Θέματα για Συζήτηση Μαζί Της: Τι Να Πεις

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις συνεχώς τι να της πεις και ποιο θέμα να συζητήσετε. Στα έχουμε έτοιμα με κατηγορίες θεμάτων συζήτησης που σίγουρα θα βοηθήσουν

Όταν πλησιάζεις γυναίκες, σίγουρα ένα από αυτά που σε απασχολεί είναι τα θέματα για συζήτηση. Τι θα πεις για να ανοίξεις μια συζήτηση, ποιο μπορεί να είναι το κατάλληλο θέμα για να της τραβήξεις την προσοχή;

Άκου, αυτά που θα πεις δεν έχουν καμία σημασία, εκτός αν μιλάς για πολύ ευαίσθητα θέματα όπως θρησκεία, πολιτική και την κρίση – και αυτά έχουν μόνο αρνητική επίπτωση. Μπορείς να μιλάς για ότι γουστάρεις, αρκεί να τα λες με ωραίο τρόπο, σωστή έκφραση και ενθουσιασμό. Ακόμα και αν μιλάς για την μακαρονάδα που έφτιαξες χθες και τελικά δεν έφαγες γιατί έριξες παραπάνω αλάτι στη σάλτσα.

Υπάρχουν Όμως Κάποια Θέματα Για Συζήτηση Που Οι Γυναίκες Τα Γουστάρουν Περισσότερο Από Τα Άλλα.

Οι χιλιάδες προσεγγίσεις της ομάδας μας, μας έχουν δείξει ότι κάποιες πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες θεμάτων τραβούν την προσοχή των γυναικών. Ακόμα, την κρατάνε αμείωτη για πολύ περισσότερο χρόνο ή της εξάπτουν πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον. Αυτό είναι κάτι ιδιαιτερα χρήσιμο για την πρώτη προσεγγιση ή πρώτο ραντεβού. Ας δούμε μερικά από αυτά τα θέματα για συζήτηση παρακάτω.

Πριν συνεχίσεις όμως, επειδή μόνο τα έξυπνα θέματα συζήτησης δεν φτάνουν, δες το παρακάτω video στο Youtube Κανάλι μας για το πως να φλερτάρεις απολαμβάνοντας και εσύ και αυτή την διαδικασία και αποφεύγοντας τις βαρετές κουβέντες.

 

#1. Ταξίδια

ταξίδια

Αν το τελευταίο σου ταξίδι δεν ήταν στη μαγευτική Βάρη για σπαλομπριζόλα στα βλάχικα, τότε σίγουρα αξίζει να αναφερθείς στις εμπειρίες και τα μέρη που έχεις γυρίσει.

Όλοι θέλουν να ακούσουν για τα μέρη που έχεις ταξιδέψει, για τις εμπειρίες σου. Το γουστάρουν όλοι από τους ανθρώπους γύρω σου, άνδρες και γυναίκες,

Αλλά στις γυναίκες ο κοσμογυρισμένος αποκτά άλλη υπόσταση στα μάτια της.

#2. Χόμπι 

 

 

Και όχι τόσο τα χόμπι ως δραστηριότητες αλλά τα συναισθήματα που αυτά σου προσφέρουν και γιατί τα επέλεξες.

Μια χάρη. Προσπάθησε αν είσαι πάνω από 17 χρονών τα χόμπι σου να μην περιορίζονται στο Pro, Fifa, League of Legends, Call Of Duty, Card Games Κτλ. Been there, done that. Δεν έχει γυναίκες αυτός ο δρόμος.

Ξεκίνα με μουσική, σινεμά, σπορ και βλέπεις αναλόγως πως θα ανταποκριθεί και τί θα σου πει.

#3. Διακοπές 

διακοπές

Οι διακοπές θα έλεγε κανείς είναι ένα θέμα κοντινό με τα ταξίδια. Όμως είναι μια κατηγορία από μόνες τους. Δεν έχουν επαγγελματικό σκοπό όπως θα μπορούσε ένα ταξίδι.

Εδώ αφηγείσαι κάτι από κάποιες διακοπές που πέρασες καλά και είχαν ενδιαφέρον. Όχι απαραίτητα κάπου που πήγες με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου.

Στο κάτω κάτω, οι διακοπές γίνονται κυρίως για χαλαρότητα, ξεκούραση, μπάνια με μπικίνι και καλοκαιρινές ερωτικές περιπέτειες. Πιάσε τα δύο τελευταία και πας τη κουβέντα εκεί που θες.

#4. Εργασία 

εργασία

Μην κάνεις το λάθος να πεις για τα διαδικαστικά. Αλλά γιατί το επέλεξες, τι σου προσφέρει από άποψη πληρότητας, το σεβασμό που απολαμβάνεις για το επάγγελμά σου και το πώς νιώθεις όταν το εξασκείς.

Φυσικά αν είσαι ένας γιατρός που κάθε μέρα σώζει ζωές θα σου είναι πιο εύκολο από ότι είναι το να μιλήσεις για μια θέση / εργασία που δεν σου αρέσει καθόλου. Αν απλά ακολουθείς το επάγγελμα βιοποριστικά. Πίστεψέ με αν δεν σου αρέσει εσένα, δεν θα αρέσει ούτε σε αυτήν.

#5. Ζώα 

 

Τα συναισθήματα που προσφέρουν τα ζώα στους ανθρώπους είναι ανεκτίμητα και εξαιρετικά δυνατά. Δεν υπάρχει θέμα που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από το να μιλήσετε για τα κατοικίδιά σας, αν έχετε.

Αν δεν έχεις, απλά εξέφρασε πόσο τα αγαπάς και τις συμπάθειές σου. Και όχι ο γάιδαρος, αν και συμπαθητικός, δεν βοηθάει. Προσπάθησε με κάτι πιο safe ως επιλογή όπως σκύλος, γάτα, ψάρια.

#6. Σχέσεις

 σχέσεις

Το αγαπημένο τους από τα θέματα για συζήτηση μακράν. Η κουβέντα σας για το πώς βλέπετε τις σχέσεις και τις επικοινωνίες των ανθρώπων κοινού ή αντίθετου φύλου εκτός από ανταλλαγή απόψεων είναι και μια πολύ καλή διαδικασία που θα σας δείξει αν ταιριάζετε.

Περνάς αλλά και περνάει εξετάσεις μέσα από μια τέτοια κουβέντα. Και φυσικά μπορείς πολύ εύκολα να το κλιμακώσεις σε μια πιο σεξουαλική / ερωτική συζήτηση που θα οδηγήσει τα πράγματα σε κάτι πιο καυτό από μια απλή κουβέντα για σχέσεις.

Προσοχή : Δεν μιλάμε ποτέ για πρώην, ειδικά δικούς της και δεν αναφερόμαστε ποτέ μα ποτέ στα συναισθήματα που μπορεί να είχαμε / έχουμε για κάποιες από αυτές. Κανείς δεν θέλει δίπλα του κάποιον με κολλήματα ή που θα την συγκρίνει κάθε στιγμή με μια παρελθοντική κατάσταση που δεν θέλει και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Για το τέλος, θα σου πούμε ότι μιά καλή συζήτηση ξεκινάει μεν με κάποιο από τα θέματα για συζήτηση που έχεις προετοιμάσει. Εξελίσσεται όμως πιο φυσικά όταν αντλείς έμπνευση από τις εμπειρίες από τη ζωή σου. Έχε το μυαλό σου σε εγρήγορση για να κατευθύνεις από εκεί και ύστερα τη συζήτηση εκεί που θέλεις εσύ.

Θέλεις να μάθεις και άλλα, αλλά και να λάβεις αποκλειστικά παραμετροποιημένα πάνω σου παραδείγματα διαλόγων που οδηγούν σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κατάσταση με τη γυναίκα που θες; Είναι κομμάτι του εκπαιδευτικού μας προγράμματος. Τηλεφώνησέ μας και κλείσε ένα άμεσο ραντεβού μαζί μας. 6986575759

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.