Φλερτ και Απόρριψη: Σημάδια πως δεν Ενδιαφέρεται

Προσπάθησες ξανά και ξανά να τη φλερτάρεις. Είδες όμως πως ό,τι και να κάνεις, δε θα δεις ανταπόκριση. Δες τα σημάδια πως δεν ενδιαφέρεται πραγματικά.

Φλερτ και Απόρριψη

Μια παράμετρος στη συζήτηση για το φλερτ είναι και αυτή της απόρριψης. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον απορρίπτουν, πόσο μάλλον από μια γυναίκα που σου αρέσει και ενώ φαίνεται να είναι διαθέσιμη, δεν ανταποκρίνεται.

Για να πάρεις αυτό που θέλεις στην ζωή πρέπει να ξέρεις ποιες μάχες αξίζει να δώσεις και ποιες δεν αξίζουν, γιατί δεν υπάρχει τίποτε για να πολεμήσεις για αυτό.

Ένας αληθινός άντρας ξέρει πότε να σταματήσει την προσπάθεια του να κατακτήσει μια γυναίκα και έχει την ικανότητα να σεβαστεί τα όρια της.

 

Όταν φλερτάρεις μια γυναίκα και εκείνη σε απορρίπτει συνεχώς, δεν σημαίνει ότι το παίζει δύσκολη, αλλά ότι δεν της αρέσεις.

Τσέκαρε το βίντεο που ακολουθεί, για περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το ζήτημα.

Αν τώρα, δεν είσαι σίγουρος και πιστεύεις ότι το κορίτσι που φλερτάρεις και σε απορρίπτει, ίσως ενδιαφέρεται για εσένα, θα πρέπει να εξετάσεις καλύτερα τα σημάδια που σου δείχνει. Αν δεις τα παρακάτω σημάδια, τότε θα είναι καλύτερα να σταματήσεις να την φλερτάρεις και να προχωρήσεις βρίσκοντας κάποια άλλη από τις αμέτρητες γυναίκες που υπάρχουν τριγύρω.

#1. Σου Το Λέει Η Ίδια Με Άμεσο Τρόποαπόρριψη

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όταν η γυναίκα που φλερτάρεις σου λέει ότι δεν ενδιαφέρεται ή ότι ήδη έχει σχέση, δεν χρειάζεται να αναλύεις την συμπεριφορά της και να ψάχνεις σημάδια που θα σου δείξουν ότι κατά βάθος έχει άλλη άποψη.

Η απόρριψη δεν είναι ωραίο συναίσθημα, αλλά πρέπει να την αποδεχθείς, εφόσον η γυναίκα είναι ξεκάθαρη. Έτσι θα σεβαστείς την γυναίκα, και κυρίως τον εαυτό σου και τον χρόνο σου.

Για τον αυτοσεβασμό, αλλά και για την αυτοεκτίμηση και τα κριτήρια, έχουμε συζητήσει στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

#2. Δεν Σε Έχει Γνωρίσει Με Κανέναν Άνθρωπο Από Τον Κύκλο Τηςαπόρριψη φλερτ

Αν η γυναίκα που φλερτάρεις, δεν σε έχει φέρει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο από τον κύκλο της, παρόλο που έχετε βγει αρκετές φορές, μάλλον δεν ενδιαφέρεται και δεν βλέπει μέλλον μεταξύ σας.

Η γνωριμία με την παρέα μιας γυναίκας, δείχνει αφοσίωση. Όταν αυτή η γνωριμία δεν γίνεται ποτέ, σημαίνει ότι δεν σε βλέπει σαν μέρος του μέλλοντος της.

#3. Φλερτ και Απόρριψη: Δεν Παίρνει Πρωτοβουλίεςαπόρριψη

Αν όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας γίνονται μόνο από μέρους σου, σημαίνει ότι δεν επενδύει στην πιθανή σχέση σας, όσο εσύ και αυτό δεν είναι καλό. Αν η γυναίκα που φλερτάρεις δεν παίρνει πρωτοβουλίες, για να πάτε μαζί κάπου. Και βέβαια όταν αρνείται τις προτάσεις σου, είναι προφανές ότι δεν ενδιαφέρεται.

Ένα ακόμη σημάδι είναι όταν ξαφνικά ακυρώνει το ραντεβού που έχετε κανονίσει με κάποιο αβάσιμο πρόσχημα. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι καλύτερο να ξεκόψεις, καθώς υπάρχει και θέμα έλλειψης σεβασμού, καθώς δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον πολύτιμο χρόνο σου.

#4. Φλερτ Και Απόρριψη: Δεν Σπάει Το Φράγμα Του Αγγίγματοςδεν σε αγγίζει

Ένα βασικό πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις, όταν φλερτάρεις μια γυναίκα είναι να την κάνεις να αισθανθεί άνετα μαζί σου. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να σε αγγίξει. Μια γυναίκα που φλερτάρεις και υπάρχει έλξη, θα σε πλησιάσει, και θα σε αγγίζει κάθε τόσο.

Αν βλέπεις ότι δεν είναι δεκτική στο άγγιγμα, είναι σημάδι έλλειψης ενδιαφέροντος. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση η κοπέλα να είναι ντροπαλή. Αυτό μπορείς εύκολα να το καταλάβεις, από την γενικότερη συμπεριφορά της.

#5. Φλερτ Και Απόρριψη: Φαίνεται Στη Γλώσσα Του Σώματοςγλώσσα σώματος

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να πει πολλά. Όταν η γυναίκα που φλερτάρεις είναι ανοιχτή απέναντι σου είναι εύκολο να το αντιληφθείς και να προχωρήσεις.

Αντίστοιχα, μια γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται, θα προβάλλει κλειστή γλώσσα του σώματος. Τα χέρια της θα είναι σταυρωμένα ή θα τα κρύβει με κάποιο τρόπο. Τα πόδια της θα δείχνουν κάπου αλλού και όχι σε εσένα και ακόμη μπορεί να διατηρεί απόσταση ή να απομακρύνεται όταν προσπαθείς να την πλησιάσεις.

#6. Δεν Προσφέρει Κάτι Στην Συζήτηση

Μιλώντας με την γυναίκα που φλερτάρεις, όταν ενδιαφέρεται θα δεις ότι κάνει προσπάθειες να προχωρήσει η αλληλεπίδραση. Σε ακούει με ενδιαφέρον και κάνει εύστοχα σχόλια και ερωτήσεις.

Όταν οι απαντήσεις είναι μονολεκτικές, οι ερωτήσεις ανύπαρκτες και ο τρόπος της δείχνει ότι βαριέται, είναι ξεκάθαρη η έλλειψη ενδιαφέροντος από μέρους της.

#7. Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Τσεκάρει Το Κινητό Της Με Κάθε Ευκαιρίααπόρριψη φλερτ

Είναι φυσιολογικό να τσεκάρει κάποιος το τηλέφωνο του, σε λογικά επίπεδα. Όμως όταν εσύ την φλερτάρεις και εκείνη κοιτάζει συνεχώς τις ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο της, σημαίνει ότι δεν σε προσέχει και δεν την ενδιαφέρεις.

#8. Κοιτάζει Οπουδήποτε, Εκτός Από Τα Μάτια Σου

Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές οι γυναίκες, θα πάρουν το βλέμμα τους από πάνω σου, όταν τις φλερτάρεις. Αυτό είναι κάτι σαν παιχνίδι και διαφέρει από το να της μιλάς και να μην σε κοιτάζει καθόλου, αντιθέτως να κοιτάζει οπουδήποτε αλλού ή ακόμη χειρότερα να κοιτάζει κάποιον άλλον.

Όπως καταλαβαίνεις, σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι και τόσο ενθουσιώδης και αυτό είναι παραπάνω από ξεκάθαρο.

#9. Το Χαμόγελο Της Μοιάζει Ψεύτικοψεύτικο χαμόγελο

Μπορεί η γυναίκα να σου χαμογελάσει από ευγένεια, όταν την φλερτάρεις, αλλά δεν ενδιαφέρεται.

Ένα αυθεντικό χαμόγελο όμως ξεχωρίζει, καθώς μοιάζει σαν να φωτίζει όλο της το πρόσωπο και στα μάτια της φαίνεται ο ενθουσιασμός.

#10. Φλερτ Και Friendzone

Ίσως η συμπεριφορά σου όταν φλερτάρεις, δεν βοηθά στην δημιουργία έλξης με αποτέλεσμα η γυναίκα να σε βλέπει φιλικά και να σε απορρίπτει. Η είσοδος στην φιλική ζώνη δεν είναι επιδίωξη σου, οπότε αν με κάθε ευκαιρία σου λέει πόσο καλοί φίλοι είσαστε, δεν ενδιαφέρεται για εσένα, τουλάχιστον όχι σε ερωτικό επίπεδο.

Θα πρέπει λοιπόν να αποφασίσεις αν σου κάνει καλό να βλέπεστε σαν φίλοι ή όχι και να λάβεις τις ανάλογες αποφάσεις.

#11. Ξεχνά Εμπειρίες Που Έχετε Μοιραστείσε ξέχασε

Αν την φλερτάρεις και ενδιαφέρεται, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες κοινές εμπειρίες. Κάτι που κάνατε μαζί ή κάτι που έχετε συζητήσει, που θα αποτελεί σημείο σύνδεσης μεταξύ σας.

Αν φέρεις την συζήτηση σε κάποια τέτοια εμπειρία, που περάσατε καλά μαζί, αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα και δείχνει αδιαφορία, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν ενδιαφέρεται.

#12. Δεν Γελάει Όταν Είστε Μαζί

Δεν χρειάζεται να είσαι κωμικός, για να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει. Το χιούμορ είναι βασικό στοιχείο του φλερτ και μάλιστα μια γυναίκα που ενδιαφέρεται, θα γελάσει με τα αστεία σου και θα δείξει ότι απολαμβάνει τον χρόνο μαζί σου.

Όταν αυτό δεν συμβαίνει και αντιμετωπίζει οτιδήποτε αστείο με απάθεια, είναι ένδειξη ότι δεν την ενδιαφέρει να συνεχίσει το φλερτ μαζί σου.

Τέλος, τα παραπάνω μεταφέρονται αντίστοιχα και στην ψηφιακή ζωή. Όταν φλερτάρεις μια γυναίκα μέσω διαδικτύου και εκείνη δεν απαντά ή αργεί μέρες να απαντήσει και είσαι εσύ πάντα αυτός που στέλνει πρώτος, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η απόρριψη στο φλερτ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μάθε περισσότερα για αυτήν και πώς να τη διαχειριστείς, εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και μάθε πως να ανεβάσεις την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.