείνεις σε παρέα γυναικών πάνω από δυο λεπτά, δεν γελάνε με τα αστεία σου, δεν συνεισφέρουν στην κουβέντα και γενικά, τα πράγματα «έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

 

Σα να έχει έρθει ένα μαύρο σύννεφο και να ρίχνει βροχή επάνω σου εκείνη τη μέρα.

 

rainy

 

Όταν τα πράγματα στο φλερτ παίρνουν διαφορετική τροπή, επειδή επιβαρύνεται η ψυχολογία σου, όσο του δίνεις σημασία τόσο πιο πολύ σε επηρεάζει. Όσο προσέχεις την μαυρίλα, τόσο πιο μαύρο γίνεται.

Να γνωρίζεις το εξής: Συμβαίνει σε όλους μας. Όλοι, ακόμα και οι καλύτεροι από εμάς, έχουμε μια στο τόσο κάποιες άσχημες ημέρες. Το θέμα είναι το πως τις αντιμετωπίζεις.

deal

Παρακάτω μερικές απλές συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν εκείνη τη στιγμή που νιώθεις πως ότι και να κάνεις θα πάει στραβά.

 • Το να γκρινιάζεις στους άλλους ή στον εαυτό σου για την κακοτυχία σου ή το ότι τίποτα δεν σου βγαίνει σήμερα δεν φέρνει κανένα κέρδος.
 • Όσο λιγότερη σημασία δίνεις στο αποτέλεσμα τόσο καλύτερα.
 • Αν είσαι με wing, δώσε σε αυτόν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έστω για λίγο.
 • Αν κάποια κουβέντα που έχεις με μια παρέα γυναικών, τελειώσει πολύ άσχημα, αμέσως ξεκίνα μια επόμενη. Και όταν λέμε αμέσως εννοούμε σε δευτερόλεπτα.

flash

 

 • Διαχώρισε τα λάθη που κάνεις από την καθαρή ατυχία. Το να λες και να κάνεις λόγια και κινήσεις που δεν στέκουν ή δεν σε κάνουν ελκυστικό δεν σε κάνει άτυχο – σε κάνει άγαρμπο. Και φτιάχνεται.
 • Να θυμάσαι πως σε κάθε μία απόρριψη γίνεσαι καλύτερος. Αναγνώρισε το μάθημα σε κάθε περίπτωση. Μη τα παρατάς ακόμα και αν πάει άσχημα.
 • Προσπάθησε να δεις το αστείο πράγμα στην κατάσταση. Μια γκριμάτσα που σου έκανε, μια φράση που σου είπε πριν σε απορρίψει και χαμογέλα.
 • Να θυμάσαι. Δεν απορρίπτει εσένα – απορρίπτει τον τρόπο σου ή τον χρόνο!
 • Το ότι η άλλη που γνώρισες εκείνη τη μέρα έχει περίοδο, δεν πήγε καλά στις εξετάσεις της, πέθανε το καναρίνι της κτλ, της φέρνει κακή διάθεση, δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Μόλις δεις ότι το μεταφέρει σε σένα, απλά προχώρα παρακάτω.

bitch-please

 • Κάνε κάτι που ξέρεις πως μπορεί να πάει καλά σίγουρα και χτίσε από εκεί. Ένα επιτυχημένο αστείο ή το καλύτερό σου conversation starter.
 • Κάνε ένα διάλειμμα και δοκίμασε σε 30 λεπτά. Όσο κάνεις διάλειμμα μίλα με ανθρώπους με θετική ενέργεια ή κάλεσε στο τηλέφωνο έναν φίλο ή μια φίλη να ανταλλάξετε δυο θετικές κουβέντες.
 • Μπορείς πάντα να σταματήσεις και να συνεχίσεις αύριο. Αλλά να το κάνεις. Το αύριο ας μη γίνει ποτέ.

 

Στο φινάλε, αν είσαι μέλος μας, πάρε ένα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή που το νιώθεις. Ή στείλε άμεσα ένα email. Κάποιος από εμάς θα σε βοηθήσει. Πριν σε πάρει εντελώς από κάτω – πριν χαλάσει η βραδιά σου.

Μέχρι την επόμενη φορά.

 

σεμινάρια για φλερτ.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .