Τι περιμένεις και δεν πας να της μιλήσεις; – μέρος 3ο

Τι περιμένεις και δεν πας να της μιλήσεις;

Το άγχος προσέγγισης είναι μια θανατηφόρα αρρώστια!!!!! Μάλιστα, πολλοί pickup artists (καλιτέχνες του πεσίματος) σκοτώνονται κάθε χρόνο από το άγχος προσέγγισης. (ΟΚ ας κάνουμε και λίγη πλάκα) Αν δεν μιλήσω σε μια γυναίκα, δεν πρόκειται να γνωρίσω και γυναίκα. Στο προηγούμενο άρθρο, αναλύθηκαν μερικά σημαντικά κομμάτια του προβλήματος αυτού, ώστε να καταπολεμήσεις το άγχος προσέγγισης επί καθημερινής βάσης και να βάλεις τη διαδικασία της προσέγγισης γυναικών στη ζωή σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Έχουμε εμπεδώσει, ότι το άγχος προσέγγισης δε φεύγει οριστικά και παντελώς. Δεν υπάρχει επίσης, καμία μαγική συνταγή για να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης υπερβολικά γρήγορα. Υπάρχουν όμως τρόποι να το αντιμετωπίσεις άμεσα και να δεις σημαντική βελτίωση άμεσα. Πρώτα όμως θα αναλυθεί το θέμα του αλκοόλ.

Το αλκοόλ το χρησιμοποιούν πολλοί άντρες για να χαλαρώσουν όταν βγαίνουν έξω. Να πιούνε 2-3 ποτά, να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν και να μπορούν να μιλήσουν και να διασκεδάσουν. Το θεωρούν αδιανόητο να πάνε να μιλήσουν σε κάποια χωρίς να έχουν πιει πρώτα. Έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι ΔΕΝ μπορούν αλλιώς. Πού είναι το κακό όμως σε όλο αυτό;…. δε θα αρνηθώ ότι μερικά από τα πιο πετυχημένα μου πεσίματα, τα έχω κάνει έχοντας πιει αρκετά – όχι τύφλα όμως. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ειναι και το σωστό. Το αλκοόλ, αν και όντως ρίχνει τις αναστολές και θα βοηθήσει κάποιον και να ξεπεράσει τους φόβους του αλλά και να γίνει πιο ομιλητικός, προκαλεί 2 μεγάλα προβλήματα:

  • Όσο πίνεις, δε θυμάσαι τι έχεις πει ή δε θυμάσαι τι σου λένε – μειώνεται η ικανότητα αφομοίωσης πληροφοριών.
  • Αν η γυναίκα καταλάβει ότι έχεις πιει ή μυρίζει αλκοόλ η ανάσα σου έντονα, ξενερώνει – σε αντίθεση με το αν καταλάβω εγώ ότι μια γυναίκα έχει πιει αρκετά, που αυτό με φτιάχνει γιατί στο μυαλό μου ξέρω ότι αυτό την κάνει πιο εύκολη και πιο ανοιχτή.
  • Οι κινήσεις σου μπορεί να γίνουν άτσαλες, να σου χυθεί το ποτό, να ρίξεις το δικό της ποτό κ.ο.κ.

Οπότε το μόνο καλό που φέρνει το αλκοόλ, το αντισταθμίζουν πολύ άσχημα τα αρνητικά του. Γιατί όταν προσεγγίζω μια γυναίκα, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, να μπορώ να αφουγκραστώ τις πληροφορίες που μου δίνει η γυναίκα που προσεγγίζω, να μπορώ να είμαι ετοιμόλογος και να έχω γρήγορα αντανακλαστικά. Αυτό που επιθυμώ λοιπόν, είναι να μπω σε talkative state όπως λένε και οι Αμερικάνοι. Δηλαδή σε μια κατάσταση ομιλιτική. Επομένως, αυτό που χρειάζομαι, είναι 2-3 warm up sets.

Τι είναι warm up sets??

Σετ, ονομάζεται οποιαδήποτε παρέα μέσα σε ένα χώρο με ανθρώπους. 2-set π.χ. ονομάζουμε ένα σετ με 2 ανθρώπους. Καθαρό σετ, είναι το σετ που αποτελείται μόνο από γυναίκες – ή άντρες. Μικτό σετ, είναι το σετ που αποτελείται και από άντρες και από γυναίκες. Warm up sets, ονομάζω τα πρώτα 2-3 σετ που θα προσεγγίσω χωρίς να έχω στο μυαλό μου τόσο το να “κλείσω” τη συμφωνία με μια κοπέλα, όσο να ζεσταθώ και να μπω σε talkative state. Έχοντας στο μυαλό σου ότι τα πρώτα 2-3 σετ που πλησιάζεις, δεν έχουν σημασία και είναι μόνο για να ζεσταθείς, αυτό θα μειώσει σε σημαντικό βαθμό το άγχος προσέγγισης στην αρχή.

Βρες κάποιον φίλο σου που δεν έχει πρόβλημα άγχους προσέγγισης, και βγες μαζί του

Έχοντας κάποιον στο πλάι σου που έχει ξεπεράσει το πρόβλημά σου, έχοντας περάσει από τα στάδια που θέλεις να περάσεις εσύ, θα σε βοηθήσει πολύ. Επίσης βλέποντάς τον να προσεγγίζει, θα σου έρθει και εσένα η όρεξη. Βοηθάει πολύ και αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο, να δώσεις π.χ. 100 – 200 ευρώ στον φίλο σου και για κάθε γυναίκα που προσεγγίζεις να σου δίνει πίσω 20 ευρώ. Αν πάλι τα λεφτά δεν αποτελούν για σένα πρόβλημα και δε σε προκαλεί να πάρεις πίσω τα 100-200 ευρώ, δώσε στον φίλο σου κάτι που έχει συναισθηματική αξία για σένα και βάλε στον εαυτό σου χρονικό όριο 5 λεπτών για να το πάρεις πίσω.

Δοκίμασε να φορέσεις κάτι πολύ extreme, ώστε να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου.

Τι περιμένεις και δεν πας να της μιλήσεις;
Δοκίμασε να φορέσεις κάτι πολύ extreme, ώστε να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου

Κάποια περίοδο που ξεκίνησα να φλερτάρω, έβαφα σε τακτά χρονικά διαστήματα τα νύχια μου μαύρα. Αυτό με ωθούσε να μιλήσω με όλες τις γυναίκες του μαγαζιού. Μέρος του άγχους προσέγγισης είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ότι εκείνη τη στιγμή όλος ο κόσμος έχει σταματήσει να διασκεδάζει και παρατηρεί εσένα που πας να κάνεις το πέσιμο και θα γίνεις ρεζίλι. Φορώντας κάτι εξωφρενικό, τραβώντας επιπλέον προσοχή πάνω σου, παίρνοντας την πρωτοβουλία να δεχτείς επιπλέον κοινωνική πίεση με τα βλέμματα όλη την ώρα, θα σου δώσει ένα επιπλέον κίνητρο να πας να μιλήσεις. “Δε γίνεται χειρότερα”. Θα σκεφτείς. Και δε θα είναι αρνητική σκέψη. Θα γίνει με ένα χαμόγελο αυτή η σκέψη, και με μια νοοτροπία “δε γαμιέται; Δεν έχω να χάσω τίποτα”. Και σύντομα θα καταλάβεις πως έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις να χάσεις τίποτα προσεγγίζοντας όμορφες γυναίκες. Χάνεις μόνο όταν δεν προσεγγίζεις.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.