Τι Σημαίνει Τελικά πως Έχετε Χημεία και πως την Δημιουργείς

Ακούς και ξανακούς για χημεία μεταξύ ενός ζευγαριού. Είναι τελικά η χημεία κάτι που χτίζεται ή είσαι καταδικασμένος, αν δεν υπάρχει;

Οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται τη χημεία ως κάτι που απλά συμβαίνει. Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, όμως η χημεία δεν δημιουργείται κατά τύχη.

Για μια γυναίκα η χημεία είναι η έλξη που αισθάνεται για έναν άντρα. Είναι αυτό που την κάνει να αισθάνεται φυσικά συμβατή με εκείνον, επειδή πυροδοτεί μέσα της συναισθήματα.

Σαν έννοια η συμβατότητα αφορά την δυνατότητα δύο ανθρώπων να είναι μαζί μακροπρόθεσμα και προκύπτει από ομοιότητες στον τρόπο ζωής και στις αξίες.

Η χημεία από την άλλη αντιπροσωπεύει μια συναισθηματική σύνδεση. Η ύπαρξη της είναι κάτι αισθητό και από τους δύο, λόγω των συναισθημάτων που δημιουργούνται και που μάλιστα οδηγούν σε καλό σεξ.

Για μια γυναίκα η χημεία είτε υπάρχει είτε όχι. Αυτό που έχει όμως μεγάλη σημασία είναι ότι υπάρχει τρόπος να την δημιουργήσεις, όπως θα δούμε στην συνέχεια.

#1. Κάν’ Την Να Σε Προσέξεινα σε προσεξει

Ένα από τα σημαντικότερα λάθη των αντρών είναι ότι δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η έλξη δεν δημιουργείται όταν δεις μια γυναίκα, αλλά όταν εκείνη σε προσέξει.

Αυτό σημαίνει ότι για να δημιουργηθούν οι βάσεις για την ύπαρξη χημείας πρέπει η παρουσία σου να είναι αισθητή και μέσω αυτής να προβάλλονται τα θετικά χαρακτηριστικά σου, η αυτοπεποίθηση, η ανοικτή γλώσσα του σώματος και το χαμόγελο σου.

#2. Καλή Χημεία: Προσέγγισέ Την Άμεσααμεση προσεγγιση

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται πότε είναι η κατάλληλη στιγμή, για να μιλήσουν σε μια γυναίκα που τους ενδιαφέρει.

Η απάντηση είναι “άμεσα”. Η αποφασιστική κίνηση είναι η προσωποποίηση της αυτοπεποίθησης και μέσω αυτής μπορεί να δημιουργηθεί χημεία.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε έχει δει ότι την τσεκάρεις και ξέρει ότι θέλεις να την προσεγγίσεις, γι’ αυτό πρέπει να κινηθείς γρήγορα.

Αν τώρα σου έχει δείξει και από πλευράς της σημάδια ενδιαφέροντος, τότε έχεις έναν ακόμη λόγο να της μιλήσεις άμεσα, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο παρακάτω.

#3. Πείραξέ Την Για Να Δημιουργήσεις Χημείαγελιο

Το πείραγμα όταν γίνει με τον σωστό τρόπο είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, για την δημιουργία έλξης.

Για τους πιο πολλούς το πείραγμα μεταφράζεται ως κοροϊδία. Αυτός όμως δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι να της δώσεις λίγο από αυτό που θέλεις και αμέσως να το αποσύρεις. Έτσι θα την κάνεις να το θέλει ακόμη περισσότερο.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς χημεία, αλλά και σεξουαλική ένταση.

Αν προσεγγίζοντας μια γυναίκα, αρχίσεις να κάνεις τυπικές ερωτήσεις, μοιάζει σαν να εισβάλλεις στην ζωή της.

Αυτό που θέλεις είναι να την κάνεις να αισθανθεί άνετα, γελώντας και περνώντας καλά, ώστε στην συνέχεια να μπορέσει να ανοιχτεί και να μοιραστεί προσωπικές πληροφορίες μαζί σου.

#4. Δημιούργησε Χημεία: Δείξε ΕνδιαφέρονΑκούς και ξανακούς για χημεία μεταξύ ενός ζευγαριού. Είναι τελικά η χημεία κάτι που χτίζεται ή είσαι καταδικασμένος, αν δεν υπάρχει;

Προσεγγίζοντας μια γυναίκα, αλλά προσποιούμενος ότι δεν σου αρέσει, δεν κερδίζεις κάτι. Για να υπάρξει χημεία, θα πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρο ενδιαφέρον.

Τα πράγματα είναι απλά. Κάν’ την να αισθανθεί άνετα, συζητήστε και κάνε ερωτήσεις ανοικτού τύπου, ώστε να αισθανθεί άνετα μαζί σου.

#5. Βρες Κοινές ΑξίεςΑκούς και ξανακούς για χημεία μεταξύ ενός ζευγαριού. Είναι τελικά η χημεία κάτι που χτίζεται ή είσαι καταδικασμένος, αν δεν υπάρχει;

Μέσα από την κουβέντα που θα κάνεις με την γυναίκα που σου αρέσει, θα μπορέσεις να εξάγεις κάποιες βασικές αξίες που είναι κοινές και στους δύο σας.

Αυτό θα την κάνει να διαπιστώσει ότι υπάρχει συμβατότητα και χημεία μεταξύ σας και ότι μπορεί να υπάρξει μέλλον.

Κάποιες φορές μπορεί να ρίχνεις την αξία σου με την συμπεριφορά σου. Δες στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika παρακάτω πότε συμβαίνει αυτό, ώστε να μπορείς να το αποφύγεις.

#6. Δημιούργησε Συναισθηματική Σύνδεση Για Σίγουρη ΧημείαΑκούς και ξανακούς για χημεία μεταξύ ενός ζευγαριού. Είναι τελικά η χημεία κάτι που χτίζεται ή είσαι καταδικασμένος, αν δεν υπάρχει;

Όταν φλερτάρεις πρέπει να κάνεις ερωτήσεις στην γυναίκα που θα της δώσουν την δυνατότητα να εκφραστεί και να μοιραστεί πληροφορίες μαζί σου με άνεση.

Όσο σου μιλά για τον εαυτό της και της κάνεις διευκρινιστικές ερωτήσεις, δείχνεις ότι ακούς ενεργά.

Αν καταφέρεις να κρατήσεις το συναισθηματικό νόημα των όσων σου είπε και να χτίσεις πάνω σε αυτό, τότε θα καταφέρεις να δημιουργήσεις χημεία.

Ένας τρόπος είναι να βρεις κοινό συναισθηματικό έδαφος μέσα από τις εμπειρίες που σου διηγήθηκε ή όταν πεις εσύ κάποια ιστορία, να την κάνεις να αισθανθεί σαν να την ζει και εκείνη.

#7. Επικοινώνησε Μαζί Της Την Σωστή ΣτιγμήΑκούς και ξανακούς για χημεία μεταξύ ενός ζευγαριού. Είναι τελικά η χημεία κάτι που χτίζεται ή είσαι καταδικασμένος, αν δεν υπάρχει;

Υπάρχουν δύο ειδών άντρες. Αυτοί που όταν πάρουν τον αριθμό της θα της στείλουν αμέσως και εκείνοι που περιμένουν δύο μέρες, για να μην φανούν απελπισμένοι.

Το καλύτερο, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος, θα ήταν μια ενδιάμεση κατάσταση. Στείλ’ της ένα μήνυμα την επόμενη μέρα, όμως πρόσεξε ώστε να μην είναι συνεχώς διαθέσιμος για εκείνη.

Μιλήστε λίγο και ζήτησε της να βρεθείτε, λίγες μέρες μετά. Η αναμονή δημιουργεί ένταση και χημεία.

#8. Δημιούργησε Χημεία:  Δύο Βήματα Εμπρός, Ένα ΠίσωΑκούς και ξανακούς για χημεία μεταξύ ενός ζευγαριού. Είναι τελικά η χημεία κάτι που χτίζεται ή είσαι καταδικασμένος, αν δεν υπάρχει;

Κάθε φορά που κάνεις ένα βήμα με μια γυναίκα, αμέσως χαλάρωσε και κάνε ένα βήμα πίσω.

Αν για παράδειγμα μιλάτε για λίγη ώρα και ξεκινάς να την αγγίζεις, μετά από λίγο, άφησε το χέρι της, για λίγο.

Αν στην συνέχεια την φιλήσεις, μετά από λίγο, σταμάτησε και κάνε πίσω. Δείχνοντας αυτο-έλεγχο και κάνοντας την να περιμένει με ανυπομονησία για την συνέχεια δημιουργείς χημεία και ένταση, που θα σε οδηγήσουν στην συνέχεια.

#9. Αίσθηση Του Χιούμορχιουμορ

Η αίσθηση του χιούμορ μπορεί να είναι κάτι υποκειμενικό, όμως όταν δύο άνθρωποι γελούν με τα ίδια πράγματα, δημιουργείται ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ τους.

Το γέλιο χαλαρώνει τους ανθρώπους και είναι ένδειξη ότι υπάρχει χημεία. Γι’ αυτό επιστράτευσε το χιούμορ σου και δείξ’ της ότι μπορείς να την κάνεις να γελάσει και να διασκεδάσει, κρατώντας πάντα το μέτρο, έχοντας πάντα κατά νου τον σκοπό σου, που σίγουρα δεν είναι να γίνεις ο προσωπικός της κλόουν.

Κλείνοντας η χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας περίεργης αλυσίδας χημικών αντιδράσεων, αλλά μια κατάσταση που συμβαίνει σε διάφορες φάσεις της ζώης δυο ανθρώπων. Σημαίνει ότι έλκονται μεν, αλλά είναι και όλες οι συνθήκες σωστές για να ταιριάζουν, ερωτικά αλλά και στο διαπροσωπικό κομμάτι της σχέσης.

Δημιούργησε χημεία με μια γυναίκα, ακολουθώντας τις συμβουλές από το σημερινό μας άρθρο και απογείωσε τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι να εμβαθύνεις περισσότερα στο φλερτ και την επικοινωνία, κάνε κλικ εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.