Τι SMS να της Στείλω;

Τι SMS να της στείλω

Είναι κάτι που αναρωτιούνται οι περισσότεροι άνδρες αφού έχουν ανταλλάξει κινητά με μία κοπέλα. Πέρα από την ερώτηση “πότε να πάρω τηλέφωνο” ή “πότε να στείλω μήνυμα”, έρχεται πάντα και η ερώτηση: Τι SMS να της Στείλω;

Το νόημα του να στείλεις ένα SMS είναι να κάνεις πάλι αισθητή την παρουσία σου, ενώ της προσφέρεις ένα ευχάριστο διάλειμμα στη μέρα της χαρίζοντάς της ένα χαμόγελο. Σπάνια προσπαθώ να κάνω κάτι άλλο όταν στέλνω SMS σε μία κοπέλα που μόλις γνώρισα, ή ακόμα και σε κοπέλα που ξέρω καιρό. Θέλω να της χαρίσω ένα χαμόγελο, να της φτιάξω τη διάθεση, ώστε όταν αργότερα την ίδια ημέρα την πάρω τηλέφωνο, να θέλει να το σηκώσει και να μου μιλήσει. Επαναλαμβάνω, λοιπόν: Θέλω να φέρω στη μέρα της χαρά και χαμόγελο. Θέλω να φτάσει στο σημείο – που είναι αρκετά εύκολο να το επιτύχει κάποιος – που με το που θα βλέπει ότι το SMS το έστειλα εγώ, θα χαμογελά πριν καν το διαβάσει. Παρακάτω, μία μικρή λίστα με SMS που μπορείς να στείλεις ανεξαρτήτως τι SMS έχουν προηγηθεί.

  • Έχω δουλειά τώρα, μιλάμε μετά.
  • Γεια σουυ… κάνε ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά, δες αυτό το SMS και χαμογέλασε:) καλημέρα
  • Πάω στοίχημα ότι το Σαββατοκύριακό μου ήταν πιο ευχάριστο από το δικό σου:P
  • Αν θέλεις να με συναντήσεις, φέρε μαζί σου λεμόνια!
  • Μόλις γύρισα από τη Μαρίνα Φλοίσβου, είδα ένα ψαράκι που μου θύμιζε πολύ εσένα:)
  • Είναι κρίμα που κάποια στιγμή πάντως θα χωρίσουμε, έμαθα οι γονείς σου είναι πολύ πλούσιοι!
  • Είμαι στο “Χ” μπαρ και είναι μια κοπέλα απέναντι που σου μοιάζει πάααααρα πολύ.. θα μπορούσε να είναι και ο κλώνος σου! Πώς να προσεγγίσω λες τον κλώνο σου? Τι να της πω?

Όσο πιο εξωφρενικό είναι το SMS, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχει, ως επί το πλείστον. Δε χρειάζεται καν να προσπαθήσω να τα συσχετίσω με κάτι που έχω ξαναπεί με την κοπέλα ή με τι λέγαμε πριν. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να περάσεις το μήνυμα ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περνάς όμορφα, και ότι ζεις στη δική σου πραγματικότητα που θα είναι πολύ τυχερή εάν μπει. Εφόσον απαντήσει στο SMS, στέλνεις νέο μήνυμα διατηρώντας την τρέλα και το κλίμα, μετά από 3-5 SMS που θα ανταλλάξετε όμως, σταματάς να απαντάς.Την επόμενη ημέρα, στείλε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλιώς, την ίδια ημέρα την παίρνεις τηλέφωνο, αφού έχεις αφήσει 2-3 ώρες χωρίς να απαντήσεις στο τελευταίο της μήνυμα.

Εάν στείλω μήνυμα σε μία κοπέλα και δεν απαντήσει, υπάρχουν μερικά SMS για αυτή την περίπτωση. Θα περιμένω 2 μέρες και θα στείλω κάτι εξωφρενικό, όπως:

  • Αυτό ήταν, χωρίζουμε. Δε γίνεται να επιστρέφω σπίτι και να σε βρίσκω να κάνεις σεξ στην πισίνα με το παιδί που την καθαρίζει. ΔΙΑΖΥΓΙΟ! Πάρε την Πόρσε, εγώ θα πάρω το σπίτι.
  • Αυτό ήταν λοιπόν ε?… χωρίζουμε.. Με τις γάτες που έχουμε τι θα κάνουμε όμως?

Τέτοιου είδους SMS θα σου δώσουν απαντήσεις από κοπέλες που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν απαντούσαν. Αφού απαντήσουν, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό που αναφέρθηκε και παραπάνω: Απαντάς με νέο μήνυμα, συνεχίζεις τον διάλογο με SMS και μετά από 4-5 μηνύματα που θα ανταλλάξετε εξαφανίζεσαι για 2-3 ώρες.. για να την πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσετε.

Δοκίμασέ το σήμερα κιόλας! Καλή τύχη.

Δες όμως και αυτό αφού γραφτείς στο κανάλι μας για ακόμα περισσότερα video που βοηθούν τον άνδρα!

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.