Το Κλειδί για να Αυξήσεις την Έλξη

Πώς Να Αυξήσεις Την Έλξη Με Μια Γυναίκα Που Σου Αρέσει

Η έλξη δεν είναι μια συνειδητή επιλογή. 

Υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές που μια γυναίκα θεωρεί ότι είναι ελκυστικές.

Σημαντικό κομμάτι της έλξης  και του φλερτ είναι η γλώσσα του σώματος.

Η γυναίκα βλέπει τη γλώσσα του σώματος και τη συμπεριφορά του άντρα και συχνά τον υποβάλει σε δοκιμασίες, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματα της.

Όταν ο άντρας διαθέτει συγκεκριμένα, επιθυμητά χαρακτηριστικά, τότε δημιουργείται έλξη στη γυναίκα.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε σε ποια σημεία πρέπει να εστιάσεις, για να αυξήσεις την έλξη.

#1. Με Το Χιούμορ Θα Αυξήσεις Την Έλξη

αύξησε την έλξη

Το χιούμορ είναι ένα πολύ δυνατό όπλο για να αυξήσεις την έλξη.

Οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που τις προσεγγίζουν με χαμόγελο και τις κάνουν να γελούν.

Με το γέλιο πέφτουν οι άμυνες της, μειώνεται το άγχος και δημιουργείται ένα συναίσθημα ευφορίας και χαλάρωσης.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να λες συνέχεια αστεία, για να την διασκεδάζεις.

Το ιδανικό είναι να είσαι αλαζονικός και αστείος.

Ξεκίνησε την αλληλεπίδραση σας με υπεροπτική συμπεριφορά, προσθέτοντας σταδιακά χιούμορ και πειράζοντας την με τον σωστό τρόπο, δηλαδή κάνοντας ένα βήμα για να δώσεις στην γυναίκα αυτό που θέλει και κατόπιν κάνοντας ένα βήμα πίσω.

Έτσι δείχνεις ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση και ότι έχεις τον έλεγχο της κατάστασης και την κάνεις να σε θέλει ακόμη περισσότερο.

#2. Η Ελκυστική Γλώσσα Του Σώματος

Αν θέλεις να αυξήσεις την έλξη, δεν χρειάζεται να αλλάξεις την εμφάνισή σου, απλά πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα του σώματός σου.

Η ανοιχτή γλώσσα του σώματος είναι πιο ελκυστική από οποιαδήποτε στολή, χτένισμα ή χορευτική κίνηση.

Αν έχεις σταυρωμένα χέρια ή κρατάς το ποτήρι ή το τηλέφωνο σου μπροστά από το σώμα σου δείχνεις ότι δεν είσαι διαθέσιμος.

Η ανοιχτή στάση του σώματος που πρέπει να υιοθετήσεις, είναι μια στάση ευθυτενής, με τα χέρια σου σε κοινή θέα( δηλαδή όχι στην τσέπη, ούτε κάτω από το τραπέζι.

Κρατώντας μια στάση ευθυτενή με το στήθος προς τα έξω αι τους ώμους Η έρευνα για τη γλώσσα του σώματος έχει δείξει ότι το να κρατάς ανοιχτό τον κορμό, το στήθος και την κοιλιά σου στον κόσμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις τη διαθεσιμότητα. 

αύξησε την έλξη

Αν έχεις παρατηρήσει ότι προβάλλεις κλειστή γλώσσα του σώματος, κάνε συνειδητή εξάσκηση, ώστε να την αλλάξεις, για να αυξήσεις την έλξη.

#3. Η Απόρριψη Ενισχύει Την Έλξη

Όταν είσαι ακόμη στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας, θα πρέπει να κάνεις τη γυναίκα να επενδύσει χρόνο και να δείξει ότι καταβάλει προσπάθεια για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Για να το διαπιστώσεις αυτό και να της κινήσιες την περιέργεια θα πρέπει να την απορρίψεις, βάζοντας κάποιο εμπόδιο.

Ο τρόπος που θα το κάνεις αυτό θα είναι καλό να είναι αστείος και ανάλαφρος, ώστε να καταλάβει μεν ότι δεν το λες σοβαρά, αλλά και να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί ότι ίσως πράγματι την απορρίπτεις και να καταλάβει ότι πρέπει να καταβάλλει προσπάθεια, για να σε κερδίσει.

Κάποιες φορές η απόρριψη δεν είναι αστείο ή τρόπος για να αυξήσεις την έλξη, αλλά έρχεται επειδή η γυναίκα δεν πληροί τα κριτήρια ενός άντρα.

Δες περισσότερα για το πότε πρέπει να απορρίψεις μια γυναίκα, στο παρακάτω επεισόδιο του κορυφαίου ελληνικού podcast Apla+Andrika.

#4. Πέρασε Τις Δοκιμασίες Της

Με τον ίδιο τρόπο που τα δικά σου πειράγματα αυξάνουν την έλξη, προσπαθεί και η γυναίκα από την δική της πλευρά να σε προκαλέσει και να σε πειράξει, για να δει πώς θα αντιδράσεις.

Στην πραγματικότητα θέλει να τσεκάρει ότι έχεις πράγματι αυτοπεποίθηση, ότι είσαι ψύχραιμος και ότι μπορείς να της εμπνεύσεις συναίσθημα ασφάλειας.

Αν μετά τις δοκιμασίες που θα σε υποβάλλει, καταλάβει ότι μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει, τότε η έλξη αυτομάτως θα εκμηδενιστεί.

Μην απολογείσαι για καθετί και μην προσπαθείς να δώσεις εξηγήσεις για την συμπεριφορά και τις επιλογές σου.

Δείξε ότι είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και θα αυξήσεις την έλξη. 

Ωστόσο, αν αισθάνεσαι ότι μια γυναίκα σε ”παίζει”, δες αυτό το βίντεο.

#5. Δημιούργησε Αίσθημα Προσμονής

Όταν κάνεις μια καινούρια γνωριμία και ανταλλάξεις τηλέφωνα με μια γυναίκα, μην της στείλεις μήνυμα την επόμενη στιγμή, όπως κάνουν σχεδόν όλοι.

Άφησε την για λίγο στην αναμονή, για να αυξήσεις την έλξη και να δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση.

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο της δείχνεις ότι έχεις και άλλα πράγματα στη ζωή σου.

Δείχνοντας αυτοσυγκράτηση, θα δημιουργήσεις ένα αίσθημα προσμονής και θα την κάνεις να σε θέλει περισσότερο.

#6. Δείξε Ειλικρινές Ενδιαφέρον Και Έλξη

Δώσε προσοχή σε όσα σου λέει και κάνε ερωτήσεις που θα την βοηθήσουν να σου δώσει λεπτομέρειες.

Κοίταξε την στα μάτια και προσπάθησε να εισάγεις συναίσθημα στις συζητήσεις σας, για να αυξήσεις την έλξη.

Οι επικοινωνιακές ικανότητες και ειδικά το να είσαι ενεργός ακροατής, θα σου δώσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Το παρακάτω βίντεο με τις συμβουλές του Χρήστου θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, αν θέλεις να δείξεις ενδιαφέρον για μια γυναίκα, διατηρώντας παράλληλα την έλξη μεταξύ σας.

#7. Με Θετική Πρώτη Εντύπωση Θα Αυξήσεις Την Έλξη

Η πρώτη εντύπωση δημιουργεί ή καταστρέφει την έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις την πρώτη γνώμη που σχηματίζει μια γυναίκα, όταν σε γνωρίσει.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσεις βάση στην δημιουργία μιας καλής πρώτης εντύπωσης.

Αν φανείς ελκυστικός από την αρχή, τότε κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης σας, θα σου δωθεί η δυνατότητα να αυξήσεις την έλξη ακόμη περισσότερο.

Προετοιμάσου ώστε να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που θα εκφράζει ποιος είσαι και πώς σκέφτεσαι.

#8. Δείξε Στην Γυναίκα Ότι Είσαι Άνδρας Αξίας

αύξησε την έλξη

Είναι γεγονός ότι για να αυξήσεις την έλξη χρειάζεσαι χαρακτηριστικά όπως θάρρος, αυτοπεποίθηση, επικοινωνιακές ικανότητες, προσωπικότητα και άνεση.

Πρέπει να δείξεις στην γυναίκα που σου αρέσει ότι είσαι ένας άντρας χαρισματικός που διαθέτει όλα τα αρρενωπά χαρακτηριστικά που αναζητά μια γυναίκα.

Με λίγα λόγια, όντας ένας Άνδρας Αξίας, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις  και να μεγιστοποιήσεις την έλξη.

Πρόβαλλε όλα τα παραπάνω θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σου και θα δεις ότι οι γυναίκες θα ανταποκριθούν σε βαθμό που ποτέ δεν περίμενες.

Μάθε περισσότερα για το πως να αυξήσεις την έλξη εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.