Tο Φλερτ Είναι Μονόδρομος: Πώς Αναβαθμίζει τη Ζωή σου

Tο Φλερτ Είναι Μονόδρομος: Πώς Αναβαθμίζει τη Ζωή σου

Γιατί το φλερτ είναι μονόδρομος;

Υπάρχει μια βασική αρχή όσον αφορά το φλερτ και την ανακάλυψα πολύ πρόσφατα:

Το φλερτ δεν έχει να κάνει με το φλερτ.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.Όπως επίσης θα καταλάβεις και το γιατί το να ξεκινήσεις να φλερτάρεις συστηματικά και να εντάξεις το φλερτ στη ζωή σου μπορεί να σε οδηγήσει πιο άμεσα στους στόχους σου και να σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου.

Όταν ξεκινήσα να φλερτάρω πίστευα ότι ο στόχος ήταν οι γυναίκες. Είχα στο μυαλό μου ότι ο σκοπός του φλερτ και της όλης διαδικασίας είναι να αποκτήσω τα αποτελέσματα που θέλω από τις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο.

Αυτό είναι πολύ λογικό, ειδικά στην αρχή που έχεις ως στόχο να κερδίσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν και να αποκτήσεις καλύτερα αποτελέσματα στις ερωτικές σου σχέσεις.

Ωστόσο, αυτό που χάνεις ως οπτική και δεν μπορείς να κατανοήσεις στην αρχή είναι το ποιος θα γίνεις στην πορεία αυτού του δρόμου.

Και το ξαναλέω:

Το φλερτ δεν έχει να κάνει με το φλερτ.

Ουσιαστικά, ένα από αυτά που εννοώ με αυτήν την πρόταση είναι ότι ο σκοπός τους φλερτ δεν είναι αποκλειστικά και μόνο να γίνεις καλός σε αυτό.

Ένας από τους βασικότερους σκοπούς του φλερτ είναι να εξελίξεις τον εαυτό σου. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχεις αυτόματα τα ερωτικά αποτελέσματα που θέλεις και σου αξίζουν.

 

Το Φλερτ, Οι Γυναίκες Και Η Ανάγκη Μας Για Σχέση

φλερτ

Οι περισσότεροι άντρες, όταν ξεκινάμε να προσεγγίζουμε και να φλερτάρουμε, έχουμε ως στόχο τις γυναίκες.

Στην αρχή έχουμε ως στόχο να βρούμε μια γυναίκα. Έπειτα, στοχεύουμε στο να αποκτήσουμε περισσότερες γυναίκες και να έχουμε επιλογές.

Στην πορεία, όταν το έχουμε καταφέρει αυτό, θέλουμε να βρούμε πιο ποιοτικές και μεγαλύτερης αξίας γυναίκες.

Σε αυτό το σημείο περίπου είναι που τα περισσότερα αρσενικά κάνουν μια παύση. Και συνειδητοποιούν ότι είναι ανούσιο να κυνηγούν γυναίκες.

Όχι γιατί δεν έχουν αξία ή δεν είναι ωραίο το παιχνίδι. Αλλά γιατί συνειδητοποιούν το πόσο καλύτεροι άνθρωποι έχουν γίνει σε όλους τους τομείς μέσω αυτής της διαδικασίας. Και το ότι θέλουν να είναι αυτοί στο επίκεντρο των στόχων τους και όχι κάποιος άλλος.

Ουσιαστικά, αρχίζουν και ανακαλύπτουν σταδιακά ότι το φλερτ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με το φλερτ!

Όσο περισσότερο έρχεσαι σε επαφή με τις γυναίκες και το φλερτ, τόσο αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου όταν προσεγγίζεις μια ωραία γυναίκα. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το ποιος πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης σου όταν διεκδικείς μια γυναίκα.

Έχει να κάνει με τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχει να κάνει με τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Σχετίζεται με τους στόχους τους και τα όνειρά τους.

Τελικά, σχετίζεται περισσότερο με το ποιοι είναι οι ίδιοι ως άτομα και τι αξία έχουν και προσφέρουν, παρά με το να φλερτάρουν και να αποκτήσουν γυναίκες.

Με το που φεύγει από το επίκεντρο η σχέση τους με το αντίθετο φύλο και ο στόχος τους σταματάει να είναι η γυναίκα, αρχίζουν να επικεντρώνονται στον εαυτό τους και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής τους και η συμπεριφορά τους αλλάζει.

Από τη στιγμή που σκέφτονται και συμπεριφέρονται διαφορετικά, αρχίζουν να αποκτούν περισσότερες και ακόμα ποιοτικότερες γυναίκες. Και ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός: δεν το έχουν ανάγκη.

Αυτό πάντα λειτουργεί.

Όταν έχουμε ανάγκη μια γυναίκα είναι λογικό να συμπεριφερόμαστε με τη νοοτροπία ότι πρέπει να την κερδίσουμε και να αλλάζουμε στοιχεία του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς μας προκειμένου να είμαστε μαζί της.

Καταλήγουμε να κυνηγάμε, να παρακαλάμε, να έχουμε άγχος και νευρικότητα όταν μιλάμε σε μια γυναίκα που είναι διαθέσιμη.

Αυτό αυτόματα μειώνει την αξία που έχουμε και την αξία που δείχνουμε στη γυναίκα ότι έχουμε.

Η ανάγκη σου σε κάνει να έχεις ως επίκεντρο τη γυναίκα και να τη βλέπεις ως στόχο.

Όμως!

Υπάρχει χώρος μόνο για ένα άτομο στο κέντρο της πίστας. Όταν δίνεις χώρο σε κάποιο άλλο άτομο να σταθεί στο κέντρο, αυτόματα εκτοπίζεις τον εαυτό σου!

Το θέμα είναι να τοποθετήσεις τον εαυτό σου και τη δική σου ζωή στο επίκεντρο και να γίνεις ΕΣΥ ο στόχος που κυνηγάς. Να είσαι ΕΣΥ στο κέντρο της πίστας. Μόλις γίνει αυτό, αυτόματα γίνεσαι πιο ελκυστικός σε όλες τις γυναίκες, καθώς πλέον δεν έχεις ανάγκη κανέναν.

Και αυτό είναι το δεύτερο που εννοώ όταν λέω ότι το φλερτ δεν έχει να κάνει με το φλερτ.

Γιατί Το Φλερτ Είναι Μονόδρομος

φλερτ

Ό,τι επιλογή κάνεις έχει αντίκτυπο στα αποτελέσματα που θα έχεις στο μέλλον.

Αυτό σημαίνει πως είναι εξαιρετικής σημασίας το να κάνεις επιλογές οι οποίες θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να πετύχεις τους στόχους σου.

Και μια από αυτές τις επιλογές είναι το να βάλεις στην καθημερινότητά σου το φλερτ και τις προσεγγίσεις στις γυναίκες που σου αρέσουν .

Επειδή ακριβώς οι γυναίκες έχουν ιδιαίτερα υψηλή κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη, σε πολλές περιπτώσεις ξέρουν να χειρίζονται τις καταστάσεις με πολύ αποτελεσματικότερο τρόπο σε σχέση με τους περισσότερους άντρες.

Αυτό σημαίνει ότι το να έρχεσαι σε συχνή επαφή μαζί τους θα σου δώσει μια άλλη οπτική στις καταστάσεις της ζωής σου. Θα σε βάλει σε μια διαδικασία που θα χρειάζεται να αναπτύσσεις τις επικοινωνιακές και κοινωνικές σου δεξιότητες προκειμένου να αποκτήσεις ποιοτικές σχέσεις μαζί τους.

Ακόμα και με τις γυναίκες που έχετε κάνει σεξ ή σχέση, θα δεις ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το να τις χειριστείς και να διαχειριστείς αποτελεσματικά τις καταστάσεις που προκύπτουν μεταξύ σας.

Επομένως, και μόνο η επαφή σου με το αντίθετο φύλο είναι από μόνο του κάτι που θα σου προσφέρει απεριόριστες γνώσεις και εμπειρίες και θα σε εξελίξει με τρόπους που δεν φαντάζεσαι.

Επιπλέον, μέσα από το φλερτ αρχίζεις να μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Επειδή όσο περισσότερες γυναίκες φλερτάρεις τόσο συχνότερα θα βιώνεις την απόρριψη, θα αρχίσεις να έρχεσαι σε επαφή με τις σκοτεινότερες και πιο αδύναμες πλευρές του εαυτού σου.

Πολλές φορές θα πληγωθείς. Και τότε θα πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου και να δεις τους λόγους που αφήνεις τους άλλους να σε πληγώνουν. Δες περισσότερα πάνω σε αυτό στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Θα χρειαστεί να μάθεις να αντιμετωπίζεις τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου. Θα μάθεις να σηκώνεσαι όσες φορές κι αν πέφτεις. Θα γίνεις πιο σκληρός εσωτερικά και θα σταματήσεις να φοβάσαι την απόρριψη γενικότερα στη ζωή σου.

Ακόμη, λόγω του ότι οι γυναίκες έλκονται από συγκεκριμένα αρρενωπά χαρακτηριστικά, θα δεις ότι θα γίνει απαραίτητο το να αρχίσεις να τα αναπτύσσεις και να τα κάνεις μέρος της προσωπικότητας και το χαρακτήρα σου.

Κάποια από αυτά, όπως το θάρρος, η αποφασιστικότητα, η λήψη πρωτοβουλιών, η ανάληψη της ευθύνης και το χιούμορ, θα σε βοηθήσουν να είσαι επιτυχημένος σε κάθε τομέα της ζωής σου, καθώς αποτελούν στοιχεία μια ηγετικής και επιτυχημένης προσωπικότητας.

Τέλος, το φλερτ είναι μονόδρομος διότι μέσω του φλερτ θα αναπτύξεις τις ικανότητες που έχεις και θα φέρεις στην επιφάνεια τα δυνατότερα στοιχεία του χαρακτήρα σου και της προσωπικότητάς σου. Θα μάθεις να κυνηγάς τους στόχους σου και να διεκδικείς το καλύτερο για εσένα.

Θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και θα καταφέρεις να εξελιχθείς και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Συνολικά, το φλερτ είναι ο μονόδρομος προς κάθε επιτυχία. Είναι το μέσο για να ανακαλύψεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να βιώσεις την αξία του να εξελίσσεσαι σε καθημερινή βάση προκειμένου να αποκτήσεις τα αποτελέσματα που σου αξίζουν.

Όπως σου υποσχέθηκα, τώρα μπορείς να αντιληφθείς τους λόγους που το φλερτ δεν έχει να κάνει με το φλερτ.

Σου χαρίζει πολλά περισσότερα! Και είναι στο χέρι σου να τα αποκτήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις περισσότερα, δες εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.