Με τι Ξενερώνει; Κάποια Πράγματα που Χρειάζεται να Ξέρεις

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές και χαρακτηριστικά με τα οποία ξενερώνει. Διάβασε τα ώστε να μην χρειαστεί να τα επαναλάβεις.

Οι γυναίκες όσο εύκολα μπορούν να νιώσουν έλξη για έναν άνδρα, άλλο τόσο εύκολα μπορούν να ξενερώνουν.

Και αυτά που θα πρέπει να προσέξουμε είναι αρκετά, αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία μαζί της και να νιώσει και εκείνη όλα αυτά που μπορεί να της προσφέρει ένας άνδρας με αξία, όπως εσύ.

Οπότε, θα δούμε παρακάτω τι πρέπει να αποφύγεις για να μην την χαλάσεις και θα διαπιστώσεις ότι κάποια από αυτά είναι κοινά και ξενερώνουν και τους άνδρες.

Πάμε λοιπόν.

Είσαι Δεδομένος
Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές και χαρακτηριστικά με τα οποία ξενερώνει. Διάβασε τα ώστε να μην χρειαστεί να τα επαναλάβεις.

Κοίταξε, καταλαβαίνω ότι πολλές φορές ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά με μία γυναίκα και θέλουμε να είμαστε συνέχεια μαζί και πράγματι το έχουμε κάνει όλοι κάποια στιγμή, όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έτσι θα έχουμε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από εκείνη.

Είναι ένα θέμα που προβληματίζει πολλούς άνδρες και ιδιαίτερα εμένα, για αρκετό καιρό, αλλά κάπου θα πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή για να μην καταλήξουμε στο σημείο να μας βαριέται, αλλά και εμείς να μη κουραζόμαστε από την καθημερινή φθορά.

Δεν είναι κακό να την βλέπεις όπως και εκείνη, όμως το να αναλύεις συνέχεια τι κάνεις και κυρίως η συμπεριφορά σου να δείχνει ότι δεν έχεις ενδιαφέροντα στην ζωή σου, θα της ρίξεις την λαχτάρα όταν σε συναντήσει.

Δημιουργείς μια εικόνα που δεν θα ήθελες, ενός ανθρώπου που μοιάζει αργόσχολος, ακόμα και αν εργάζεσαι αρκετά ή έχεις πολλά ενδιαφέροντα και αυτό προκύπτει επειδή οι γυναίκες έλκονται από διαφορετικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα.

Έτσι λοιπόν προσπάθησε να παραμείνεις ενδιαφέρον για αυτήν, ακόμα και αν την συναντάς συχνά, χωρίς να γίνεσαι προβλέψιμος.

Προσπαθείς Υπερβολικά και Ξενερώνει
Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές και χαρακτηριστικά με τα οποία ξενερώνει. Διάβασε τα ώστε να μην χρειαστεί να τα επαναλάβεις.

Πολλοί άνδρες έχουμε στο μυαλό μας διάφορους τρόπους για να ελκύουμε τις γυναίκες και ένας από αυτούς είναι να δείχνουμε καλοί.

Θεωρούμε ότι οι γυναίκες θα ήθελαν ένα καλό παιδί για ζήσουν μαζί του.

Όμως γιατί στο τέλος εκείνες επιλέγουν κάτι διαφορετικό;

Το κακό δεν είναι να θες να είσαι καλός μαζί της, όμως η γυναίκα αντιλαμβάνεται διαφορετικά τι σημαίνει ένας άνδρας που είναι καλός από τα στοιχεία του χαρακτήρα του που θα ήθελε να έχει για είναι μαζί του.

Και αυτά απέχουν παρασάγγας από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας εμείς.

Αν ήθελε ένα καλό παιδί, ξέρεις πολύ καλά ότι θα ήταν μια εύκολη επιλογή από εκείνη να επιλέξει, αλλά και για εμάς αρκεί να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε.

Το θέμα βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν θέλουν το δήθεν, ούτε και ένα καλό παιδί με όλους.

Εκεί που χρειάζεται να γίνεις πιο επιθετικός αν πρόκειται να την προστατεύσεις, η γυναίκα θα το λάβει σαν ένα χαρακτηριστικό αρσενικού με το οποίο θα ενδιαφέρεται να είναι μαζί του, γιατί πολύ απλά θα την προστατεύσει.

Έτσι καταλαβαίνεις ότι το να είσαι καλός διαφέρει από το να τις κάνεις όλες τις χάρες ή προσφέροντας ακριβά δώρα απλά και μόνο για να την κάνεις δικιά σου.

 

Αυτό πιθανόν θα το θεωρήσει και δωροδοκία.

Μείνε Ανεξάρτητος
Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές και χαρακτηριστικά με τα οποία ξενερώνει. Διάβασε τα ώστε να μην χρειαστεί να τα επαναλάβεις.

Είναι δεδομένο ότι αν βρίσκεσαι τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό ανεξάρτητος, στις μέρες μας από όλες τις απόψεις μετράει σημαντικά.

Και ειδικά στην άποψη της γυναικείας ψυχολογίας, βαραίνει ακόμα παραπάνω.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς ή να προσφέρεις μεγάλη ζωή σε εκείνη, όμως μία εργασία που σου αρέσει και ένα πλάνο βασισμένο στην λογική θα δείξει στην γυναίκα έναν άνδρα που μπορεί να σταθεί στα δικά του πόδια.

Αυτό από μόνο του την εξιτάρει και την διεγείρει εγκεφαλικά, δημιουργώντας έλξη και αποφεύγοντας πολλά από αυτά που ξενερώνει.

Η δυνατότητα σου να ζεις με δικές σου δυνάμεις προϋποθέτει συχνά και ισχυρό γονίδιο και αυτό με την σειρά του – γυναίκες που θα θέλουν να σε γνωρίσουν ή τουλάχιστον θα σου δώσουν χρόνο για αυτό.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδεικνύουμε τις δυνατότητες μας προσπαθώντας να φανούμε ισχυροί και να κερδίσουμε την εύνοια της, καθώς οι γυναίκες δεν ξεγελιούνται εύκολα.

Φέρεσαι Άσχημα και Ξενερώνει
Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές και χαρακτηριστικά με τα οποία ξενερώνει. Διάβασε τα ώστε να μην χρειαστεί να τα επαναλάβεις.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να θυμηθείς εάν είχες συναντήσει ή γνωρίσει κάποια γυναίκα που να έχει λίγο διαφορετική αντιμετώπιση από τους συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους φερόμαστε και είναι « αποδεκτοί ».

Σκέψου μία γυναίκα που θα έβριζε σαν …

Εντάξει νομίζω ότι καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω, οπότε αντιλαμβάνεσαι και πως θα ένιωθες αν ήταν το ταίρι σου έτσι.

Το ίδιο περίπου ισχύει και για την γυναίκα, ένας άνδρας χωρίς τρόπους συμπεριφοράς που θα του δίνουν μεγαλύτερη αξία, θα φανεί στα μάτια της ως αχρείος και με μειωμένη κοινωνική νοημοσύνη.

Καθαριότητα – Και Όμως Είναι Βασικό
Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές και χαρακτηριστικά με τα οποία ξενερώνει. Διάβασε τα ώστε να μην χρειαστεί να τα επαναλάβεις.

Είναι το πιο βασικό από όλα και για αυτό το άφησα και για το τέλος.

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, αλλά όποιος δεν φροντίζει να είναι καθαρός και περιποιημένος και μέσα και έξω από το σπίτι του, δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με κανένα από τα παραπάνω, αφού δεν λύσει πρώτα το θέμα υγιεινής.

Καμία γυναίκα αξίας δεν θα μπορούσε να μην ξενερώνει αν την προσέγγιζε ένας άνδρας που δεν θα ήταν καθαρός.

Βέβαια δεν χρειάζεται να γίνεις εμμονικός με την καθαριότητα.

Για παράδειγμα η τουαλέτα είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρή, όπως και τα σεντόνια σου.

Τα ρούχα σου επίσης θα πρέπει να είναι καθαρά και σιδερωμένα, όπως και τα παπούτσια σου.

Φυσικά και εσύ ο ίδιος θα πρέπει να είσαι περιποιημένος. Απλά πράγματα και αναλυτικά για την προσωπική φροντίδα ενός άνδρα, τα όποια έχουμε αναλύσει σε παλιότερο άρθρο.

Έτσι λοιπόν μην τα αμελείς.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ας πιστεύεις πως θέλεις να εκφράζεις πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Περιμένω την οποιαδήποτε απορία σου εδώ.

Να είσαι καλά.

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.