Δεν Έχουμε Κάνει Σεξ Αλλά Έχουμε Σχέση

Το Παράδοξο: Δεν Έχουμε Κάνει Σεξ Αλλά Έχουμε Σχέση

Σου έχει συμβεί; Γνωρίζεις μία κοπέλα, σου αρέσει της αρέσεις βγαίνετε. Πρώτο ραντεβού, δεύτερο, τρίτο. Μετά από πέντε ραντεβού έχετε φιληθεί ίσως 2-3 φορές ή και καμία αλλά σου μιλάει σαν να έχετε σχέση χωρίς ωστόσο να έχετε κάνει σεξ. Μπορεί ακόμα να κάνετε πράγματα μαζί, να έχετε αρχίσει να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας ή και να συζητάτε για πιο προσωπικά ζητήματα, σαν να είστε ήδη πολύ καιρό μαζί, αλλά…

Δεν Έχουμε Κάνει Σεξ Αλλά Έχουμε Σχέση

Δεν έχουμε κάνει σεξ αλλά έχουμε σχέση.

 

Το γιατί η γυναίκα θα μπει στη διαδικασία να μην κάνει σεξ στα πρώτα ραντεβού, είναι γνωστό στους περισσότερους και αν όχι ας το κάνουμε σαφές σε όλους:

Η γυναίκα είναι κοινωνικά και γενετικά προγραμματισμένη να θέλει σχέση. Να κάνει τον σύντροφό της να κολλήσει μαζί της και να της είναι αφοσιωμένος.

Ο άνδρας από την άλλη, θέλει σεξ. Επομένως όσο περισσότερο επενδύσει ο άνδρας για να κάνει σεξ με μία γυναίκα που του αρέσει, τόσο περισσότερο θα θέλει μετά να εξαργυρώσει την επένδυσή του και να μην την πετάξει μετά.

Με το να καθυστερεί το σεξ, η γυναίκα προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο καθώς γνωρίζει ότι αυτό για τον άνδρα είναι πολύ πιο σημαντικό να συμβεί.

Θέλω Να Κάνω Σεξ Μαζί Της. Θέλω να της Είμαι Πιστός

Πρόσφατα είχα email από αναγνώστη, που ενώ βρίσκεται σε μία κατάσταση τέτοια, η “κοπέλα του” του κάνει σκηνές όταν βγαίνει με τους φίλους του, τον ελέγχει και του ζητάει πράγματα που η κοπέλα μου μετά από τρεις μήνες σχέσης (κανονικής) δε μου είχε ζητήσει ακόμα.

Να μην πηγαίνει Σάββατο για ποτό με τους φίλους του επειδή είναι ελεύθεροι και θα τον επηρεάσουν, να μην πηγαίνει γυμναστήριο γιατί έχει κοπέλες άλλες εκεί. Να μην πηγαίνει για χορό λάτιν επειδή και εκεί έχει πολλές κοπέλες.

Δες το παρκάτω video και μάθε τι άλλο μπορεί να πάει στραβά:

Μονογαμία

έχουμε σχέση.

 

Η μονογαμία πρέπει να είναι η επιθυμία που έχεις από τη συναισθηματική, σεξουαλική και επικοινωνιακή πληρότητα που σου δίνει η σύντροφός σου.

Δεν είμαι κατά της μονογαμίας. Όταν όμως αυτή είναι επιθυμία μου και μόνο. Όχι επειδή η κοινωνία και η ηθική όπως έχει διαμορφωθεί αντικειμενικά προστάζει να είσαι μονογαμικός. Ωστόσο δεν είναι το ίδιο όταν δεν έχει προηγηθεί σεξ με την κοπέλα που βγαίνεις.

Όταν βγαίνεις με μία κοπέλα και δεν κάνετε σεξ, το να μην κάνεις σεξ με άλλες δε λέγεται μονογαμία. Λέγεται αγαμία.

Δεν υπάρχει ερωτική σχέση χωρίς σεξ. Η σχέση λέγεται ερωτική επειδή περιλαμβάνει την πράξη του έρωτα. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι ΟΚ αν είστε 15 χρονών. Όχι ΟΚ όμως αν είστε 25 ή 35 χρονών.

Συναισθηματικό Παραλήρημα

έχουμε σχέση

 

Και ενώ η γνωριμία προχωρά επικίνδυνα συναισθηματικά, σεξουαλικά μένει στο μηδέν. Επενδύεις σε μία γυναίκα με την οποία δε γνωρίζεις αν έχεις χημεία.

Επενδύεις σε μία γυναίκα με την οποία δε γνωρίζεις αν θα ευχαριστηθείς τη σεξουαλική πράξη, επενδύεις σε μία γυναίκα που έχει επιλέξει τη χειραγώγηση για να σε κερδίσει και να κάνεις σχέση.

Ή που δέχεται τον άνδρα που προχωρά και κλιμακώνει σεξουαλικά υπερβολικά αργά, επειδή εξυπηρετεί τον σκοπό της αυτό – δηλαδή να κάνει σχέση.

Εδώ όμως έχουμε δύο υποπεριπτώσεις, στην περίπτωση που είναι επιλογή του άνδρα να κλιμακώσει σεξουαλικά με υπερβολικά αργό ρυθμό:

A) Η γυναίκα να έχει ανασφάλειες, να θέλει σχέση και να δεχτεί ευχάριστα αυτή την καθυστέρηση από μεριάς σου, καθώς θα την κάνει να νιώσει άνετα.

B) Η γυναίκα να τα έχει καλά με τον εαυτό της και όλο αυτό να της φανεί περίεργο. Επομένως αν βρεθεί κάποιος άλλος άνδρας που θα κερδίσει το ενδιαφέρον της, ο οποίος δε θα αργήσει να κλιμακώσει σεξουαλικά, το πιο πιθανό είναι η γυναίκα να καταλήξει με τον δεύτερο άνδρα.

Την Βλέπω Σοβαρά

Δεν έχουμε κάνει σεξ αλλά έχουμε σχέση.

 

Πολύ συχνή απάντηση στην ερώτηση που κάνω σε έναν αναγνώστη μας ή υποψήφιο μαθητή μας όταν μου λέει ότι δε θέλει να κάνει σεξ με την κοπέλα από το πρώτο ή δεύτερο ραντεβού, είναι αυτή: “Την βλέπω σοβαρά”.

Κλείνοντας, το πόσο “σοβαρά” βλέπεις κάποια δεν έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα θα κάνετε σεξ. Οι μεγαλύτερες σε διάρκεια σχέσεις μπορούν να ξεκινήσουν με σεξ στο δεύτερο ή τρίτο ραντεβού. Μάλιστα, όσο πιο έντονη είναι η γνωριμία σας, όσο περισσότερο πάθος υπάρχει στην αρχή της σχέσης, τόσο πιο πιθανό είναι να υπάρχει πολύ πάθος και στη συνέχειά της.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη γυναικεία ψυχολογία και τα βήματα του φλερτ, σε περιμένουμε εδώ.

Ο ”Άνδρας Αξίας” είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να διαβάσεις για να μάθεις πώς να κάνεις ξεκάθαρα τα θέλω σου. Δες εδώ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.