Της Αρέσω Εγώ Ή Μόνο Η Προσοχή Μου

Έχεις ξεκινήσει μια γνωριμία και δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι. Κοινώς δείχνεις προσοχή στη γυναίκα που έχεις απέναντί σου.

Κι ενώ θεωρείς ότι υπάρχει ανταπόκριση, τελικά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Όταν δείχνεις προσοχή σε κάποιον άλλο άνθρωπο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ικανοποιείται απλά από αυτό και να μην ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα.

Πώς όμως μπορείς να το καταλάβεις; Ποια είναι η σωστή δόση προσοχής που μπορείς να δώσεις; Σε ποιο σημείο πρέπει το φλερτ να προχωράει;

Σήμερα ο Χρήστος συζητάει αυτό το θέμα και σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες ώστε να μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει, ακόμα και από τις αντιδράσεις. Εξηγεί πώς μπορείς να βρεις την ισορροπία στη συμπεριφορά σου, αλλά και τι να κάνεις εάν τελικά της αρέσει μόνο η προσοχή σου!

Αν σου άρεσε το video, στείλε το σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ :
http://bit.ly/MenOfStyleTV

 

**————————-**
Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία)
Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης
Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα
#φλερτ #προσοχή #επικοινωνία

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.