ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΑ; – VLOG 001

Η Αξία είναι η απαρχή της αυτοπεποίθησης.

Η αίσθηση που έχεις για την αξία είναι που σε οδηγεί και που στέκεται σαν βάση για όσα θες να πράξεις.

Αν είναι η πρώτη φορά που είσαι εδώ κάνε ένα SUBSCRIBE.

Καλώς όρισες.

To MOS Vlog του Men Of Style, είναι ένα ελληνικό vlog σε μια προσπάθεια να δείξουμε πως ζούμε εμείς την καθημερινότητά μας, όχι όμως σαν μια ματιά από μια κλειδαρότρυπα, αλλά το πώς σκεφτόμαστε, πώς κάνουμε όνειρα, πώς δημιουργούμε σχέδια και να κινούμαστε για να τα κάνουμε πραγματικότητα!

Με απώτερο σκοπό να πάρεις ιδέες και να αρχίζεις να εφαρμόζεις ότι σου ταιριάζει.

Κάνε μας follow στο instagram εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.