Έξυπνα Μηνύματα Φλερτ για Σίγουρη Επιτυχία

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να στείλεις τα καλύτερα και πιο έξυπνα μηνύματα φλερτ;

Μετά από μια πρώτη γνωριμία με μια γυναίκα που σου αρέσει θα ανταλλάξετε αριθμούς και θα αρχίσει να σε απασχολεί ο τρόπος τον οποίο θα επιλέξεις, για να επικοινωνήσεις μαζί της. Ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστείς θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Πόσο έξυπνα μηνύματα φλερτ μπορείς λοιπόν να στείλεις;

Ας ξεκινήσουμε αρχικά αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει η αποστολή μηνυμάτων.

Είναι σημαντικό να ξέρεις και τα μειονεκτήματα, αφού με τον κατάλληλο τρόπο μπορείς να τα αξιοποιήσεις υπέρ σου.

 

Θυμήσου η αξία του μηνύματος βρίσκεται στο πόσο έξυπνο είναι και πώς μπορεί να δουλέψει για να πετύχεις τον στόχο σου.

Στείλε έξυπνα μηνύματα φλερτ.

Τα Πλεονεκτήματα Των Μηνυμάτων

 

Α) Ένα μήνυμα επιτρέπει και στις δύο πλευρές να είναι άνετες, καθώς δίνεται η δυνατότητα απάντησης οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία πίεση. Ειδικότερα όμως, τα έξυπνα μηνύματα φλερτ, δημιουργούν στην κοπέλα που τα λαμβάνει, διάθεση να απαντήσει. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να το κάνει εκείνη την στιγμή, θα μπει στην διαδικασία να το κάνει αργότερα.

Β) Είναι αρκετά πιο εύκολο να σκεφτείς και να γράψεις ένα καλό μήνυμα, αυθεντικό και με χιούμορ και άρα θα έχεις λιγότερο άγχος και ίσως περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

 

Τα Μειονεκτήματα Των Μηνυμάτων

Α) Τα μηνύματα είναι πιο γενικά και απρόσωπα. Δεδομένου ότι είναι εύκολο να στείλεις ένα μήνυμα, είναι σαν κίνηση λιγότερο κολακευτική. Όταν όμως δεν στέλνεις απλά ένα μήνυμα σε μια άγνωστη αλλά στέλνεις έξυπνα μηνύματα φλερτ, σωστά διατυπωμένα, δίνεις και την προσωπική σου πινελιά. Άρα γίνεσαι λιγότερο απρόσωπος. Και αυτός είναι ο στόχος.

Β) Μερικές φορές ένα μήνυμα μπορεί να μην είναι καλά διατυπωμένο και να ερμηνευθεί λανθασμένα, δημιουργώντας παρεξηγήσεις ή κακές εντυπώσεις.

Γ) Μπορεί να δείξει ότι είσαι ντροπαλός και ίσως δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας από μέρους της γυναίκας.

 

Σε Ποιες Περιπτώσεις Να Επιλέξεις Να Στείλεις Μήνυμα Σε Μια Γυναίκα

Πότε να της στείλεις μήνυμα

– Η γυναίκα είναι κάτω των 35

– Δεν έχεις και την πιο γοητευτική φωνή

– Ντρέπεσαι και αισθάνεσαι αμηχανία (αν και μπορείς να το δουλέψεις αυτό)

– Η γυναίκα είναι ντροπαλή

Τελικά, αυτό που μετράει είναι να επικοινωνήσεις με την γυναίκα που σου αρέσει και να επιτύχεις τον στόχο σου και να κανονίσεις το ραντεβού. Εφόσον σου δώσει το τηλέφωνό της, πάνω από όλα καλό είναι να να ξέρεις ότι ήδη τα πράγματα είναι θετικά για σένα.

 

Έξυπνα Μηνύματα Φλερτ: Τι Να Στείλω

Είναι κάτι που αναρωτιούνται οι περισσότεροι άνδρες αφού έχουν ανταλλάξει κινητά με μία κοπέλα. Πέρα από την ερώτηση “πότε να πάρω τηλέφωνο” ή “πότε να στείλω μήνυμα”.

Το νόημα του να στείλεις ένα μήνυμα είναι να κάνεις πάλι αισθητή την παρουσία σου, ενώ της προσφέρεις ένα ευχάριστο διάλειμμα στη μέρα της χαρίζοντάς της ένα χαμόγελο.

Σπάνια προσπαθώ να κάνω κάτι άλλο όταν στέλνω μήνυμα σε μία κοπέλα που μόλις γνώρισα, ή ακόμα και σε κοπέλα που ξέρω καιρό.

Θέλω να της χαρίσω ένα χαμόγελο, να της φτιάξω τη διάθεση, ώστε όταν αργότερα την ίδια ημέρα την πάρω τηλέφωνο, να θέλει να το σηκώσει και να μου μιλήσει.

Το να επικοινωνείτε με μηνύματα είναι στην εποχή μας δεδομένα ο πιο αποδοτικός τρόπος να έρχεστε σε επαφή μεταξύ σας. Το τι κάνεις και τι θα σου πει στα μηνύματα η γυναίκα που σου αρέσει πολλές φορές είναι η βάση της έλξης που θα σε οδηγήσει να κορυφώσεις ερωτικά αργότερα.

 

Ιδέες Για Έξυπνα Μηνύματα Φλερτ

φλερτ από το τηλέφωνο

 

Επαναλαμβάνω, λοιπόν: Θέλω να φέρω στη μέρα της χαρά και χαμόγελο. Θέλω να φτάσει στο σημείο – που είναι αρκετά εύκολο να το επιτύχει κάποιος – που με το που θα βλέπει ότι το μήνυμα το έστειλα εγώ, θα χαμογελά πριν καν το διαβάσει. Παρακάτω, μία μικρή λίστα με μηνύματα που μπορείς να στείλεις ανεξαρτήτως τι μήνυμα έχουν προηγηθεί.

  • Έχω δουλειά τώρα, μιλάμε μετά.
  • Γεια σου… κάνε ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά, δες αυτό το μήνυμα και χαμογέλασε:) καλημέρα
  • Πάω στοίχημα ότι το Σαββατοκύριακό μου ήταν πιο ευχάριστο από το δικό σου:P
  • Αν θέλεις να με συναντήσεις, φέρε μαζί σου λεμόνια!
  • Μόλις γύρισα από τη Μαρίνα Φλοίσβου, είδα ένα ψαράκι που μου θύμιζε πολύ εσένα:)
  • Είναι κρίμα που κάποια στιγμή πάντως θα χωρίσουμε, έμαθα οι γονείς σου είναι πολύ πλούσιοι!
  • Είμαι στο “Χ” μπαρ και είναι μια κοπέλα απέναντι που σου μοιάζει πάααααρα πολύ.. θα μπορούσε να είναι και ο κλώνος σου! Πώς να προσεγγίσω λες τον κλώνο σου? Τι να της πω?

 

Εξωφρενικά Μηνύματα Φλερτ – Κάτι Παραπάνω Από Έξυπνο

Όσο πιο εξωφρενικό είναι το μήνυμα, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχει, ως επί το πλείστο. Δε χρειάζεται καν να προσπαθήσω να τα συσχετίσω με κάτι που έχω ξαναπεί με την κοπέλα ή με τι λέγαμε πριν.

Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να περάσεις το μήνυμα ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περνάς όμορφα, και ότι ζεις στη δική σου πραγματικότητα στην οποία θα είναι πολύ τυχερή εάν μπει. Εφόσον απαντήσει στο μήνυμα, στέλνεις νέο μήνυμα διατηρώντας την τρέλα και το κλίμα, όμως σταματάς να απαντάς μετά από 3 – 5 μηνύματα.

Ο στόχος είναι να διατηρήσεις την μαγεία της επικοινωνίας αλλά να μην το παρακάνεις και αντί για έναν έξυπνο συνομιλητή, να νομίζει η κοπέλα ότι είσαι απλά φαιδρός.

Την επόμενη ημέρα, στείλε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλιώς, την ίδια ημέρα μπορείς να την πάρεις τηλέφωνο, αφού έχεις αφήσει 2-3 ώρες χωρίς να απαντήσεις στο τελευταίο της μήνυμα.

Κι Αν Δεν Απαντήσει;

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

#1. Καταρχάς, το No 1 πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, μια γυναίκα αποφασίζει σε υποσυνείδητο επίπεδο το εάν θα σου απαντήσει την επόμενη μέρα κατά την διάρκεια της συνομιλίας σας το προηγούμενο βράδυ.

Αυτό σημαίνει ότι έχει τεράστια βαρύτητα ο τρόπος που επικοινωνείτε κατά την διάρκεια της πρώτης σας γνωριμίας και η χημεία που έχετε, καθώς αυτά είναι που θα θυμάται την επόμενη μέρα.

#2. Το δεύτερο που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν αγνοούν τα μηνύματά σου από εγωισμό ούτε για να σε κάνουν να κυνηγήσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν ενδιαφέρονται και δεν θέλουν να σε απορρίψουν με ευθύ τρόπο γιατί αυτή είναι η φύση τους.

Όμως και πάλι, υπάρχει τρόπος να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου. Μην ξεχνάς αυτές δεν είναι απλά οδηγίες για μηνύματα. Είναι έξυπνα μηνύματα που μπορούν να αλλάξουν την ροή μιας γνωριμίας.

Ιδέες Για Εξωφρενικά Μηνύματα

Εάν στείλω μια σειρά από έξυπνα μηνύματα σε μία κοπέλα και δεν απαντήσει απλά θα κάνω μια ακόμα πιο εξωφρενική επικοινωνία. Πίστεψε με, δεν υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο. Όμως θα πρέπει να περιμένεις πρώτα 2 μέρες και μετά θα στείλω κάτι εξωφρενικό, όπως:

  • Αυτό ήταν, χωρίζουμε. Δε γίνεται να επιστρέφω σπίτι και να σε βρίσκω να κάνεις σεξ στην πισίνα με το παιδί που την καθαρίζει. ΔΙΑΖΥΓΙΟ! Πάρε την Πόρσε, εγώ θα πάρω το σπίτι.
  • Αυτό ήταν λοιπόν ε?… χωρίζουμε.. Με τις γάτες που έχουμε τι θα κάνουμε όμως?

Τέτοιου είδους μηνύματα θα σου δώσουν απαντήσεις από κοπέλες που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν απαντούσαν. Αφού απαντήσουν, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό που αναφέρθηκε και παραπάνω: Απαντάς με νέο μήνυμα, συνεχίζεις τον διάλογο με μηνύματα και μετά από 4-5 μηνύματα που θα ανταλλάξετε εξαφανίζεσαι για 2-3 ώρες.. για να την πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσετε.

Δοκίμασέ Tο Σήμερα Κιόλας!

Για το τέλος, θα σου πω και τη δική μου άποψη γι’ αυτό. Από το πρώτο μήνυμα κιόλας δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας, ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις, αλλά έχεις και χιούμορ!

Είναι αυτά αρκετά για σένα για να νιώσεις αυτοπεποίθηση; Αυτό που ξεχωρίζει του άντρες που ξέρουν να είναι Άνδρες Αξίας, είναι πως ξέρουν τι θέλουν να κάνουν με τη ζωή τους.

Αν διεκδικείς μια γυναίκα καιρό και έχεις αρχίσει πλέον να αναρωτιέσαι εάν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να προσπαθείς. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις θα απαντήσουμε σε αυτό το δίλημμα, όμως ο Χρήστος επιπλέον θα σου πει και πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση ώστε να γυρίσει υπέρ σου!

Όταν επικοινωνείς μέσω μηνυμάτων μα το άλλο φύλο, πρόβαλλε τον εαυτό σου και τα θετικά σου χαρακτηριστικά, μέχρι να βρεθείτε από κοντά. Για να έχει κάτι να περιμένει. Αυτό είναι ένα πολύ έξυπνο στοιχείο όταν προσεγγίζεις γυναίκα με μηνύματα φλερτ και θες να της τραβήξεις την προσοχή.

Δημιούργησε ένα μυστήριο γύρω από το χαρακτήρα σου με το να είσαι ταυτόχρονα συγκροτημένος και συστηματικός στην προσέγγιση και τον τρόπο που εκφράζεις τις προθέσεις σου. Αλλά να είσαι και ένας χαλαρός άνθρωπος με χιούμορ ταυτόχρονα. Πολύ ελκυστικός συνδυασμός.

Ως Άνδρας Αξίας, ξέρεις τι θέλεις και ποιος είσαι, δεν σε σταματάει τίποτα λοιπόν από το να το διεκδικήσεις και να το κερδίσεις.

Και Ποτέ Μην Σταματήσεις Να Φλερτάρεις

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να προσεγγίζεις αποφασιστικά την γυναίκα που σου αρέσει. Ειδικά όταν φτάνετε στην πολυπόθητη ανταλλαγή στοιχείων, νιώθεις ότι έχεις νικήσει και ότι είχες δίκιο που την προσέγγισες και της έδειξες ξεκάθαρα τις προθέσεις σου, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο εδώ.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.