Οι παρουσίες του Men Of Style στα Μέσα Ενημέρωσης:

Για τους Φίλους μας Δημοσιογράφους...

3 Λόγοι για να Έρθετε σε Επαφή Μαζί μας

Εισάγαμε την Αντρική Αυτοβελτίωση 1

Εισάγαμε την Αντρική Αυτοβελτίωση

Από το 2014 μέχρι σήμερα, εκατοντάδες άντρες μας έχουν εμπιστευτεί για να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν και να δουν τα αποτελέσματα που θέλουν στον τομέα του φλερτ και της αντρικής εξέλιξης. Πέρα από το θεωρητικό κομμάτι, τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν και πρακτικό κομμάτι, όπου οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν τις γυναίκες που πάντα ήθελαν. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους άντρες να θυμηθούν την κουλτούρα του αρσενικού και να έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν σε κάθε τομέα της ζωής τους. Και μέχρι τώρα είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Ανοίξαμε μια Καινούρια Αγορά και Πετυχαίνουμε 2

Ανοίξαμε μια Καινούρια Αγορά και Πετυχαίνουμε

Στην εποχή που ζούμε, είναι πολύ δύσκολο μια νέα εταιρία να πετύχει και μάλιστα σε μια νέα αγορά που εισάγει η ίδια η εταιρεία. Ωστόσο, προσεγγίσαμε ένα βασικό κοινωνικό θέμα, επιδιώκοντας να βοηθήσουμε κάθε αρσενικό να εξελιχθεί, δημιουργώντας την μεγαλύτερη Αντρική Παρέα στην Ελλάδα! Το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξει μια νέα αγορά, στην οποία είμαστε πρωτοπόροι, βοηθώντας όποιον μας χρειάζεται με συμβουλές σε θέματα σχέσεων, φλερτ και όχι μόνο. Η απήχηση που έχει αυτό το εγχείρημα είναι τεράστια κι εμείς νιώθουμε ότι τώρα ξεκινάμε.

Φέρνουμε σε Επαφή τα Δύο Φύλα 2

Φέρνουμε σε Επαφή τα Δύο Φύλα

Αυτήν την στιγμή, είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που επιδιώκει να φέρει σε επαφή τα δύο φύλα, να καταρρίψει παλιές αντιλήψεις και λανθασμένα κοινωνικά πρότυπα και να δει άντρες και γυναίκες να επικοινωνούν αβίαστα, πιο ενωμένοι και με πιο βαθιά κατανόηση του πώς σκέφτονται και λειτουργούν τα δύο φύλα. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι ότι αυτό που κάνουμε πετυχαίνει. Πάρα πολλοί άνθρωποι πλέον νιώθουν πιο άνετα με το αντίθετο φύλο, συνειδητοποιώντας τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ αντρών και γυναικών και καταφέρνοντας να γεφυρώσουν το χάσμα. Και για εμάς αυτό είναι μια μεγάλη νίκη.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας έχουν βοηθήσει, μέσα από το ενδιαφέρον τους, να φέρουμε σε επαφή τον κόσμο με το θέμα του φλερτ και των σχέσεων και να μας γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους άντρες και να φέρουμε στην επιφάνεια ένα θέμα που μέχρι τώρα ήταν ταμπού! Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα που ακολουθεί και θα σου στείλουμε το Press Kit με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σου.


Μέσα που έχουμε προβληθεί: