ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΑ; – VLOG 001

Αν Αναρωτιέσαι Τι Σημαίνει Αξία…

Η Αξία είναι η απαρχή της αυτοπεποίθησης.

Η αίσθηση που έχεις για την αξία είναι που σε οδηγεί και που στέκεται σαν βάση για όσα θες να πράξεις.

Αν είναι η πρώτη φορά που είσαι εδώ κάνε ένα SUBSCRIBE.

Καλώς όρισες.

To MOS Vlog του Men Of Style, είναι ένα ελληνικό vlog σε μια προσπάθεια να δείξουμε πως ζούμε εμείς την καθημερινότητά μας, όχι όμως σαν μια ματιά από μια κλειδαρότρυπα, αλλά το πώς σκεφτόμαστε, πώς κάνουμε όνειρα, πώς δημιουργούμε σχέδια και αξία και να κινούμαστε για να τα κάνουμε πραγματικότητα!

Με απώτερο σκοπό να πάρεις ιδέες και να αρχίζεις να εφαρμόζεις ότι σου ταιριάζει.

Γίνε Άνδρας Αξίας Κοντά Μας

άνδρας αξίας

Ένας Άνδρας Αξίας ξέρει που πάει και έχει ισχυρό κίνητρο για κάθε τι που κάνει.

Η αξία του κινήτρου στη ζωή μας είναι ανεκτίμητη. Χωρίς κίνητρο, τίποτα σημαντικό δεν μπορεί να επιτευχθεί και από τίποτα επίπονο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε.

Και μερικές φορές το κίνητρο είναι ακριβώς αυτό. Μια ώθηση για κάτι καλύτερο. Ή μια ώθηση για να ξεφύγουμε από το χειρότερο.

Σε όποια φάση της ζωής σου κι αν είσαι:

Το να έχεις ένα ξεκάθαρο κίνητρο για κάτι είναι αυτό που μπορεί να σε εκτοξεύσει στη ζωή. Και τελικά να σε μετατρέψει σε έναν Άνδρα Αξίας.

Ο Άνδρας Αξίας έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που θέλει να δημιουργήσει και ξέρει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και τους εσωτερικούς του φόβους. Ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις στη ζωή του, που κινητοποιεί τον εαυτό του να συνεχίσει ακόμα κι όταν ο δρόμος είναι στρωμένος με εμπόδια και το γεγονός ότι βάζει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή είναι οι παράγοντες που τον κάνουν να ξεχωρίζει και τελικά, να πετυχαίνει.

Κάνε μας follow στο instagram εδώ.

Γνώρισε μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Μάθε τι σημαίνει αξία και ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.