Τι Προσέχουν οι Γυναίκες σε έναν Άνδρα την Πρώτη Φορά!

Τι προσέχουν και τι παρατηρούν οι γυναίκες όταν τις προσεγγίζουμε ή την πρώτη φορά που μας γνωρίζουν. Οι πραγματικές απαντήσεις εδώ!

Πολλές φορές αναρωτώμενοι τι προσέχουν οι γυναίκες σε έανν άνδρα, διαβάζουμε άπειρα άρθρα στα γενικού περιεχομένου περιοδικά και online sites. Και πραγματικά είναι μερικές φορές που κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια που προκαλούν οι ανακρίβειες που γράφονται.

Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον αρθρογράφο καθώς προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους που είναι να γεμίζουν σελίδες, παρακολουθούμε και διαβάζουμε συντάκτες που από χιλιάδες μίλια μακριά καταλαβαίνεις πως δεν έχουν καμία σχέση με το άλλο φύλο, να προσπαθούν να δώσουν συμβουλές σε ανθρώπους που η ερωτική τους ζωή δεν πάει καλά.

Δεν Είναι Όλοι Ειδικοί Να Πουν Τι Προσέχουν Οι Γυναίκες Στον Άνδρα

Και φυσικά, ενώ θα έπρεπε να ντρέπονται όχι μόνο που δίνουν συμβουλές για τις οποίες δεν έχουν άποψη προσωπική, αλλά και επειδή γνωρίζουν πως μπορεί να χαλάσουν τις ευκαιρίες ή τις σχέσεις κάποιων ανθρώπων που τους διαβάζουν, γράφουν με παρρησία και μηδενικό αυτοέλεγχο τις ανακρίβειές τους.

Ας μη κινδυνολογούμε όμως, ο κόσμος έχει κρίση και κρίνει και για αυτό εμπιστεύεται τους ειδικούς στο φλερτ, την αυτοεξέλιξη και την βελτίωση της ερωτικής του ζωής και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Ένα από τα χιλιάδες θέματα που αναλύονται σε αυτά, είναι το τι προσέχουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα την πρώτη φορά.
Μπορεί να διαβάσεις τα πάντα. Από τα μάτια, το ντύσιμο, το μαλλί και ένα σωρό άλλα που μερικές φορές και καλά είναι από γυναίκες που ρώτησαν.

τι προσέχουν

Μετά από κυριολεκτικά χιλιάδες προσεγγίσεις μας, έχουμε βγάλει σίγουρα συμπεράσματα. Συμπεράσματα από το πεδίο επηρεασμένα από το πώς είναι τώρα οι πραγματικές γυναίκες αυτή τη περίοδο – ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ- και όχι 20 χρόνια πριν από την Αμερική ή αλλού που βλέπεις στις ταινίες.

Θες Να Μάθεις Πραγματικά Τι Προσέχουν Οι Γυναίκες Σε Εμάς;

#1. Ομορφιά.

Ναι όπως και να το κάνουμε παίζει ρόλο για την πρώτη εντύπωση. Η ομορφιά στον άνδρα δεν είναι ίδια με την ομορφιά της γυναίκας. Ναι εκτιμάται μια συμμετρία και μια καλή φυσικά κατάσταση αλλά δεν είναι το κύριο. Η ομορφιά στον άνδρα εκφράζεται από την αρρενωπότητα και το στυλ του ανδρός που πρέπει να είναι σε ισορροπία με το περιβάλλον που δρα και ενεργεί. Άρα όψη, ντύσιμο, υγιεινή είναι πρώτα από όλα.

#2. Παπούτσια.

τι προσέχουν

 

Θα κοιτάξουν το παπούτσι σου. Επένδυσε σε αυτό και μόνο να κερδίσεις θα έχεις. Όχι υπερβολές όμως. Καλύτερα να το παίξεις safe με μια κλασσική επιλογή παρά κάποιο πράσινο χτυπητό παπούτσι.

#3. Φωνή.

Η τονικότητά σου μπορεί να υπνωτίσει, να ενθουσιάσει, να μαγέψει. Μια ωραία τονικότητα ντύνει πολύ ωραία με ήχους τις φαντασιώσεις της. Ας είναι αυτοί οι ήχοι η δικιά σου φωνή.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika και μάθε τι προσέχουν οι γυναίκες για την τονικότητα της φωνής.

#4. Τι Προσέχουν Για το Στυλ.

Οι Καλύτεροι Συνδυασμοί Χρωμάτων για το Καλοκαιρινό σου Στυλ

Φόρα αξεσουάρ που σου πάνε. Όχι πολλά χρώματα αλλά κυρίως κομμάτια και χρωματισμούς που να δένουν όμορφα και να ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά και με τη περίσταση. Ζώνη, Ρολόι, Βραχιόλι, Κρεμαστό. Όλα σε συνδυασμό αλλά και σε συνοχή με τον χαρακτήρα σου.

#5. Χαμόγελο.

Ίσως αν τα βάζαμε σε σειρά προτεραιότητας να ήταν πρώτο στη λίστα. «Μα Lord, δεν είναι το στυλ μου να χαμογελάω» μπορεί να πει κάποιος. Απάντηση : Να γίνει το στυλ σου. Σήμερα! «Μα Lord, γιατί δίνουν τόσο πολύ σημασία;» Απάντηση: Επειδή κανείς δεν θέλει στη ζωή του κάποιον που δεν χαμογελάει ποτέ.

τι προσέχουν#6. Χιούμορ.

Ισχύει ότι και με το χαμόγελο. Μην το προσπαθείς πολύ αν δεν το έχεις αλλά όλοι μπορούμε να κάνουμε λίγο πολύ ένα ευφυές σχόλιο. Όλοι ξέρουμε ένα καλό ανέκδοτο. Όλοι ξέρουμε μερικές έξυπνες ατάκες που τις λέμε στους φίλους μας. Αν δεν έχεις Μίλα με τον Νίτρο να σου πει δυο τρεις ΔΩΡΕΑΝ.

#7. Τι Προσέχουν Για Το Περπάτημα.

Πως τις πλησιάζεις και πως φεύγεις. Και όχι τόσο το πώς ανοίγεις το βήμα σου κτλ, αλλά αν είναι ένα σταθερό βήμα, με αυτοπεποίθηση κτλ. Ο Nitro κάνει επίδειξη μέσω skype για να δεις για να δεις τι προσέχουν οι γυναίκες στο τρόπο που περπατάς.

Συμπέρασμα

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα γούστα διαφέρουν στις γυναίκες. Μια γυναίκα μπορεί να θεωρεί ότι είναι σημαντικά κάποια από αυτά που διάβασες, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποια άλλη μπορεί να ενδιαφέρεται περισσότερο για κάποια άλλα χαρακτηριστικά στους άντρες.

Οι άνδρες όμως που ξέρουν πως να τραβάνε την προσοχή της γυναίκας από την πρώτη φορά επενδύοντας σε όλα αυτά που αναφέραμε στο άρθρο σημαίνει ότι θα καταφέρουν να δείξουν στη γυναίκα και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που πιθανόν να τις ελκύουν ακόμα περισσότερο.

Στο κάτω κάτω, ό, τι είναι για τους άντρες η πρώτη εντύπωση είναι και για τις γυναίκες.

φλερτ

Είναι απολύτως λογικό κάποια ζητήματα να σου φαίνεται ότι χρήζουν ανάλυσης. Αλήθεια τι πιστεύεις ότι σου πάει εσένα και τι όχι; Θα ήθελες την γνώμη μας για να ανέβεις επίπεδο, γρήγορα και δωρεάν;

Πώς; Έχεις Τρεις Επιλογές.

Α) Έρχεσαι στη συνάντησή μας την μεθεπόμενη Κυριακή στις 19/7 για να το συζητήσουμε μαζί.
Β) Κλείνεις προσωπικό one to one ραντεβού μαζί μας και μας επισκέπτεσαι στα γραφεία μας στο κέντρο της Αθήνας ώστε να σε κεράσουμε και καφεδάκι.
Γ) Κανονίζεις εδώ ένα skype meeting με τον Nitro και μιλάτε από την άνεση του σπιτιού σου / γραφείου σου.

Δ) Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Δες εδώ.

 

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .