Το MenOfStyle.Gr Σε Μια Συνέντευξη Στο Up 92,9

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ : http://bit.ly/2vQXjGS

Το MenOfStyle.gr είναι παντού. Αυτή τη φορά στον αέρα του Up 92,9 και στην εκπομπή «Νανομεσήμερο» με τη Μαρία Νανοπούλου.

Κάποτε δεν μας ήξεραν πολλοί. Πλέον, η δουλειά μας και τα αποτελέσματά της γίνονται γνωστά και οι κύκλοι μας ανοίγουν. Σήμερα βρισκόμαστε στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στο Up 92,9, σε μια συνέντευξη που αγγίζει πολλά θέματα. Παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή, καθώς συζητάμε τους λόγους και το όραμα που μας οδήγησε στο να ξεκινήσουμε αυτό που σήμερα ονομάζουμε MenOfStyle.gr, την πρώτη σχολή φλερτ στην Ελλάδα, που μέχρι σήμερα έχει αλλάξει τη ζωή πολλών αντρών και τους έχει βοηθήσει να βρουν τον εαυτό τους.

Ποια είναι η συμβουλή μας για όλους του άντρες που μας ακούνε και πώς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, προκειμένου να μπουν και αυτοί σε αυτό το ταξίδι της αυτοβελτίωσης; Αυτά και πολλά άλλα, στο σημερινό βίντεο με τη συνέντευξη του Σπύρου και του Χρήστου στο Up 92,9 και τη Μαρία Νανοπούλου.

#φλερτ #menofstyle #coach

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link