Τι να Συζητήσω Μαζί της Όταν την Καλέσω για Πρώτη Φορά;

Θέλω να την καλέσω για πρώτη φορά και να της προτείνω να βγούμε. Ποια λάθη πρέπει να αποφύγω ώστε να μην εκτεθώ, αλλά να προβάλλω σιγουριά;

Όταν πάρεις το τηλέφωνο μιας γυναίκας, είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να βγείτε ραντεβού. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να την καλέσεις.

Εύλογα λοιπόν θα σε απασχολεί το ερώτημα “τι θα της πω, όταν την καλέσω πρώτη φορά;”

Κατ’ αρχάς το γεγονός ότι σου έδωσε τον αριθμό της δείχνει, τουλάχιστον στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους της.

Το σημαντικό λοιπόν είναι να δείξεις αυτοπεποίθηση και να της δημιουργήσεις συναισθήματα, βάσει των οποίων, θα δημιουργηθεί περαιτέρω σύνδεση και έλξη.

Τι πρέπει όμως να ξέρω πριν την καλέσω;

Λάθη Που Πρέπει να ΑποφύγωΘέλω να την καλέσω για πρώτη φορά και να της προτείνω να βγούμε. Ποια λάθη πρέπει να αποφύγω ώστε να μην εκτεθώ, αλλά να προβάλλω σιγουριά;

Υπάρχουν μερικά λάθη αρκετά συνηθισμένα, τα οποία θα πρέπει να αποφύγεις, όταν πάρεις την απόφαση να καλέσεις την γυναίκα που σου αρέσει για πρώτη φορά.

Θα ακούσεις πολλούς να σου λένε να αποφύγεις να την καλέσεις γρήγορα, για διάφορους λόγους.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις. Μην ξεχνάς ότι στο μεταξύ μπορεί να την καλέσει και την “προλάβει” κάποιος άλλος. Δεν θα σε περιμένει. Γι’ αυτό, μην αφήσεις τον χρόνο να περνά.

Όταν πλέον το πάρεις απόφαση και την καλέσεις, μην αναλωθείς σε ατέρμονες συζητήσεις.

Ο στόχος σου είναι να βγεις ραντεβού μαζί της και να τα πείτε από κοντά και όχι να γίνεις ο τηλεφωνικός φίλος της. Οι ατελείωτες ώρες συζήτησης στο τηλέφωνο δεν είναι για εσένα, αλλά για τις κολλητές φίλες της!

Όταν λοιπόν έχω δημιουργήσει έλξη και αποφασίσω να την καλέσω, της δείχνω ότι είμαι άντρας που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και έτσι θα “κερδίσω” μια σχέση μαζί της.

Μερικές φορές τα πρώτα ραντεβού μπορεί να γίνουν κάπως περίεργα. Δες δικές μας εμπειρίες από περίεργα πρώτα ραντεβού στο Apla+Andrika που ακολουθεί.

Πότε Να την Καλέσω;Θέλω να την καλέσω για πρώτη φορά και να της προτείνω να βγούμε. Ποια λάθη πρέπει να αποφύγω ώστε να μην εκτεθώ, αλλά να προβάλλω σιγουριά;

Μια καλή ιδέα είναι να της στείλεις ένα μήνυμα, αφού γίνει η πρώτη γνωριμία, ώστε να σπάσεις τον πάγο της εξ αποστάσεως επικοινωνίας.

Κατόπιν κάλεσε την την επόμενη μέρα, αποφεύγοντας βέβαια να την καλέσεις Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ που πιθανότατα θα είναι κάπου έξω.

Τι Λέω Όταν την ΚαλέσωΘέλω να την καλέσω για πρώτη φορά και να της προτείνω να βγούμε. Ποια λάθη πρέπει να αποφύγω ώστε να μην εκτεθώ, αλλά να προβάλλω σιγουριά;

Όπως είπαμε, στόχος είναι να συναντηθείτε από κοντά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αρχίσεις να τις κάνεις ερωτήσεις, σαν να της παίρνεις συνέντευξη.

Ρώτησε την φυσικά τι κάνει ή πώς ήταν η μέρα της. Άκουσε με ενδιαφέρον τι έχει να πει και κάνε την πρόταση σου για το ραντεβού.

Η πρόταση πρέπει να είναι συγκεκριμένη. Πρότεινε συγκεκριμένη τοποθεσία και ώρα. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι ευέλικτος, αν τύχει να μην μπορεί εκείνη την ώρα ή σε εκείνο το μέρος.

Η συζήτηση δεν χρειάζεται να διαρκέσει πολύ. Αφού κανονίσετε, συζητήστε λίγο ακόμη και πες της ότι θα την καλέσεις ή θα της στείλεις μήνυμα, αν χρειαστεί να κανονίσετε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Είναι καλό να έχεις μια ενδιαφέρουσα ιστορία, σχετικά με την δική σου ημέρα, όταν θα σε ρωτήσει “τι κάνεις”, ώστε να αποφύγεις άβολες σιωπές κατά την επικοινωνία σας.

Σίγουρα δεν μπορείς να αποφύγεις μια μικρή γενική συζήτηση. Αν θέλεις μερικές ιδέες για θέματα συζήτησης, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Θέμη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνομιλίας να είσαι θετικός και να ακούγεσαι πρόσχαρος.

Σε περίπτωση που αισθάνεσαι νευρικός δοκίμασε όσο θα της μιλάς να κινείσαι, μέσα στο δωμάτιο ή να περπατάς, αν είσαι κάπου έξω. Θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο άνετος.

Το σημαντικό όπως και σε κάθε αλληλεπίδραση είναι να κάνεις την γυναίκα να σε εμπιστευτεί. Να αισθανθεί έλξη και να νιώσει άνετα μαζί σου. Αυτό θα το καταφέρεις επιστρατεύοντας την αυτοπεποίθηση σου, ενώ ένα ακόμη δυνατό όπλο είναι το χιούμορ, το οποίο θα ανάψει ξανά μέσα της τα συναισθήματα και την έλξη που βίωσε, όταν σε γνώρισε.

Επομένως λοιπόν, δεν χρειάζεται να συζητήσετε για πολλή ώρα, περί ανέμων και υδάτων. Να είσαι σύντομος και περιεκτικός, φτάνοντας γρήγορα στον στόχο σου και κανονίζοντας ένα ραντεβού μαζί της.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Πριν κάνεις το μεγάλο βήμα, είναι καλό να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.