Τι Προσέχει ένας Player για να Καταλάβει ότι η Γυναίκα Ενδιαφέρεται

“Πήγαινε μίλα της. Σε γουστάρει ήδη.”

“Μα πώς το ξέρεις; Είναι 3 μέτρα μακριά μου και δεν έχουμε μιλήσει καθόλου”

“Θα σου εξηγήσω αργότερα. Πήγαινε τώρα”

Ο διάλογος αυτός δεν είναι από Χολυγουντιανή ταινία. Είναι συζήτηση που είχα με μαθητή το πρώτο βράδυ του infield του στο Premium Bootcamp. Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν το τέλος της δεύτερης βραδιάς τον βρήκε μαζί της στο δωμάτιό του. Μου είπε μετά ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή σχεδόν, δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που του είχε συμβεί. Ωστόσο ήταν τρισευτυχισμένος καθώς μέσα σε 24 ώρες κατέληξε στο κρεβάτι του με μία πανέμορφη γυναίκα.

Υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να καταλάβεις εάν μία γυναίκα ενδιαφέρεται ερωτικά. Θα αναφέρω 3 πολύ σημαντικά σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο χρειάζεται εξάσκηση και εμπειρία για να μπορείς να χρησιμοποιείς σωστά αυτά τα κόλπα. Για αυτό και ένας Player, που έχει και την εμπειρία και την ικανότητα, αντιλαμβάνεται υπερβολικά πιο εύκολα από τον μέσο άνδρα πότε μία γυναίκα ενδιαφέρεται ερωτικά.

  • 1. Δοκίμασε την προθυμία της να σε ακολουθήσει

Δοκίμασε να την μετακινήσεις. Εάν είστε σε καφετέρια, ζήτησέ της να έρθει μαζί σου ενώ πας στο περίπτερο ή στη σερβιτόρα να παραγγείλεις έναν καφέ ακόμη. Τι μπορεί να συμβεί εάν της κάνεις μία τέτοια πρόταση;

  • Εάν έχει καλή δικαιολογία για να μην έρθει, δεν μπορείς να ξέρεις (π.χ. κρατάει το τραπέζι για τους φίλους της / την φιλενάδα της). Εάν δεν έχει κάποια καλή δικαιολογία και απλά “βαριέται” να έρθει να σου κάνει παρέα, το πιο πιθανό είναι να μην ενδιαφέρεται για σένα.
  • Εάν ακολουθήσει, πιάσε της το χέρι. Ειδικά αν είστε σε μπαρ π.χ. και πάτε για δεύτερο ποτό και έχει πολύ κόσμο, έχεις λόγο να της πιάσεις το χέρι. Παρατήρησε λοιπόν τώρα ότι έχουμε 2 ενδεχόμενα:

κρατάω το χέρι της

α) Κρατάει και η ίδια το χέρι σου στον καρπό σου; Πόσο σφιχτά σε κρατάει; Όταν το χαλαρώνεις συνεχίζει να στο κρατάει σφιχτά; Όσο πιο σφιχτά στο κρατάει, με την προϋπόθεση ότι δεν προσπαθεί να σου σπάσει κόκκαλο, τόσο καλύτερα.

β) Όταν φτάσετε στο μπαρ για να πάρεις άλλον καφέ / ποτό τι κάνει; Συνεχίζει να σου κρατάει το χέρι για λίγα δευτερόλεπτα ή το αφήνει αμέσως;

Συμβουλή: χαλάρωσε στη διαδρομή το χέρι σου, μην τη σφίγγεις να δεις αν θα συνεχίσει να σε κρατάει. Φτάνοντας στο μπαρ να έχεις το χέρι σου εντελώς χαλαρό, ώστε ο μόνος λόγος που θα υπάρχει ο δεσμός να οφείλεται στην κοπέλα. Έτσι την έχεις ήδη αφήσει πρώτος ενώ η ίδια σε κρατάει.

  • 2. “Γειτνίαση”: Το καλύτερο δείγμα ότι ενδιαφέρεται χωρίς να έχετε μιλήσει

Όσο ελκυστικός και αν είσαι στην εμφάνιση, σπάνια θα σε προσεγγίσει μία όμορφη γυναίκα και θα σου πει ότι σε θέλει. Οι περισσότερες γυναίκες, αυτό που θα κάνουν εάν ενδιαφέρονται ερωτικά και δεν έχετε γνωριστεί είναι να επιχειρήσουν επαφή με τα μάτια (eye contact) μαζί σου. Δε θα ασχοληθώ με το eye contact σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο θα εστιάσω στη “γειτνίαση”. Οι Αμερικάνοι το λένε Proximity. Θα τύχει να παρατηρήσεις μερικές γυναίκες κάποια βράδια σε μπαρ ή κλαμπ να βρίσκονται σε ακτίνα 2-3 μέτρων από σένα καθώς μετακινείσαι ελαφρά στο χώρο, με μία γωνία 30-50 μοιρών πλάτη. Θέλουν να σου δώσουν την ευκαιρία να μπορείς να τις προσεγγίσεις εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείς.

Πώς το τεστάρω;

Πολύ απλά. Την προσεγγίζεις από πίσω και της σκουντάς ελαφρά τον ώμο. Εάν όντως ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα και ήλπιζε σε αυτή σου την κίνηση, θα συμπεριφερθεί σαν να σε ξέρει σχεδόν και το ότι την πλησίασες ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό. Εάν δεν περίμενε όμως την προσέγγισή σου και δεν την ήθελε απαραίτητα, θα την δεις να ξαφνιάζεται και να κολλάει. Ακόμα και αν συμβεί αυτό, πάντως, μην κολλήσεις. Πες της ένα γεια και συστήσου. Ποτέ δεν ξέρεις.

  • 3. Poke Poke Poke

poke

Στο Facebook κάνουμε poke για να δούμε αν κάποια θα κάνει poke back. Προσωπικά βασικά, ποτέ δεν κάνω. Είναι χαζό. Μερικοί όμως κάνουν. Τι μπορείς να κάνεις σε τρισδιάστατη επικοινωνία και γνωριμία όμως; Πολύ απλά, όταν πει κάτι πραγματικά αστείο την ακουμπάς / την σκουντάς στον ώμο ή στον αγκώνα. Περίμενε την αντίδρασή της. Θα σε αγγίξει και αυτή πίσω; Πόσο γρήγορα; Όσο πιο αντανακλαστικά στο ανταποδώσει, τόσο το καλύτερο. Ένα “poke” μπορεί να μην πει πολλά. καμιά δεκαριά όμως, θα αποκαλύψουν τις προθέσεις της εύκολα.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, μέσω του οποίου μπορείς να κατεβάσεις  άμεσα ΔΩΡΕΑΝ το εξαιρετικό έργο​ μας​ “Develop – Evolve – Master : 18+1 Super Practical Guides to be Successful with Women” σε ebook, που περιλαμβάνει τους 19 πιο​ ​χρήσιμους οδηγούς για flirting όπως τους ανέδειξαν οι αναγνώστες της σελίδας μας! ​

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.