Το WebPUA άλλαξε και γίνεται ΜenOfStyle.gr

Το Menofstyle.gr.com άλλαξε και γίνεται ΜenOfStyle.gr

Από καιρό ετοιμάζαμε μια αλλαγή και τώρα έφθασε η ώρα να το μάθεις. Το μεγαλύτερο Ανδρικό portal και η πιο εξελιγμένη κοινότητα Ανδρών, ενώθηκαν και σου παρουσιάζουν το νέο MenOfStyle.gr!

Μια πανίσχυρη ηλεκτρονική πλατφόρμα στη διάθεσή σου 24 ώρες το 24ωρο,

  • για να μάθεις,
  • να επικοινωνήσεις,
  • να εκφραστείς,
  • να εξελιχθείς και
  • να επεκτείνεις τα όριά σου.

Με ειδικά επιλεγμένες γραμματοσειρές και χρώματα, με νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα, με νέα άρθρα – οδηγούς καθημερινά, με την πιο εξελιγμένη κοινότητα ανδρών στο forum μας, με τους καλύτερους εκπαιδευτές στη διάθεσή σου άμεσα, με νέες δυνατότητες που κάνουν την επικοινωνία μεταξύ σας ακόμα πιο αποδοτική αλλά και με παροχή γνώσεων που δεν βρίσκεις όμοια, η ομάδα μας φέρνει στην διάθεσή σου την απόλυτη ηλεκτρονική εργαλειοθήκη του σύγχρονου Άνδρα, σε μια κοινωνία που κάνει ότι μπορεί για να σε περιορίσει.

Και αν το MenOfStyle.gr προσφέρει όλα αυτά τα όμορφα δεν σταματάει εδώ. Δημιουργήθηκε με ένα ακόμα σκοπό. Να λειτουργήσει ως μια βροντερή δήλωση που ο κόσμος πρέπει να ακούσει και για αυτό θέλουμε τη φωνή σου δίπλα στη δική μας να φωνάξει πως :

Οι Άνδρες Επέστρεψαν.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.