Τι Να Συζητήσω Μαζί Της;

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις συνεχώς τι να της πεις και ποιο θέμα να συζητήσετε. Στα έχουμε έτοιμα με κατηγορίες θεμάτων συζήτησης που σίγουρα θα βοηθήσουν

Όταν πλησιάζεις γυναίκες, σίγουρα ένα από αυτά που σε απασχολεί είναι το τι θα πεις. Άκου, αυτά που θα πεις δεν έχουν καμία σημασία, εκτός αν μιλάς για πολύ ευαίσθητα θέματα όπως θρησκεία, πολιτική και την κρίση – και αυτά έχουν μόνο αρνητική επίπτωση.  Μπορείς να μιλάς για ότι γουστάρεις, αρκεί να τα λες με ωραίο τρόπο, σωστή έκφραση και ενθουσιασμό. Ακόμα και αν μιλάς για την μακαρονάδα που έφτιαξες χθες και τελικά δεν έφαγες γιατί έριξες παραπάνω αλάτι στη σάλτσα.

Υπάρχουν όμως κάποια θέματα συζήτησης που οι γυναίκες τα γουστάρουν περισσότερο από τα άλλα. Οι χιλιάδες προσεγγίσεις της ομάδας μας, μας έχουν δείξει ότι κάποιες πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες θεμάτων αποσπούν την προσοχή των γυναικών ή την κρατάνε αμείωτη για πολύ περισσότερο χρόνο ή της εξάπτουν πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον. Ας δούμε μερικά από αυτά παρακάτω.

Πριν συνεχίσεις όμως, επειδή μόνο ένα έξυπνο θέμα συζήτησης δεν φθάνει, δες το παρακάτω video στο Youtube Κανάλι μας για το πως να φλερτάρεις απολαμβάνοντας και εσύ και αυτή την διαδικασία και αποφεύγοντας τις βαρετές κουβέντες.

 

Ταξίδια : Αν το τελευταίο σου ταξίδι δεν ήταν στη μαγευτική Βάρη για σπαλομπριζόλα στα βλάχικα, τότε σίγουρα αξίζει να αναφερθείς στις εμπειρίες και τα μέρη που έχεις γυρίσει. Το γουστάρουν όλοι, άνδρες γυναίκες, αλλά στις γυναίκες ο κοσμογυρισμένος αποκτά άλλη υπόσταση στα μάτια της.

Χόμπι : Και όχι τόσο τα χόμπι ως δραστηριότητες αλλά τα συναισθήματα που αυτά σου προσφέρουν και γιατί τα επέλεξες. Μια χάρη. Προσπάθησε αν είσαι πάνω από 17 χρονών τα χόμπι σου να μην περιορίζονται στο Pro, Fifa, League of Legends, Call Of Duty, Card Games Κτλ. Been there, done that. Δεν έχει γυναίκες αυτός ο δρόμος. Ξεκίνα με μουσική, σινεμά, σπορ και βλέπεις.

Διακοπές : Κοντινό με τα ταξίδια θα πει κανείς αλλά οι διακοπές είναι μια κατηγορία από μόνες τους. Δεν έχουν επαγγελματικό σκοπό όπως θα μπορούσε ένα ταξίδι και γίνονται κυρίως για χαλαρότητα, ξεκούραση, μπάνια με μπικίνι και καλοκαιρινές ερωτικές περιπέτειες. Πιάσε τα δύο τελευταία και πας τη κουβέντα εκεί που θες.

Εργασία : Μη κάνεις το λάθος να πεις για τα διαδικαστικά. Αλλά γιατί το επέλεξες, τι σου προσφέρει από άποψη πληρότητας, το σεβασμό που απολαμβάνεις για το επάγγελμά σου και το πώς νιώθεις όταν το εξασκείς. Φυσικά αν είσαι ένας γιατρός που κάθε μέρα σώζει ζωές θα σου είναι πιο εύκολο από το να μιλήσεις για μια θέση / εργασία που δεν σου αρέσει καθόλου και απλά ακολουθείς το επάγγελμα βιοποριστικά. Πίστεψέ με αν δεν σου αρέσει εσένα, δεν θα αρέσει ούτε σε αυτήν.

Ζώα : Τα συναισθήματα που προσφέρουν τα ζώα στους ανθρώπους είναι ανεκτίμητα και εξαιρετικά δυνατά. Δεν υπάρχει θέμα που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από το να μιλήσετε για τα κατοικίδιά σας, αν έχετε. Αν δεν έχεις, απλά εξέφρασε πόσο τα αγαπάς και τις συμπάθειές σου. Και όχι ο γάιδαρος, αν και συμπαθητικός, δεν βοηθάει. Προσπάθησε με κάτι πιο safe ως επιλογή όπως σκύλος, γάτα, ψάρια.

Σχέσεις : Το αγαπημένο τους θέμα μακράν. Η κουβέντα σας για το πώς βλέπετε τις σχέσεις και τις επικοινωνίες των ανθρώπων κοινού ή αντίθετου φύλου εκτός από ανταλλαγή απόψεων είναι και μια πολύ καλή διαδικασία που θα σας δείξει αν ταιριάζετε. Περνάς αλλά και περνάει εξετάσεις μέσω τέτοιας κουβέντας. Και φυσικά μπορείς πολύ εύκολα να το κλιμακώσεις σε μια πιο σεξουαλική / ερωτική συζήτηση που θα οδηγήσει τα πράγματα σε κάτι πιο καυτό από μια απλή κουβέντα για σχέσεις. Προσοχή : Δεν μιλάμε ποτέ για πρώην, ειδικά δικούς της και δεν αναφερόμαστε ποτέ μα ποτέ στα συναισθήματα που μπορεί να είχαμε / έχουμε για κάποιες από αυτές. Κανείς δεν θέλει δίπλα του κάποιον με κολλήματα ή που θα την συγκρίνει κάθε στιγμή με μια παρελθοντική κατάσταση που δεν θέλει και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Θέλεις να μάθεις και άλλα, αλλά και να λάβεις αποκλειστικά παραμετροποιημένα πάνω σου παραδείγματα διαλόγων που οδηγούν σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κατάσταση με τη γυναίκα που θες;  Είναι κομμάτι του εκπαιδευτικού μας προγράμματοςΤηλεφώνησέ μας και κλείσε ένα άμεσο ραντεβού μαζί μας. 6986575759

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .