Τί Θέλει Τελικά μια Γυναίκα;

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, πάντα οι άντρες μιλούν για το ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν. Τι θέλει μια γυναίκα τελικά;

Μάθε Τι Θέλει Μια Γυναίκα

Το αιώνιο ερώτημα που έχει τεθεί από δισεκατομμύρια άντρες σε όλο τον κόσμο, και για πολλούς παραμένει αναπάντητο ακόμα και σήμερα. Για δεκαετίες ή ίσως και αιώνες, οι άντρες έβρισκαν εξαιρετικά δύσκολο το να κατανοήσουν μια γυναίκα.

Θεωρούσαν ότι οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα περίπλοκα όντα, πλήρως ακατανόητα, και, ακριβώς επειδή δεν τις καταλάβαιναν, σε περιόδους σκοταδισμού τις θεωρούσαν ακόμα και επικίνδυνες.

Δεν είναι λίγες φορές που οι άντρες κατά την διάρκεια της ιστορίας του κόσμου περιόρισαν και επιδίωξαν να υποτάξουν τις γυναίκες με σκοπό να τις ελέγξουν.

Ο λόγος;

Δεν τις καταλάβαιναν. Και ως γνωστόν, ό, τι δεν καταλαβαίνουμε το φοβόμαστε.

τι θέλουν οι γυναίκες

Καθώς φλερτάρεις και εξελίσσεσαι θα αντιμετωπίσεις πολλούς από τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Δες ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika εδώ.

Ο Σίγκμουντ Φρόυντ είπε το εξής: Η μεγαλύτερη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ και που κι εγώ δεν έχω κατορθώσει να απαντήσω μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, είναι: «τι θέλει μια γυναίκα;»

Και όντως τώρα, μεταξύ μας, οι γυναίκες είναι αρκετά πολύπλοκα όντα. Ελάχιστοι άντρες έχουν κατορθώσει ανά τα έτη να κατανοήσουν σε βάθος τον ψυχισμό τους, και όσοι το έκαναν είχαν φυσικά ένα τεράστιο προτέρημα, καθώς είχαν καταφέρει να λύσουν αυτό που για πολλούς είναι γρίφος.

Αλλά τι θέλει τελικά μια γυναίκα;

Ως γυναίκα, αποφάσισα σήμερα να σας το απαντήσω.

#1. Μια Γυναίκα Θέλει Να Νιώθει Ασφάλεια Και Προστασία

ασφάλεια και σιγουριά

Από τα πρώτα πράγματα που θέλουμε να νιώθουμε ως γυναίκες είναι η ασφάλεια. Θέλουμε να νιώθουμε ότι ο άντρας που έχουμε δίπλα μας είναι ικανός να μας προστατεύσει και να μας παρέχει ασφάλεια αν χρειαστεί.

Αυτός είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας, και ισχύει τόσο από εξελικτικής απόψεως, όσο και από ψυχολογικής- συναισθηματικής.

Ένας βασικός λόγος που μια γυναίκα θέλει να νιώθει ότι είναι ασφαλής δίπλα σε έναν άντρα είναι ότι οι άντρες έχουν μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη. Επομένως, είναι πολύ πιο εύκολο να προστατέψει ένας άντρας μια γυναίκα από κάποιον που θέλει να την βλάψει.

Το αποκαλυπτικό είναι το εξής: Αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους που μας αρέσουν άντρες με κύρος και χρηματική δύναμη. Πιστεύουμε σε υποσυνείδητο επίπεδο ότι αν κάτι συμβεί, ο άντρας που τα κατέχει αυτά θα μας προστατεύσει.

Απίστευτο και όμως αληθινό.

#2. Θέλει Ένα Άντρα Που Αναλαμβάνει Ευθύνες Και Παίρνει Πρωτοβουλίες

Το παραπάνω είναι ιδιαίτερα σημαντικό !

Μια γυναίκα θέλει να νιώθει ότι έχει ένα ισχυρό αρσενικό δίπλα της, που έχει μια ηγετική προσωπικότητα και έχει αυξημένη ικανότητα λήψης αποφάσεων και πρωτοβουλιών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια γυναίκα βαριέται μέσα στην σχέση, ακριβώς επειδή στον σύντροφό της λείπουν αυτά τα δύο πάρα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά.

Αν για κάποιο λόγο έχεις χάσει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας, δες το παρακάτω βίντεο κια μάθε πως να το ξανακερδίσεις.

Ναι, είναι αλήθεια. Μας αρέσει να παίρνετε πρωτοβουλίες όσο τίποτε άλλο. Για μας, όσο λιγότερες ευθύνες έχουμε, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια νιώθουμε δίπλα σας.

Θέλουμε να είστε δυναμικοί, να έχετε στόχους, δική σας άποψη και να την υποστηρίζετε. Αυτά είναι πού σημαντικά στοιχεία για εμάς.

#3. Μια Γυναίκα Θέλει Ηρεμία Και Θετικά Συναισθήματα

τι θέλει μια γυναίκα

Όλοι οι άνθρωποι το θέλουμε αυτό. Οι αλήθεια είναι ότι κανένας δεν αντέχει τις εντάσεις σε μια σχέση.

Ως γυναίκες, θέλουμε δίπλα μας έναν άντρα που να είναι ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ. Να ξέρει που βαδίζει και να έχει μια ηρεμία που να μας ηρεμεί κι εμάς.

Και κυρίως, να μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα.

Να μας κάνει να γελάμε και να μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Γι’ αυτό, άλλωστε, μας αρέσουν και οι άντρες με χιούμορ.

#4. Θέλει Έναν Άντρα Που Την Προσέχει Και Την Σέβεται

ένας άνδρας που σέβεται

Οι καλοί τρόποι είναι ένα πάρα πολύ σέξι χαρακτηριστικό σε έναν άντρα. Ως γυναίκα, βρίσκω ιδιαίτερα ελκυστικό κάποιον ο οποίος ξέρει πως να μου συμπεριφερθεί. Ο οποίος αναγνωρίζει την αξία μου και μου δίνει προτεραιότητα.

Που με εμπνέει και που με κάνει να νιώθω θετικά για τον εαυτό μου.

Που με στηρίζει και μου θυμίζει ποια είμαι.

Και, όταν κάποιος μου φέρεται με σεβασμό και μου χαρίζει αξία και προσοχή, θα κάνω κι εγώ το ίδιο για εκείνον.

Έτσι κι αλλιώς, ο σκοπός είναι να ανεβάσουμε και να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον, και όχι να τον μειώσουμε.

#5. Μια Γυναίκα Θέλει Κάποιον Που Την Κάνει Να Νιώθει Ξεχωριστή

πως να κάνεις μια γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή

Και πάλι, αυτό είναι κάτι που αρέσει σε όλους μας.

Μια γυναίκα, όμως, θέλει να νιώθει ότι έχει την προσοχή σου. Ότι είναι αρκετά ξεχωριστή και μοναδική για σένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσεις την ζωή σου και την πραγματικότητά σου για μένα, γιατί αυτό ως γυναίκες δεν το βρίσκουμε ελκυστικό.

Αυτό που θέλουμε, όμως, είναι να μας κάνετε να νιώθουμε ξεχωριστές για εσάς- ιδιαίτερα όταν έχουμε έντονα συναισθήματα απέναντί σας- χωρίς να θυσιάζετε κομμάτια της ζωής σας και του χαρακτήρα σας.

Δύσκολο ε;

#6. Μια Γυναίκα Θέλει Έναν Άντρα Με Υψηλή Αντίληψη

η γυναίκα θέλει άνδρα με υψηλή αντίληψη

Μεγάλο προνόμιο αυτό για έναν άντρα. Είναι από τα χαρακτηριστικά που κοιτάμε περισσότερο απ’ όλα σε ένα αρσενικό- η αντίληψή του. Το πόσο κοινωνικά και συναισθηματικά έξυπνος είναι.

Για αυτό και πολλές φορές σας τεστάρουμε.

Το να μπορείτε να μας διαχειριστείτε στις δύσκολές μας στιγμές φανερώνει για εμάς ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να διαχειριστείτε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις στον πραγματικό κόσμο που πιθανόν να προκύψουν.

Όλες αναζητάμε έναν άντρα με υψηλή αντίληψη, καθώς και κάποιον που συνδυάζει την αντίληψη με ενσυναίσθηση, την ικανότητα, δηλαδή, του να συναισθάνεται τους γύρω του.

Στην ουσία αυτό κυνηγάμε.

Και ευτυχώς, η αντίληψη είναι κάτι που καλλιεργείται.

#7. Συνολικά, Μια Γυναίκα Θέλει Δίπλα Της Κάποιον Με ΑΞΙΑ

άνδρας με αξία

Όλα τα παραπάνω είναι τα συστατικά μιας αλάνθαστης συνταγής με το όνομα ΑΞΙΑ. Ουσιαστικά, ο λόγος που κοιτάμε όλα τα παραπάνω είναι για να δούμε πόση αξία έχεις ως άνθρωπος. Και αυτό είναι απολύτως λογικό, καθώς αυτό ακριβώς κοιτάς κι εσύ σε εμάς !

Η αξία είναι κάτι που αποτελείται από πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κι έχει να κάνει με την ποιότητα του ανθρώπου, την ιδιοσυγκρασία του, τον χαρακτήρα του, τις προθέσεις του και πολλά άλλα.

Είναι κάτι που χτίζεται σταδιακά και μονίμως εξελίσσεται.

Και είναι και ο μοναδικός τρόπος που υπάρχει ώστε να κατακτήσεις πραγματικά μια γυναίκα.

Τσέκαρε τα πιο κλασσικά επικοινωνιακά λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα και οδηγείσαι στην απόρριψη.

Disclaimer: Μην με παρεξηγήσεις. Τίποτα από αυτά που κοιτάμε σε έναν άντρα δεν το κοιτάμε συνειδητά. Συνήθως όλα τα παραπάνω παίζουν σε υποσυνείδητο επίπεδο, πριν αποφασίσουμε αν θα συνάψουμε ή θα διατηρήσουμε σχέση με κάποιον. Και σε καμία περίπτωση δεν το κάνουμε για να σας παιδέψουμε.

Α) Η αλήθεια είναι ότι κι εσείς κοιτάτε κάποια συγκεκριμένα πράγματα πριν επιλέξετε μια γυναίκα. Όλοι οι άνθρωποι το κάνουμε αυτό.

Β) Η δεύτερη αλήθεια είναι η εξής: Στις περισσότερες περιπτώσεις, κι εμείς δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε.

Γ) Η τρίτη αλήθεια είναι και η πιο συγκλονιστική: Πολλές φορές, ούτε κι εμείς οι ίδιες δεν μας καταλαβαίνουμε!

Το τι πραγματικά θέλει μια γυναίκα, το μαθαίνεις και καθώς φλερτάρεις μαζί της. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Eva
subscriber
Μέσα από τυχαίες συγκυρίες στη ζωή της η Εύα ήρθε σε επαφή με την επιστήμη γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που την βοήθησε να εξελιχθεί και να δει τις ανθρώπινες σχέσεις τελείως διαφορετικά. Αυτό την ώθησε να έρθει σε επαφή με τον εαυτό της και να θελήσει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βιώσουν την αλλαγή που βίωσε εκείνη. Η οπτική της γωνία βοηθάει τους άντρες που έρχονται στο Men Of Style να συνειδητοποιήσουν το πώς τους βλέπει μια γυναίκα, τι θέλουν οι γυναίκες και τελικά, το πώς μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μέσα από τα άρθρα της εκφράζει τη γυναικεία οπτική των καταστάσεων που διέπουν το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.