Τι Βρίσκουν Ελκυστικό Οι Σέξι Γυναίκες Σε Έναν Άντρα;

Τι Βρίσκουν Ελκυστικό Οι Σέξι Γυναίκες Σε Έναν Άντρα;

Τι Αρέσει Στις Σέξι Γυναίκες Επάνω Σε Έναν Άντρα

Μία από τις ερωτήσεις που καίνε τους περισσότερους άντρες είναι τι βρίσκουν ελκυστικό οι σέξι γυναίκες σε έναν άντρα.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άντρες θέλουν να προσεγγίσουν και να φλερτάρουν σέξι γυναίκες που τους αρέσουν, είναι σημαντικό και να γνωρίζουν τι μπορεί να έλξει τελικά τις γυναίκες αυτές.

Οι σέξι γυναίκες δεν ψάχνουν τόσα πολλά σε έναν άντρα όπως ίσως φαντάζεσαι.

Αντίθετα, σε πολλές περιπτώσεις ρίχνουν τα κριτήριά τους προκειμένου να έχουν κάποιον δίπλα τους.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

σέξι γυναίκες

Ο κυριότερος λόγος είναι ότι πολλοί άντρες φοβούνται να προσεγγίσουν και να φλερτάρουν τις σέξι γυναίκες. Το αποτέλεσμα είναι ότι, προκειμένου να βρουν σύντροφο, πολλές φορές συμβιβάζονται.

Επομένως, αυτός είναι και ένα βασικό κίνητρο για να προσεγγίζεις και να φλερτάρεις περισσότερο σέξι γυναίκες.

Φυσικά, υπάρχουν κι εκείνες που είναι σέξι και το ξέρουν και απορρίπτουν πολύ εύκολα κάποιον. Ωστόσο, αυτές οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες και είναι σίγουρα πολύ λιγότερες από τις περιπτώσεις των σέξι γυναικών που είναι θετικές στο φλερτ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τι βρίσκει ελκυστικό μια σέξι γυναίκα σε έναν άντρα πριν την προσεγγίσεις, καθώς θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερα ερωτικά αποτελέσματα.

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τα δέκα λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη στις γυναίκες.

 

#1. Οι Σέξι Γυναίκες Ψάχνουν Άντρες Με Καλούς Τρόπους Και Ευγένεια

Οι καλοί τρόποι είναι κάτι που όλες οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό και σέξι. Ειδικά οι ωραίες, σέξι γυναίκες εκτιμούν σε μεγάλο βαθμό έναν άντρα που ξέρει πώς να τους συμπεριφερθεί.

Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι πρέπει να είναι διάχυτοι στη συμπεριφορά σου, προκειμένου να δημιουργήσεις έλξη στις σέξι γυναίκες.

Το να ανοίγεις την πόρτα για να περάσει η γυναίκα ή να πληρώνεις σε μερικά από τα ραντεβού σας είναι δείγμα καλών τρόπων.

Επίσης, πρόσεχε να μην την διακόπτεις και να μην την φέρνεις σε δύσκολη θέση χρησιμοποιώντας ακατάλληλο λεξιλόγιο.

 

#2. Χαμόγελο

Το χαμόγελο είναι ένα άκρως ελκυστικό χαρακτηριστικό. Είναι ένα στοιχείο που δημιουργεί έλξη αυτόματα στη γυναίκα γιατί την κάνει να νιώθει ότι δεν είσαι απειλή για εκείνην, ότι είναι ασφαλής.

Επιπλέον, δείχνει ότι είσαι ένας θετικός άνθρωπος που απολαμβάνει και ευχαριστιέται τη ζωή.

Πολλοί άντρες, συνήθως λόγω νευρικότητας και άγχους κατά τη διάρκεια του φλερτ, δεν χαμογελούν καθόλου. Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν προβάλουν ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά τους.

Με άλλα λόγια, το χαμόγελο είναι σέξι από μόνο του.

σέξι

#3. Οι Σέξι Γυναίκες Έλκονται Από Άντρες Με Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι άκρως ελκυστική για κάθε γυναίκα.

Επειδή οι περισσότεροι άντρες φοβούνται να φλερτάρουν και να μιλήσουν σε σέξι γυναίκες, ένας άντρας με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό δείχνει ότι δεν φοβάται κάτι και ότι δεν δίνει μεγάλη σημασία και προσοχή στην εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας.

Επίσης, οι γυναίκες θέλουν να είναι δίπλα σε κάποιον που πατάει στα πόδια του και υποστηρίζει τον εαυτό του, καθώς με αυτόν τον τρόπο αισθάνονται ασφαλείς αλλά και πιο ελκυστικές.

 

#4. Εξωτερική Εμφάνιση

Η εξωτερική εμφάνιση, και κυρίως η σωστή περιποίηση, παίζει τεράστιο ρόλο στο να δημιουργηθεί έλξη.

Ένας άντρας που είναι όμορφος έχει περισσότερες πιθανότητες να έλξει μια ελκυστική γυναίκα.

Ωστόσο, δεν θα έπρεπε κάποιος να μένει μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Οι γυναίκες παρατηρούν πάρα πολύ το πόσο ένας άντρας προσέχει τον εαυτό του και είναι περιποιημένος.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να φοράς καθαρά ρούχα και να περιποιείσαι τα μαλλιά και το πρόσωπό σου.

Φυσικά, υπάρχουν χαρακτηριστικά που βρίσκουμε κι εμείς σέξι στις γυναίκες. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το τι βρίσκουν οι άντρες σέξι στις γυναίκες.

#5. Οι Σέξι Γυναίκες Έλκονται Από Άντρες Που Είναι Άνετοι

Οι σέξι γυναίκες ψάχνουν κάποιον που να είναι άνετος και ετοιμόλογος, να μην μπλοκάρει και κολλάει όταν είναι μαζί τους και που να έχει χιούμορ.

Το να είσαι άνετος προέρχεται από ένα σύνολο συμπεριφορών και κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται κι εκείνες άνετες.

Επίσης, τους δείχνει ότι είσαι εύστροφος και ότι διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου αποτελεσματικά, καθώς και ότι δεν τις φοβάσαι.

Κι αυτό είναι άκρως ελκυστικό.

σέξι

Συνολικά, αυτά είναι τα πέντε βασικά χαρακτηριστικά που βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άντρα οι γυναίκες.

Πιστεύω ότι το κυριότερο είναι να μην φοβάσαι να τους μιλήσεις, να τις φλερτάρεις και να είσαι ο εαυτός σου γιατί αυτό περιμένουν.

Με το να είσαι άνετος και να έχεις αυτοπεποίθηση ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους άντρες που “κολλάνε” και δεν κάνουν κάποια ξεκάθαρη κίνηση.

Επομένως, απόκτησε θάρρος και αυτοπεποίθηση και ξεκίνα να φλερτάρεις τις γυναίκες που σου αρέσουν.

 

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό

Και φυσικά, το βιβλίο Άνδρας Αξίας είναι εδώ για να σου αλλάξει την ζωή!

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.