Της Αρέσω Εγώ Ή Μόνο Η Προσοχή Μου

Πως Θα Ξέρω Ότι Της Αρέσω Εγώ

Έχεις ξεκινήσει μια γνωριμία και δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι. Κοινώς δείχνεις προσοχή στη γυναίκα που έχεις απέναντί σου.

Κι ενώ θεωρείς ότι υπάρχει ανταπόκριση, τελικά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Όταν δείχνεις προσοχή σε κάποιον άλλο άνθρωπο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ικανοποιείται απλά από αυτό και να μην ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα.

Πώς όμως μπορείς να το καταλάβεις; Ποια είναι η σωστή δόση προσοχής που μπορείς να δώσεις; Σε ποιο σημείο πρέπει το φλερτ να προχωράει;

Σήμερα ο Χρήστος συζητάει αυτό το θέμα και σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες ώστε να μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει, ακόμα και από τις αντιδράσεις. Εξηγεί πώς μπορείς να βρεις την ισορροπία στη συμπεριφορά σου, αλλά και τι να κάνεις εάν τελικά της αρέσει μόνο η προσοχή σου!

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό  podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Αν Σου Άρεσε Το Video 

παρεα

Αν σου άρεσε το video, στείλε το σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

της αρέσω εγώ

”Πως Θα Ξέρω Αν Της Αρέσω Εγώ;”

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του

MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες φλερτ, ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων στο φλερτ  αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους γαι να προσεγγίζεις τις γυναίκες που σου αρέσουν. Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.