Της Αρέσεις; Πώς θα Μάθεις αν Όντως Ενδιαφέρεται

Αν θέλεις να μάθεις αν όντως ενδιαφέρεται ή όχι, τότε θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποιες βασικές γνώσεις.

Μάθε Αν Όντως Ενδιαφέρεται Μια Γυναίκα Που Σου Αρέσει

Υπήρχαν στιγμές στο παρελθόν που ένιωσα σαν να με «παίζει» μια γυναίκα, την οποία έβλεπα σαν την επόμενη μου σχέση, αλλά δεν γνώριζα αν όντως ενδιαφέρεται και εκείνη για εμένα όπως εγώ για αυτήν.

Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλεις να μάθεις είναι αν της αρέσεις όσο χρειάζεται για να σε δει σεξουαλικά και αυτό που μας κάνει να αμφιβάλλουμε για τις προθέσεις της, συμβαίνει επειδή πολλές φορές δεν κάνουμε ξεκάθαρες τις δικές μας, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Έτσι, κάποια στιγμή ανακαλύπτεις ότι η γυναίκα που σου αρέσει δεν ενδιαφέρεται για εσένα. Όταν τελικά καταλήγει να κάνει κάτι με κάποιον άλλον άνδρα και τότε εσύ πέφτεις από τα σύννεφα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό συμβαίνει σε πολλούς άνδρες οι οποίοι παρέλειψαν να προχωρήσουν προηγουμένως κάποια σημαντικά βήματα του φλερτ, τα οποία δημιουργούν τις συνθήκες για να καταλήξεις στο επόμενο βήμα με την γυναίκα που σου αρέσει.

Η γυναίκα, όπως όλοι μας, είναι και αυτή ένας άνθρωπος με αδυναμίες και κίνητρα. Ο οποίος θέλει να απολαμβάνει την αναγνώριση και την παραδοχή ότι μετράει ως γυναίκα. Όπως και εμείς θέλουμε να γνωρίζουμε ότι αρέσουμε ως άνδρες, απλά το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο.

Έτσι λοιπόν τις περισσότερες φορές φαίνεται ότι θέλουν να μας έχουν από κοντά και να είμαστε προσηλωμένοι γύρω τους. Ενώ ταυτόχρονα όταν πάμε να κάνουμε το βήμα που θα μας φέρει σε σεξουαλική ένταση, τα πάντα δείχνουν να την χαλάνε. Και είμαστε πάλι από την αρχή.

Για να δούμε λοιπόν με ποιόν τρόπο μπορούμε να μάθουμε αν πραγματικά ενδιαφέρεται να είμαστε μαζί. Ή αν απλώς παίζει μαζί μας και έτσι χάνουμε τον χρόνο μας.

Βέβαια, για να έχεις μια πιο σφαιρική εικόνα, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο για τα μικτά σήματα:

Περιόρισε Την Επικοινωνία Για Να Δεις Αν Πραγματικά Ενδιαφέρεται

Εφόσον έχεις κάνει την κίνηση σου και έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου, περιμένεις όπως είναι φυσικό το επόμενο βήμα από εκείνη.

Δεν θα ήθελες πάντα να κινείς μόνο εσύ τις διαδικασίες για να προχωρήσετε και να έρθετε πιο κοντά.

Όπως πολύ σωστά το σκέφτεσαι, κάνε ένα βήμα πίσω στον τρόπο που επικοινωνείς, ώστε να διαπιστώσεις ότι τις έλειψες ή ότι θα ήθελε και εκείνη να σε δει παίρνοντας την πρωτοβουλία για αυτό.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίζεις ότι σε θέλει πραγματικά και δεν παίζει μαζί σου.

Αν Σου Προτείνει Να Κάνετε Πράγματα Μαζί, Τότε Ενδιαφέρεται

Όταν βγαίνεις με κάποια, ακόμα και από τον πρώτο καιρό, βρίσκεις τρόπους που θα σε κάνουν να περνάς υπέροχα μαζί της.

Έτσι λοιπόν και η γυναίκα όταν ενδιαφέρεται για εσένα, θέλει αντίστοιχα να κάνετε πράγματα μαζί.

Κάποια από αυτά μπορεί να είναι απωθημένα του παρελθόντος και άλλα που της γέννησες την επιθυμία να τα κάνει μαζί σου.

Αν απλώς περιμένει από εσένα να της προτείνεις, ενώ εκείνη αδιαφορεί για αυτά, εκτός αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, τότε οι πιθανότητες να ενδιαφέρεται λιγοστεύουν. Αυτό σημαίνει ότι ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Ενδιαφέρεται Ή Όχι Για Αυτά Που Της Λες;

μάιε αν όντως ενδιαφέρεται

Σαφώς, και ο τρόπος που επικοινωνείτε επηρεάζει την σχέση που θα ήθελες να έχεις μαζί της.

Αν η γυναίκα βλέπεις ότι αδιαφορεί για όσα αναφέρεσαι, τότε είτε δεν έχουν αξία όσα της λες γενικά, είτε δεν ενδιαφέρουν την ίδια, με αποτέλεσμα να μην έχει καμία πραγματική σύνδεση και οικειότητα μαζί σου και έτσι δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρεις.

Όταν Αλλάζει Το Πρόγραμμα Της Για Να Σε Δει, Δείχνει Να Ενδιαφέρεται

Όπως καταλαβαίνεις όταν μια γυναίκα όντως ενδιαφέρεται για εσένα μπορεί να τροποποιήσει το πρόγραμμα της για να σε δει.

Φυσικά επιθυμεί να δει και τις φίλες της ή να πάει στο γυμναστήριο της, όμως θα βρει τρόπο για να σε δει και να περάσει χρόνο μαζί σου. Είναι ένα δυνατό σημάδι ότι ενδιαφέρεται.

Αν έχεις παρατηρήσει ότι συνέχεια σου το αναβάλλει, τότε πιθανόν είναι ένας καλός λόγος ότι παίζει μαζί σου και δεν σε θέλει πραγματικά.

Παίζει Και Με Άλλους Άνδρες

Αν μπορείς να καταλάβεις πως παίζει και με άλλους άνδρες εκτός από εσένα, τότε είναι πολύ πιθανόν να μην έχει διάθεση να είναι μαζί σου και να ενδιαφέρεται πραγματικά. Είναι μία πιθανότητα.

Αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο, μην διστάσεις να κάνεις ότι χρειάζεται για να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου και αντί να ανεχτείς την συγκεκριμένη συμπεριφορά, κάνοντας τα στραβά μάτια για να παρατείνεις τις ελπίδες σου μαζί της, βρες τον τρόπο να απαλλαγείς.

Φροντίζει Να Είναι Όμορφη Όταν Σε Συναντάει

μάθε αν όντως ενδιαφέρεται

Όπως είναι λογικό, μια γυναίκα που όντως ενδιαφέρεται για εσένα και θα ήθελε να προχωρήσετε την σχέση σας, είναι πάντα περιποιημένη όταν σε συναντάει και θέλει να κάνει την καλύτερη των εντυπώσεων. Αυτό είναι επίσης μια ισχυρή ένδειξη.

Όταν Σε Πειράζει Ελαφρά Και Περιμένει
Ανταπόκριση, Δείχνει Να Ενδιαφέρεται

Πολλές γυναίκες αρέσκονται να πειράζουν την νέα τους σχέση. Παίζουν μαζί του, θέλοντας έτσι να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα μεταξύ τους.

Παρατήρησε τις κινήσεις της, κοίταξε την κοπέλα στα μάτια και θα διαπιστώσεις πολλά. Μερικές φορές με το να διατηρήσεις οπτική επαφή θα καταλάβεις αν ανταποκρίνεται.

Έτσι, γίνε πιο παρατηρητικός, δώσε τον χρόνο που χρειάζεται. Με την εμπειρία που θα αποκτήσεις οι απαντήσεις που θέλεις θα έρθουν. Θα μάθεις να διακρίνεις όλα αυτά τα σημάδια που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται.

Κλείνοντας βέβαια, να θυμάσαι πως αν θέλεις να δεις αν όντως ενδιαφέρεται, μπορείς να δες το παρακάτω βίντεο:

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Εάν νιώθεις έτοιμος για να μάθεις τα μυστικά της έλξης, δες εδώ.

Επίσης μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Παράγγειλέ το εδώ.

Να είσαι καλά

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.