Το success story ενός 41χρονου μαθητή

Το success story ενός 41χρονου μαθητή

Έρχομαι σε επαφή καθημερινά με πολλά άτομα που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις Υπηρεσίες μας. Ένα από τα πράγματα που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι αρκετοί άνδρες φοβούνται ότι “έχασαν το τρένο”. Ότι στα 25 ή 30 τους είναι πολύ μεγάλοι για να μάθουν την τέχνη του φλερτ, για να αλλάξουν τη ζωή τους. Το σημαντικότερο όλων δεν είναι η ηλικία, αλλά τι πεποιθήσεις έχεις τόσα χρόνια στο μυαλό σου, πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις και ότι το αξίζεις αλλά και πόσο δυνατή είναι η θέλησή σου, καθώς θα πρέπει να υπερισχύσει των φόβων σου.

Το 2011 ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα ως dating coach. Ο πρώτος μου μαθητής ήταν 41 χρονών και σε αυτό το άρθρο θα αναλύσω το success story του, τα προσωπικά στοιχεία του οποίου φυσικά και δε θα αναφερθούν. Όταν του μίλησα στο τηλέφωνο πρώτη φορά, η ηλικία του με έβαλε σε σκέψεις. Συναντηθήκαμε για καφέ. Είχα απέναντί μου έναν άνδρα που έμοιαζε 30-32 το πολύ, γυμνασμένο με ωραίο χαμόγελο, αρρενωπά χαρακτηριστικά και φουλ αισιοδοξία. Τι του έλειπε; Ζούσε εκτός Αθήνας σε μικρή κοινωνία και φοβόταν να εκτεθεί αν φλέρταρε ανοιχτά και συχνά. Είχε λοιπόν λίγες ερωτικές εμπειρίες στη ζωή του. Και λόγω ηλικίας, το θεώρησα μεγάλη πρόκληση και ιδανική για το ξεκίνημά μου.

Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε για να προσεγγίσουμε άγνωστες γυναίκες, δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις παρά μόνο να πάει σε 2-3 παρέες και να μιλήσει για 3-5 λεπτά. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Την επόμενη μέρα με είχε πάρει τηλέφωνο. “Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν γύρισα σπίτι. Έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο δωμάτιό μου από τον ενθουσιασμό και την υπερένταση.”

δεν μπορώ να κοιμηθώ

Δε θα περιγράψω τη συνέχεια του σεμιναρίου και των infield στα μπαρ. Άλλες λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Το αποτέλεσμα ήταν που ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μου και σε αυτό θέλω να εστιάσω. Ο 41χρονος μαθητής, μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε με αρκετή άνεση – και κατά την επαγγελματική μου άποψη χωρίς να προσπαθήσει όσο έπρεπε – να διπλασιάσει την ερωτική του ζωή. Ό,τι είχε κάνει δηλαδή σε 23 χρόνια ενήλικης ζωής, τα έκανε σε ένα χρόνο μετά το Bootcamp.

Δεν είναι τυχαίο που με παίρνει ακόμα τηλέφωνο, έχουμε κρατήσει επαφή και είμαστε φίλοι καθώς και εγώ νιώθω ένα ιδιαίτερο φιλικό δέσιμο μαζί του. Δεν είναι τυχαίο που βλέπει συνεχώς τη ζωή του να εξελίσσεται και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς ένιωσε μου είπε να ξυπνάει από ένα λήθαργο 20 ετών και άνοιξε δική του επιχείρηση και αναπτύσσεται συνεχώς.

τι 30 τι 40 τι 50

  • Η ηλικία δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας. Ανασταλτικός παράγοντας είναι μόνο όλα τα “αλλά” που έχεις στο κεφάλι σου και σε μπλοκάρουν ώστε να μην ξεκινήσεις καν μία αξιοπρεπή προσπάθεια με όλη σου τη δύναμη.
  • Οι γυναίκες είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μόλις συνειδητοποιήσεις τι δυνατότητες έχεις, δε θα σταματήσεις εκεί. Θα συνεχίσεις την προσωπική σου βελτίωση και εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αν παραμένεις στάσιμος, θα νιώθεις ότι υποχωρείς.

Όλα είναι πιθανά. Απόκτησε ένα σκοπό στη ζωή σου. Ερωτεύσου. Γράψε ένα βιβλίο. Κάνε ένα μεγάλο ταξίδι. Πήγαινε να ζήσεις σε άλλη χώρα. Αν δεν το κάνεις τώρα, πότε θα το κάνεις; Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή κρατά υπερβολικά λίγο για να αφήνεις μέρες να πηγαίνουν χαμένες χωρίς να παράγεις έργο για τον εαυτό σου.

life-live-to-the-fullest

Είμαστε θνητοί. Αυτό κάνει την κάθε μέρα που ζούμε μοναδική. Δεν έχει γυρισμό. Κάνε την κάθε μέρα να μετράει. Σίγουρα μπορείς να περάσεις όμορφα στο σπίτι σου βλέποντας μία αγαπημένη σου σειρά ή παίζοντας το αγαπημένο σου βιντεοπαιχνίδι. Σίγουρα είναι εύκολη λύση να ανοίξεις το Ίντερνετ και να παίξεις με το πουλί σου με το ατελείωτο δωρεάν πορνογραφικό υλικό, να πέσει η λίμπιντο και να πεις δε θα βγεις απόψε. Δε θα προσπαθήσεις να γνωρίσεις όμορφες γυναίκες.

Οι μέρες θα περνάνε πνίγοντας την απογοήτευσή σου μέσα από ανούσιες δραστηριότητες που δε ζορίζουν το μυαλό σου, για να φτάσεις πόσο χρονών μέχρι να καταλάβεις ότι θέλεις πίσω τη ζωή που δεν έζησες; Πότε θα το πάρεις απόφαση ότι δε θέλεις πια να είσαι μόνος; Πότε θα πάρεις απόφαση να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει; Είσαι έτοιμος; Αν ναι, στείλε εδώ. Αν θέλεις το χρόνο σου, μπορείς για αρχή να εγγραφείς στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι καθώς και να λάβεις ένα δωρεάν eBook.

Σκέψου τι ζωή θέλεις να ζήσεις. Μην παρατάς τα όνειρά σου και τα θέλω σου.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.