Το Σεξ Μπορεί να Είναι Τόσο Προσιτό Όσο το Φαγητό Delivery

Το Σεξ Μπορεί να Είναι Τόσο Προσιτό Όσο το Φαγητό Delivery

Τα χρόνια που είχα αρχίσει να εξελίσσομαι ως player, 2008 – 2010 που έκανα τα πρώτα μου δυνατά βήματα, μου προέκυψε η έκφραση “delivery” και για τις γυναίκες, που μου έρχονται κατευθείαν σπίτι για σεξ και οτιδήποτε άλλο θελήσω με ένα απλό τηλεφώνημα, όπως και τα  φαγητά delivery. Γυναίκες που έρχονταν σπίτι μου από το πρώτο ραντεβού ακόμη. Όχι μόνο γυναίκες που ήδη είχα γνωρίσει και κάνει σεξ μαζί τους τουλάχιστον μία φορά.

A Young Man Chatting With A Group Of Girls

Αν κάποιος με ρωτούσε πριν 15 χρόνια αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, θα γελούσα και θα του έλεγα “μόνο αν είσαι πολύ πλούσιος / διάσημος” / πολύ όμορφος κτλ. Καθημερινά όμως, αυτό το πιστεύω μου άρχισε να αλλάζει, όπως και η πραγματικότητα που ζούσα. Οι γυναίκες όλο και πιο εύκολα έβλεπαν την σεξουαλικότητά μου και ένιωθαν να ελκύονται από αυτή. Όλο και πιο εύκολα ένιωθα άνετα να την εκφράζω από νωρίς. Άρχισα, επίσης, να συνειδητοποιώ ότι δε χρειάζεται να κάνω σχέση για να την εκφράσω, όπως επίσης ότι οι περισσότερες γυναίκες επίσης χαίρονται να εκφράζεσαι έτσι και είναι θετικές, αρκεί να έχεις φροντίσει να τις κάνεις να νιώσουν άνεση, οικειότητα και εμπιστοσύνη.

Τι γίνεται όμως; Πώς μπορείς να πείσεις μία άγνωστη σχεδόν γυναίκα να έρθει σπίτι σου από το πρώτο ραντεβού; Πώς θα νιώσει τόσο άνετα αλλά και τόσο εγκεφαλικά – και συνολικά – ερεθισμένη για σένα ώστε να είναι έτοιμη τόσο γρήγορα; Έχε στο μυαλό σου τα εξής:

 1. Οι καλύτερες χρονικές περίοδοι για τέτοιες καταστάσεις από το πρώτο ραντεβού, είναι αρχές καλοκαιριού (Μάιος), τέλη καλοκαιριού (Σεπτέμβριος), πριν τα Χριστούγεννα και κατά τις Απόκριες. Τότε είναι και οι πιο αποτελεσματικές χρονικές περίοδοι για να βγαίνεις με την παρέα σου και να προσεγγίζετε γυναίκες. Χωρίς να αποθαρρύνω φυσικά για κανένα λόγο κάποιον να βγαίνει τον υπόλοιπο χρόνο. Απλά να περιμένει καλύτερα και περισσότερα αποτελέσματα αυτές τις χρονικές περιόδους και να μην απογοητεύεται εάν τα αποτελέσματά του τον υπόλοιπο χρόνο εμφανίζονται λίγο πιο πεσμένα.
 2. Οι γυναίκες θέλουν το σεξ όσο και εσύ. Ίσως και περισσότερο. Το θέλουν όμως – κατά κανόνα – κάτω από άλλες συνθήκες, δηλαδή: να νιώσουν περισσότερη άνεση, οικειότητα, εμπιστοσύνη, δέσιμο.
 3. Φρόντισε να νιώσει ότι μιλά με ανοιχτόμυαλο άνδρα, που δεν παρεξηγεί το σεξ στο πρώτο ραντεβού και δεν έχει ηλίθια ρατσιστικά στερεότυπα στο μυαλό του, του στιλ “οι γυναίκες που κάνουν τέτοια πράγματα είναι εύκολες / τσούλες κτλ”.
 4. Αν προηγηθεί το ρομαντικό μοτίβο και ακολουθήσει το σεξουαλικό, οι περισσότερες γυναίκες θα ανταποκριθούν θετικά. Δηλαδή:

Ξεκινάς σε ρομαντικό πλαίσιο τη συζήτηση, πριν γυρίσεις τη συζήτηση σε σεξουαλικό πλαίσιο, με ερωτήσεις και κλιμάκωσή τους όπως παρακάτω: (η συζήτηση μπορεί να γίνει είτε στο τηλέφωνο, είτε από κοντά, είτε με μηνύματα στο κινητό ή σε social media. Όλα με εξίσου καλή επιτυχία)

 • Πότε ερωτεύτηκες τελευταία φορά;
 • Πότε τελείωσε η τελευταία σου ερωτική σχέση;.. σχέση.. όχι φλερτ! (ήδη σε αυτή την ερώτηση, αν έχει σεξουαλική διάθεση, θα δώσει επέκταση στην απάντησή της μιλώντας και για το τελευταίο της φλερτ / τελευταία της σεξουαλική επαφή, πότε τελείωσε ή έλαβε χώρα χρονικά).
 • Σου αρέσουν οι αγκαλιές;
 • Ας πούμε ότι βγαίνουμε αύριο βράδυ οι δυο μας… τι θα φορούσες;.. θέλω λεπτομέρειες για να σε φανταστώ!
 • (σε συνέχεια από την παραπάνω ερώτηση…) και τι εσώρουχα θα φορούσες…. ή δε θα φορούσες?:)
 • Από την πρώτη στιγμή που φιληθήκαμε, ένιωσα πως όταν μπω μέσα σου θα είναι τέλεια…. όταν το φαντάστηκα τουλάχιστον, ήταν τέλεια.. εσύ το έχεις φανταστεί;  (φυσικά, αυτή η δήλωση / ερώτηση προϋποθέτει να έχετε φιληθεί)
 • (μιλάμε στο τηλέφωνο ή με μηνύματα) ….. αν ήσουν εδώ τώρα, θα σε φιλούσα… αλλά είμαι μόνος μου και καλύτερα που δεν είσαι γιατί δε θα έμενα στο ένα φιλί.

Από εδώ και μετά, εύκολα ξεφεύγει η κατάσταση και μπαίνει σε καθαρά σεξουαλικό πλαίσιο. Οπότε συνεχίζεις ως εξής:

 • Θέλω να έρθεις σπίτι μου απόψε… (αύριο / μεθαύριο / όποτε είναι να κανονίσετε να βγείτε)
 • Θέλω να σε γνωρίσω στον γάτο μου / στα χρυσόψαρά μου / στο σκύλο μου / κτλ. Όλο ρωτάει / ρωτάνε για σένα!….
 • θέλω να είμαστε οι 2 μας μόνο.. να μπορώ να σε φιλάω όσο θέλω
 • Θέλω να σε κάνω δικιά μου απόψε.

Δε θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια από το σημείο που γυρίσει η συζήτηση από ρομαντική σε σεξουαλική. Πρέπει να κάνεις υπερβολικά χοντρό λάθος για να μην κλιμακωθεί ακόμα πιο γρήγορα. Σύντομα θα δεις να έχεις περισσότερες γυναίκες, όλο και πιο εύκολα να σε βλέπουν σεξουαλικά αλλά και υπερβολικά πιο γρήγορα.

Γυναίκες στη ζωή σου

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.