To Βιβλίο “Άνδρας Αξίας” στα Media: Πρώτο Θέμα και Athens Voice

To Βιβλίο "Άνδρας Αξίας" στα Media: Πρώτο Θέμα και Athens Voice

Το Βιβλίο Άνδρας Αξίας Στα Media

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ” να αναφέρεται σε δύο από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες, το «Πρώτο Θέμα» και την «Athens Voice», και μάλιστα πριν γίνει η πρώτη κυκλοφορία του βιβλίου.

Αυτή η υποστήριξη του βιβλίου από τα Media ήταν κάτι που μας χαροποίησε, καθώς μέσω της αναφοράς αυτής γίνεται πιο εύκολο για τον κόσμο να έρθει σε επαφή με το βιβλίο και κατ’ επέκταση, με τον κόσμο του φλερτ.

Είναι ένας άμεσος τρόπος για να έρθει ένα μεγάλο μέρος των αναγνωστών σε επαφή με ένα βιβλίο που είναι έξω από τα συνηθισμένα, που μπορεί να τον κάνει καλύτερο στον ερωτικό τομέα και τελικά, να τον βοηθήσει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του.

Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε ότι, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τα Media βοηθούν και υποστηρίζουν με τον τρόπο τους το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ“, καθώς ένας από τους στόχους μας είναι να βοηθηθούν όσο περισσότεροι δυνατόν άντρες να βγάλουν τον υπερήρωα από μέσα τους.

Η αφοσίωση είναι ένα χαρακτηριστικό των ανθρώπων που έχουν σαν στόχο την επιτυχία. Δες το σχετικό επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Τι Γράφουν Οι Δύο Ιστοσελίδες Για Το Βιβλίο

Το Πρώτο Θέμα έγραψε ένα άρθρο πάνω στο βιβλίο «Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ», αναφέροντας τα βασικότερα σημεία του και το πώς ωφελεί τον αναγνώστη.

“Tο βιβλίο, που υπογράφουν οι ιδρυτές της πρώτης σχολής φλερτ στην Ελλάδα «Men of Style» (Σπύρος Ανδριανός, Χρήστος Παπανίκας, Ανέστης Δογιβάν) χαρτογραφεί τις συνθήκες που καθιστούν τον άνδρα επιτυχημένο στη διαδικασία προσέγγισης του αντίθετου φύλου και του προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο οδηγό δράσης που θα αναδείξει την πιο ελκυστική πλευρά του εαυτού του.”, γράφει η ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα».

Παράλληλα, αντίστοιχο άρθρο δημοσίευσε και η ιστοσελίδα Athens Voice, παραθέτοντας τον ορισμό του Άνδρα Αξίας και συμπληρώνοντας με το ακόλουθο κείμενο.

“Διευκρινίζεται ότι το νέο βιβλίο δεν αποτελεί εργαλείο χειραγώγησης των γυναικών. Αντίθετα, συμβάλει στη βελτίωση των ανδρών ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι οι γυναίκες συχνά παραπονιούνται ότι οι άνδρες δεν τις φλερτάρουν ή το κάνουν με αδέξιο τρόπο.», γράφει η ιστοσελίδα.

Ο «Άνδρας Αξίας» είναι λοιπόν το πρώτο βήμα ώστε να γίνει ξανά το φλερτ μία μαγική διαδικασία ανάπτυξης των ανθρώπινων σχέσεων.

ανδρας αξιας

Από τη δική μας οπτική, αυτά τα δύο άρθρα βοηθούν στο καθιερωθεί σταδιακά το φλερτ και η επαφή με τις γυναίκες ως μια καθημερινή συνήθεια.

Είναι πολύ σημαντικό το να υπάρχουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία υποστηρίζουν τα βιβλία, και ειδικά βιβλία που αφορούν την αυτοβελτίωση και το φλερτ.

Μέσω αυτών των άρθρων, υποστηρίζεται ακόμα περισσότερο ο άντρας που προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη το φλερτ στον σύγχρονο κόσμο, να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και να φλερτάρει πετυχημένα.

Η ποιοτική προβολή στα Media προσφέρει όχι μόνο άμεση επαφή με τη διαδικασία του φλερτ, αλλά και ενθαρρύνει τον αναγνώστη και τον άντρα να αποκτήσει οικειότητα με το διάβασμα και φυσικά με το φλερτ και το αντίθετο φύλο.

Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς όλοι μας χρειαζόμαστε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις.

Βρες κι εσύ το χαμένο κίνητρο. Δες το παρακάτω βίντεο.

Ευχαριστούμε και τις δύο ιστοσελίδες για την υποστήριξή τους.

Ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια άρθρα στο μέλλον, που να αναφέρουν ποιοτικά βιβλία και να κινητοποιούν τον κόσμο όχι μόνο να διαβάσει, αλλά και να διαβάσει κάτι που τον εξελίσσει πραγματικά.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.