Φλερτ Χωρίς Ανταπόκριση! Τι να Κάνω;

Σου αρέσει πολύ, ξέρεις πώς να την προσεγγίσεις, αλλά βλέπεις πως ό,τι και να κάνεις, αυτή δεν ανταποκρίνεται. Πώς τη φλερτάρω σε αυτή την περίπτωση;

Πώς Διαχειρίζεσαι Το Φλερτ Χωρίς Ανταπόκριση;

Κάθε άντρας έχει βιώσει την απόρριψη στο φλερτ και την έλλειψη ανταπόκρισης από γυναίκες που μπορεί να του άρεσαν πάρα πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό συμβαίνει συχνά και ραγίζει τις καρδιές πολλών αντρών εκεί έξω. Όταν αισθάνεσαι έλξη για μια γυναίκα και δεν έχεις αντίστοιχη ανταπόκριση από αυτήν ο οργανισμός βιώνει συναισθήματα αντίστοιχα του σωματικού πόνου και αυτό μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστο.

Έρχεται λοιπόν κάποια στιγμή που αρχίζεις και σκέφτεσαι “ Τι κάνω τώρα που δεν ανταποκρίνεται; Συνεχίζω να την φλερτάρω ή όχι”;

Είναι λογικό να σε απασχολεί αυτό το ερώτημα και παρακάτω θα διαβάσεις τι κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις.

#1. Δέχομαι Την Αλήθεια Ακόμη Και Αν Πονά Στο Φλερτ Χωρίς Ανταπόκρισηδεξου τη αλήθεια

Το πιο δύσκολο είναι να αποδεχτείς το γεγονός ότι η γυναίκα που φλερτάρεις δεν το βλέπει όπως εσύ. Αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Δεν μπορείς να πιέσεις μια γυναίκα να ασχοληθεί μαζί σου, αν δεν το θέλει και από ένα σημείο και μετά δεν αξίζει και δεν έχει νόημα να επιμένεις.

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

#2. Μαθαίνω Τι Της Αρέσει Και Τι Όχι Στο Φλερττι δεν της αρεσει στο φλερτ

Την φλερτάρω, αλλά δεν παίρνω την ανταπόκριση που θα ήθελα. Γιατί όμως; Μήπως έχω κάποιες αδυναμίες; Μήπως κάποιες συμπεριφορές μου μειώνουν την έλξη;

Σίγουρα μια γυναίκα που φλερτάρεις θα εντοπίσει κάποια θετικά στοιχεία πάνω σου, αλλά αν τα αρνητικά είναι περισσότερα, δεν θα δείξει ανταπόκριση.

Αν υπάρχει οικειότητα, μάθε από την ίδια για ποιον λόγο δεν ανταποκρίνεται, αλλιώς προσπάθησε μόνος σου να απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Βρίσκοντας τα αίτια, ίσως μπορέσεις να την προσεγγίσεις ξανά. Όπως και να ‘χει, γνωρίζοντας τα λάθη και τις αδυναμίες σου, θα μπορείς να είσαι καλύτερος σε μελλοντικές σου προσεγγίσεις.

#3. Την Απόρριψη Στο Φλερτ Δεν Την Παίρνω Προσωπικάαπόρριψη στο φλερτ

Όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα και δεν βλέπεις ανταπόκριση σκέφτεσαι “την φλερτάρω, αλλά δεν τα καταφέρνω, άρα είναι δικό μου το φταίξιμο”.

Η απόρριψη ή η μη ένδειξη ενδιαφέροντος είναι μέρος των ανθρώπινων σχέσεων. Δεν γίνεται να σε θέλουν όλες οι γυναίκες, γι’ αυτό μην το παίρνεις προσωπικά και απλά ξεπέρασε το.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος έχει τις απαντήσεις στο τι μπορείς να κάνεις όταν φαίνεται πώς το ενδιαφέρον της μειώνεται η έλξη χάνεται.. Θα σου εξηγήσει γατί δεν είναι έξυπνο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο να αρχίσεις να καταβάλλεις υπερπροσπάθεια. Πόσο χρήσιμο ακόμα μπορεί να σου φανεί να δώσεις λίγο χρόνο στη σχέση.

#4. Φλερτ Χωρίς Ανταπόκριση: Δεν Παραμένω Για Πολύ Σε Αυτή Την Κατάστασηkeep moving forward

Όπως είπαμε ήδη δεν γίνεται να σε θέλουν όλες οι γυναίκες. Αν δεν βλέπεις ανταπόκριση, πρέπει να προχωρήσεις. Αν αυτό σου είναι δύσκολο σκέψου:

Ποιος μπορεί να με υποστηρίξει και να με βοηθήσει να προχωρήσω και να φλερτάρω με άλλες γυναίκες;

Μπορεί να βγεις έξω με κάποιον φίλο ή να σου γνωρίσει κάποιος μια καινούρια παρέα με γυναίκες. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση είναι να προχωρήσεις να και φλερτάρεις άλλες γυναίκες.

#5. Αν Δεν Ανταποκριθεί Στο Φλερτ Δεν Θυμώνωδεν ανταποκρινεται στο φλερτ

Κάτι συνηθισμένο που λένε αρκετοί θυμωμένοι άντρες είναι “Την φλερτάρω, κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου και αυτή δεν ανταποκρίνεται”.

Α) Το πρώτο και κύριο είναι ότι πρέπει να είσαι ήρεμος. Δεν έχει νόημα να θυμώνεις, επειδή μια γυναίκα δεν ανταποδίδει το ενδιαφέρον.

Β) Το δεύτερο που θα πρέπει να σε απασχολήσει είναι η περίπτωση η προσέγγιση σου να μην είναι καλή. Ίσως επενδύεις πολλά σε αυτή τη γυναίκα, ίσως η συμπεριφορά σου δείχνει ότι είσαι ανασφαλής.

#6. Φλερτ Χωρίς Ανταπόκριση: Σταματάω Να Φτιάχνω Σενάριασεναρια

Κάτι ακόμη που συνηθίζουν αρκετοί άντρες είναι να δημιουργούν στο μυαλό τους σενάρια. Είναι καλό να σκεφτείς σύντομα, χωρίς να υπεραναλύεις την κατάσταση, ώστε να έχεις μια πραγματική εικόνα του τι συνέβη και γιατί δεν δείχνει ανταπόκριση.

Απάντησε Σε Αυτά Τα Ερωτήματα:

Μήπως:

– Δρω διαφορετικά ή περίεργα όταν είναι κοντά;

– Όταν την φλερτάρω την τρομάζω;

– Προτρέχω;

#7. Αποφεύγω Να Την Σκέφτομαι Συνεχώςνα μην τη σκέφτομαι συνεχώς

Πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να σκεφτείς:

Μια συγκεκριμένη γυναίκα που φλερτάρω και δεν δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος, δεν είναι το κέντρο του κόσμου.

Αν συνεχίζεις να την σκέφτεσαι συνεχώς, βρες κάτι να σου αποσπάσει την προσοχή. Ξεκίνησε ένα καινούριο χόμπι, βγες περισσότερο με τους φίλους σου (όχι για να συζητήσετε για την συγκεκριμένη γυναίκα!).

#8. Στο Φλερτ Βελτιώνω Την Αυτοπεποίθησηαυτοπεποίθηση στο φλερτ

Φλερτάρω με επιτυχία σημαίνει έχω αυτοπεποίθηση.

Το νούμερο ένα αρρενωπό χαρακτηριστικό που χρειάζεσαι στο φλερτ είναι η αυτοπεποίθηση. Πιθανώς μια αποτυχία να σου μειώσει την αυτοπεποίθηση και να αισθανθείς ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και να φλερτάρεις ξανά. Υπάρχουν όμως τρόποι να βρεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι με τις γυναίκες.

#9. Σταματώ Να Ελπίζωαπόρριψη στο φλερτ

Η ζωή σου δεν στρέφεται γύρω από μια και μόνο γυναίκα. Η πεποίθηση ότι μπορεί να έχεις ακόμη ελπίδες μαζί της μπορεί να είναι τελείως λανθασμένη και να σε οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Θα βρεθεί στην πορεία της ζωής σου κάποια άλλη γυναίκα, η οποία θα εκτιμήσει τα θετικά σου χαρακτηριστικά. Για να βρεθεί όμως πρέπει να απελευθερωθείς από αυτές τις πεποιθήσεις που σε κρατάνε στάσιμο και να προχωρήσεις.

Σε αυτό σου το ταξίδι θα φλερτάρεις με άλλες γυναίκες, θα βελτιωθείς και σίγουρα θα κάνεις σχέσεις με ενδιαφέρουσες γυναίκες.

Το Μέλλον

Αν τώρα κάποια στιγμή, μετά από καιρό, η συγκεκριμένη γυναίκα βρεθεί ξανά στον δρόμο σου, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να το διαχειριστείς σωστά και να της δείξεις τον βελτιωμένο σου εαυτό.

Τελικά λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα που σε απασχολεί είναι :

Προχωράω εμπρός και φλερτάρω με άλλες γυναίκες, που θα με εκτιμήσουν

και θα δείξουν ανταπόκριση.

Όταν μια γυναίκα είναι διαθέσιμη και είναι ξεκάθαρο ότι σου αρέσει, τότε από τη στιγμή που ενδιαφέρεται θα στο δείξει. Είναι πολύ πιθανό το φλερτ να φαίνεται ότι δεν πάει καλά για διάφορους λόγους, όμως από τη δική σου πλευρά χρειάζεται επιμονή και υπομονή.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι δεδομένο ότι θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα αν θες να αλλάξεις τη ζωή σου και την επικοινωνία σου με τις γυναίκες.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Παράγγειλε εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.