Την ελκύω; Ο πιο Αξιόπιστος Τρόπος για να Μάθεις αν της Αρέσεις

Είσαι σίγουρος πως της αρέσεις;

Είναι από τα βασικότερα σημεία στην αλληλεπίδραση μας με τις γυναίκες και ένα ερώτημα που καταλήγει σε Γολγοθά αν δεν ξεκαθαρίσουμε σωστά και γρήγορα τις προθέσεις και τα κίνητρα μας όταν έχουμε προσεγγίσει μία κοπέλα.

Και ενώ θέλεις να μάθεις από την αρχή αν της αρέσεις, το καθυστερείς και εν τέλει βαλτώνεις χώρις κάποιο ιδιαίτερο λόγο στα ίδια σημεία υπονομεύοντας τον εαυτό σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Η γυναίκες έλκονται από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και μερικά εξ΄αυτών είναι η αυτοπεποίθηση, η δυνατότητα μας να αναλαμβάνουμε δράση, η αρρενωπότητα, το χιούμορ κ.α.

Όπως έλκονται από αυτά, έτσι απωθούνται και από τα αντίθετα τους όπως η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η νευρικότητα ,η ανασφάλεια, η αδυναμία έκφρασης και άλλα τα οποία εσύ δεν θες να σε συνοδεύουν στις προσεγγίσεις σου αλλά και γενικότερα στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου.

Κάποιοι άνδρες περιμένουν ώρες, μέρες ή και παραπάνω για να εκφραστούν με αποτέλεσμα η γυναίκα, ακόμα και αν της άρεσε, να της δημιουργεί την ανασφάλεια πως κάτι φοβάται και δεν εκφράζεται.

Έτσι και εκείνη με την σειρά της βλέπει τον συγκεκριμένο άνδρα φιλικά καθώς δεν πληροί τα κριτήρια της για μια υγιής ερωτική σχέση.

Όταν Εκφράζεσαι Δείχνεις Ειλικρίνεια και Σεβασμό

Την ελκύω; Ο πιο Αξιόπιστος Τρόπος για να Μάθεις αν της Αρέσεις

Στόχος σου φυσικά δεν είναι να δείχνεις ειλικρίνεια και σεβασμό μόνο στους άλλους αλλά κυρίως στον ίδιο σου τον εαυτό και αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και κάνουν την διαφορά με την απλότητα που μπορείς να χειριστείς ένα τέτοιο θέμα.

Και πίστεψε με, είναι απλό να εκφράζεις στην γυναίκα τις προθέσεις σου και να γνωρίζεις αν της αρέσεις όσο απλό είναι και να της ζητάς νερό.

Δεν είναι κάτι που δεν έχει ξανακούσει. Νιώθει ποθητή, και ο συγκεκριμένος ερωτισμός μας βοηθάει να δημιουργούμε έλξη και είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς.

Αυτό προυποθέτει και ευγενική αντιμετώπιση απέναντι στη σεξουαλική φύση της γυναίκας αλλά και στην δική μας αυτοεκτίμηση στο τρόπο που προσεγγίζουμε.

Δεν σημαίνει ότι πάντα θα έχεις αυτό που θες αλλά σε προδιαθέτει ευχάριστα το γεγονός από μόνο του κάνοντας αυτό που νιώθεις χωρίς να κρύβεσαι.

Και δεν έχεις λόγω να κρυφτείς αφού δεν χρωστάς λογαριασμό πέρα απ΄τον ίδιο σου τον εαυτό και τις απαντήσεις που θα του δώσεις μόλις αναρωτηθείς εάν έπραξες τα δέοντα.

Σημάδια που Δείχνουν ότι την Ελκύεις και της Αρέσεις

Την ελκύω; Ο πιο Αξιόπιστος Τρόπος για να Μάθεις αν της Αρέσεις

Σε κάθε σου συναναστροφή με οποιαδήποτε γυναίκα θέλεις να εκφράζεις τις ανάγκες σου.

Σύντομα θα δεις και θα καταλάβεις κάποια σημάδια από εκείνη στα οποία με γλώσσα σώματος, εκφράσεις προσώπου ή ακόμα και λεκτικά,  θα μπορέσεις να διακρίνεις εάν σε βλέπει και εκείνη ως ένα πιθανό ερωτικό σύντροφο.

Ας δούμε μερικά από αυτά:

#1. Επενδύει χρόνο στην κουβέντα σας με ενδιαφέρον και όχι απλά με τα τυπικά.

#2. Σου χαμογελάει, δέχεται το άγγιγμα σου ή ακόμα καλύτερα σε αγγίζει εκείνη και η στάση σωματος της είναι χαλαρή και φιλική.

#3. Βρίσκει λόγους για να σε συναντήσει ξανά ή δέχεται άμεσα όταν της ζητήσεις να την ξαναδείς.

Σαφώς υπάρχουν δεκάδες ακόμα να γράψουμε για σημάδια που δείχνουν ότι μία γυναίκα ενδιαφέρεται αλλά θέλω να διακρίνουμε μόνο κάποια από τα βασικά.

Και αυτό γιατί είναι σημαντικό μόλις αναγνωρίσεις κάποιο από αυτά τα πολύ δυνατά μηνύματα της γυναίκας, θα χρειαστεί να προχωρήσεις στο επόμενο κεφάλαιο την γνωριμία σας χωρίς να το παρατείνεις, περιμένοντας την τέλεια στιγμή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν παρατηρήσεις κάτι από όλα τα παραπάνω θα πρέπει να φύγεις ή να κάνεις σκέψεις πως δεν πάει καλά. Μπορεί πολύ απλά να θέλει να αποκαλύψει την αυτοπεποίθηση σου ή τον αυτοέλεχγο σου για να προχωρήσει μαζί σου παρακάτω.

Όπως καταλαβαίνεις, βιαστικά συμπεράσματα όπως ότι άργησε να απαντήσει στο μήνυμα ή γύρισε και μιλάει στις φίλες της και άλλα παρόμοια θα σου στερήσουν ευκαιρίες και θα σε χαλάνε χωρίς λόγο.

Δημιούργησε Έλξη Ανάμεσα σας

Την ελκύω; Ο πιο Αξιόπιστος Τρόπος για να Μάθεις αν της Αρέσεις

Σε κάθε συναναστροφή μας με γυναίκες που προσεγγίζουμε και φυσικά μας αρέσουν, θα πρέπει να έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε έλξη η οποία θα μας οδηγήσει σε αυτό που θέλουμε.

Δεν είναι αυτοσκοπός η έλξη ούτε μπορεί να συμβαίνει πάντα και θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό.

Διάβασε αυτό το άρθρο για την έλξη και θα καταλάβεις:

Πως θα Ξέρω ότι δεν με Βλέπει Μόνο Φιλικά

Όμως αν έχεις κάνει αυτά που πρέπει και αναφέραμε παραπάνω, καταλαβαίνεις ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσεις εφόσον χρειάζεται φυσικά.

Στις γυναίκες αρέσεις όταν εμφανίζεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και μένεις ανεπηρέαστος από το εξωτερικό περιβάλλον στο οποίο δρας εκείνη την στιγμή.

Όταν δεν διστάζεις και τολμάς, από το μικρότερο που φαντάζεσαι μέχρι το πιο τολμηρό που μπορείς να κάνεις.

Μπορείς να την κρατήσεις από το χέρι και να περπατήσετε μαζί από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας ή να δοκιμάσεις να την φιλήσεις ή ακόμη να πέσετε μαζί με αλεξίπτωτο.

Αυτό είναι κάτι που εσύ θα το φτιάξεις με το δικό συναίσθημα και πράγματα που σου αρέσουν θα τα εφαρμόσεις στο δικό σου χαρακτήρα για να ταιριάζουν με την προσωπικότητα που έχεις.

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να ξέρεις πάντα αν έχεις δημιουργήσει έλξη και να μπορείς να γνωρίζεις αν της αρέσεις είναι να δρομολογείς την επαφή σας στην επόμενη φάση που δεν είναι άλλη από το να βρεθείτε οι δυό σας κάπου πιο ήσυχα για να είστε πιο άνετα και να γνωριστείτε καλύτερα.

Αν της αρέσεις είναι σχεδόν σίγουρο, εκτός ανωτέρας βίας για μία δυο φορές το πολύ, ότι θα δεχθεί και θα θέλει να σε ξαναδεί και εκείνη με ανυπομονησία. Αλλιώς θα συναντάς δικαιολογίες που κάποιες θα ισχύουν όντως και κάποιες άλλες ενδεχομένως όχι.

Αν αρέσεις σε μια γυναίκα τότε δεν θα συναντήσεις ιδιαίτερες δικαιολογίες.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Τέλος ρίξε μια ματιά και εδώ. Επειδή όταν “φοβόμαστε” καμιά φορά το να πάρουμε απαντήσεις, η αιτία είναι στις ανασφάλειές μας.

 

Για οτιδήποτε θέλεις να με ρωτήσεις μπορείς να μου στείλεις εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά να είσαι καλά.

alex

Instructor at MenOfStyle.gr
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
alex
alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.