Θέματα Συζήτησης που θα σου Λύσουν τα Χέρια στο Φλερτ

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Η συζήτηση κατά το φλερτ αποτελεί σημαντικό κομμάτι του, ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια της αλληλεπίδρασης. Για τη γυναίκα είναι μεγάλη η σημασία που δίνει στην επικοινωνία. Και καθώς το φλερτ είναι μια διαδικασία επικοινωνιακή, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις εξάσκηση.

Αν μπορείς κατά τα πρώτα λεπτά της αλληλεπίδρασης να την κάνεις να ενδιαφερθεί και να νιώσει έλξη, τότε έχεις καταφέρει να προχωρήσεις αρκετά το φλερτ και να βάλεις καλά θεμέλια.

Μερικές φορές, όμως, το μυαλό κολλάει και δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα συζήτησης.

Χρειάζεται λοιπόν να αναπτύξεις αρκετά την αυτοπεποίθηση σου και να είσαι χαλαρός, ώστε να μπορείς εύκολα να μεταπηδάς από το ένα θέμα στο άλλο.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο, για να μάθεις πώς να είσαι ήρεμος κατά την διάρκεια του φλερτ.

Προτού αναφερθούμε σε συγκεκριμένη θεματολογία που θα μπορούσες να αναπτύξεις κατά το φλερτ με μια γυναίκα, θα ασχοληθούμε με κάποια βασικά σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις έμφαση.

#1. Μην Εστιάζεις Σε Συγκεκριμένα ΘέματαΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Μην ξεκινάς την αλληλεπίδραση με προσχεδιασμένα θέματα και ερωτήσεις, σαν να πρόκειται για μια συνέντευξη.

Άφησε τα θέματα να έρθουν μόνα τους, όσο θα προχωρά η κουβέντα.

Πάρε το έναυσμα από κάτι που συμβαίνει γύρω σας ή από κάτι που συνέβη μέσα στην μέρα σας, ώστε να σχολιάσεις κάτι και να προχωρήσεις την συζήτηση και το φλερτ.

#2. Βάλε Συναίσθημα Στο ΦλερτΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, όταν μιλάς με μια γυναίκα.

Η θεματολογία σου πρέπει να ξυπνά μέσα της κάποιο συναίσθημα, αν θέλεις να της προκαλέσεις το ενδιαφέρον και να δημιουργήσεις έλξη.

Οι περισσότεροι άντρες δεν είναι καλοί σε αυτό και όσοι το καταφέρνουν, απλά ξεχωρίζουν.

#3. Στο Φλερτ Μάθε Να ΑκούςΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Μερικές φορές το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να ακούσεις τι έχει να πει.

Ένα συνηθισμένο λάθος των αντρών είναι ότι προσπαθούν να καταλάβουν τι φταίει όταν μια γυναίκα αισθάνεται άσχημα και να διορθώσουν την κατάσταση. Πιστεύουν ότι πρέπει να την κάνουν να γελάσει ή να της δώσουν κάποια συμβουλή, για να αισθανθεί καλύτερα.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η γυναίκα εκείνη την στιγμή θέλει κάτι άλλο. Σε θέλει εκεί, να την ακούσεις και να δείξεις ότι την κατανοείς.

Αυτό θα συμβάλλει στην δημιουργία σύνδεσης μεταξύ σας.

Όποιο και αν είναι το θέμα της συζήτησης, άκουσε καλά τι έχει να σου πει.

Έχοντας λοιπόν τα παραπάνω υπ’ όψιν, ας δούμε κάποια θέματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις το φλερτ σου με την γυναίκα που σου αρέσει.

#1. Φλερτ Και Κουλτούρακουλτουρα

Μια συζήτηση σχετικά με τις τέχνες, το διάβασμα, την μουσική ή κάποια ταινία σίγουρα θα είναι κάτι ενδιαφέρον.

Αν ασχολείστε και οι δύο με κάτι από αυτά, τότε θα βρείτε κάποιο κοινό, αν όχι, τότε μπορείς να την εισάγεις σε έναν νέο χώρο, οπότε κερδίζετε έτσι και οι δύο.

Συζητήσεις για ταινίες και σειρές είναι πάντα ανάλαφρες και θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε. Άλλωστε οι προτιμήσεις σε ταινίες ή βιβλία μπορεί να δείχνουν και κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθενός.

#2. Φλερτ Και Χόμπιχομπι

Τα χόμπι ενός ανθρώπου δείχνουν σε σημαντικό βαθμό τι άτομο είναι. Δείχνουν πώς του αρέσει να περνά τον χρόνο του.

Επειδή τα χόμπι είναι δραστηριότητες που κάνουμε για να περνάμε όμορφα και να νιώθουμε ικανοποίηση, αυτομάτως η συζήτηση παίρνει μια πολύ θετική τροπή.

#3. Κάτι Που Συμβαίνει Γύρω Σαςσυζητηση

Το περιβάλλον και όσα συμβαίνουν την στιγμή που συζητάς με την γυναίκα μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης.

Ο καιρός είναι ένα πολύ συνηθισμένο, αλλά βαρετό θέμα, μπορείς όμως αν είσαι λίγο παρατηρητικός να κάνεις εύστοχα σχόλια που θα προχωρήσουν την κουβέντα.

Θα δεις ότι μια εις βάθος συζήτηση μπορεί να προχωρήσει με αυτό τον τρόπο, πολύ πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις.

#4. Φλερτ Και Εμπειρίεςεμπειριες

Η συζήτηση για εμπειρίες που έχετε βιώσει είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.

Οι εμπειρίες μπορεί να ποικίλλουν από παλιές δουλειές, μέχρι διακοπές ή οτιδήποτε άλλο αξιομνημόνευτο και άξιο αναφοράς, που πιστεύεις ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον της.

#5. Στόχοι Και ΦιλοδοξίεςΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Το να είσαι φιλόδοξος και να έχεις υψηλούς στόχους είναι κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου, όπως και οι εμπειρίες, είναι κάτι που σε διαμορφώνει, ακόμη και αν ακόμη δεν τα έχεις επιτεύξει.

Ζήτησε της να σου μιλήσει για τα δικά της σχέδια για το μέλλον και τις φιλοδοξίες της, χωρίς βέβαια να το κάνεις να μοιάζει σαν συνέντευξη για δουλειά.

#6. Μιλήστε Για Την Μέρα ΣαςΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Ένας καλός τρόπος να προχωρήσει η συζήτηση είναι να αναφερθείτε στην μέρα σας.

Συνέβη κάτι ενδιαφέρον; Πώς είναι μια τυπική μέρα; Τι θα κάνεις στην υπόλοιπη μέρα σου;

Με τον τρόπο αυτό, από την μια μαθαίνεις πληροφορίες για την γυναίκα και δείχνεις το ενδιαφέρον σου για την καθημερινότητα σου και από την άλλη της δίνεις την δυνατότητα να μάθει περισσότερα για εσένα.

#7. Μίλησε Για τον Εαυτό ΣουΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Στα πρώτα στάδια του φλερτ και αν η συζήτηση κολλήσει μπορείς να πεις κάτι για τον εαυτό σου, χωρίς όμως να πέσεις στην παγίδα, να μιλάς συνεχώς για εσένα.

Ενδιαφέροντα, εμπειρίες, αστείες ιστορίες και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν μπορεί να είναι θέματα που θα προωθήσουν την κουβέντα και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον της.

#8. Κάνε Ερωτήσεις Για ΕκείνηΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Ενθάρρυνε την γυναίκα να σου μιλήσει για τον εαυτό της. Δείχνοντας ενδιαφέρον για το άτομο της, θα την κάνεις να αισθανθεί πιο άνετα και να ανοιχτεί.

Κάνοντας τις σωστές, ανοιχτού τύπου ερωτήσεις θα της δώσεις την ευκαιρία να σου πει μια ιστορία από την ζωή της και να μιλήσει για τον εαυτό της.

#9. Κάνε Ένα ΚομπλιμέντοΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Προσπάθησε κάποια στιγμή μέσα στην συζήτηση να εισάγεις ένα κομπλιμέντο. Το κομπλιμέντο είναι μια ευγενική έκφραση θαυμασμού που θα δείξει τις προθέσεις σου και θα την κάνει να αισθανθεί όμορφα.

#10. Συζητήστε Ιδέες Για Το Επόμενο ΡαντεβούΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Το φλερτ θα σας οδηγήσει σύντομα σε ένα ραντεβού.

Μια συζήτηση σχετικά με ιδέες για αυτό, θα δημιουργήσει και στους δύο ένα αίσθημα προσμονής, ενώ παράλληλα θα καταλάβετε ο ένας τα γούστα του άλλου και θα οργανώσετε ένα δυνατό ραντεβού.

#11. Μέρη Για ΔιακοπέςΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Οι διακοπές είναι εμπειρίες ευχάριστες και μια συζήτηση για αυτές θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα.

Μπορείτε να μιλήσετε για διακοπές του παρελθόντος ή για σχέδια για το μέλλον. Είτε πρόκειται για κάποια ωραία παραλία, μερικές μέρες κατασκήνωσης μια δυνατή περιπέτεια ή κάποια γραφική πόλη, η συζήτηση για ταξίδια και διακοπές είναι μια αστείρευτη πηγή ιστοριών που λέει πολλά για την ζωή και τον χαρακτήρα σου.

Στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika μπορείς να δεις μερικές δικές μας περίεργες και ενδιαφέρουσες ιστορίες από διακοπές.

#12. Κάνε ΑστείαΤο φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί συγκέντρωση και προετοιμασία. Τσέκαρε πώς θα αποφύγεις τις αμήχανες στιγμές όταν δεν έχετε τι να πείτε.

Τέλος, το φλερτ μερικές φορές οδηγεί σε άβολες στιγμές, τις οποίες μπορείς να ξεπεράσεις με ένα αστείο.

Πες μια αστεία ιστορία ή ένα ανέκδοτο. Η γυναίκα θα εκτιμήσει την αίσθηση του χιούμορ σου. Θα πρέπει όμως να προσέξεις να μην το παρακάνεις, μην ξεχνάς ότι δεν την φλερτάρεις για να την διασκεδάσεις και βέβαια, απόφυγε αστεία χυδαία ή προσβλητικά

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να σου λυθούν τα χέρια και σε άλλα θέματα που αφορούν το φλερτ; Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.