Βαρέθηκα τη Μοναξιά: Γιατί Είναι Δύσκολο να Κάνω μια Σχέση;

Υπάρχουν συγκεκριμένη που πιθανότητα δεν έχεις κάνει σχέση ακόμα. Διάβασε τους πιο συνηθισμένους.

Αν Σκέφτεσαι ” Βαρέθηκα Τη Μοναξιά ”…

Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι ορισμένοι άνδρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γνωρίσουν μία γυναίκα και να κάνουν σχέση ενώ άλλοι ζουν με τη μοναξιά.

Υπάρχουν άνδρες που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα και μένουν μόνοι τους για πολύ καιρό – εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια, μέχρι να καταφέρουν να γνωρίσουν γυναίκα και να ξεκινήσουν ερωτική σχέση μαζί της.

Όταν και εγώ δυσκολευόμουν να γνωρίσω μία γυναίκα και να κάνω σχέση μαζί της, τα εμπόδια που θεωρούσα ότι υπάρχουν και δυσκολεύουν την τύχη μου είναι η εμφάνιση ή ότι δε δούλευα (σπούδαζα ακόμη).

Βαρέθηκα Τη Μοναξιά

Βαρέθηκα τη μοναξιά…

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, οι κύριοι λόγοι που παραμένεις χωρίς σχέση είναι άλλοι. Έτσι, ενώ έχεις ένα ελκυστικό πακέτο να προσφέρεις σε μία γυναίκα που σου αρέσει, είναι οι λόγοι για τους οποίους αποτυγχάνεις, είναι οι εξής:

#1. Δε Γνωρίζεις Αρκετές Γυναίκες Και Νιώθεις Μοναξιά

Σου φαίνεται αυτονόητο; Ωστόσο, οι περισσότεροι υποψήφιοι μαθητές που έρχονται για μία πρώτη δωρεάν συνάντηση, αγνοούν αυτή την πραγματικότητα, μέχρι που τους την παρουσιάζω. Όταν τους ρωτώ λοιπόν, με πόσες γυναίκες που τους αρέσουν, φλερτάρουν, η απάντηση δεν είναι και τόσο θετική.

Βγαίνεις έξω, πας για ποτό σε ένα μπαρ, βλέπεις μία πολύ όμορφη γυναίκα, εύχεσαι να μπορούσες να την γνωρίσεις και η αλήθεια είναι ότι απέχεις μόνο λίγα μέτρα από αυτό που εύχεσαι και κανένας δε σε εμποδίζει από το να πραγματοποιήσεις την ευχή σου, εκτός από τον εαυτό σου. Πάλι μοναξιά.

Αν προσπαθείς να γνωρίσεις γυναίκες μόνο μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, που όσο περνάς τη δεκαετία των 20 και μπαίνεις στη δεκαετία των 30, αυτός συρρικνώνεται, οι ευκαιρίες σου να γνωρίσεις νέες γυναίκες συνεχώς θα συρρικνώνονται.

Αν λοιπόν δεν προσεγγίζεις άγνωστες γυναίκες που σου αρέσουν και εναποθέτεις όλες σου τις “ελπίδες” στον κοινωνικό σου κύκλο ή στο “μοιραίο”, ουσιαστικά σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Βέβαια, ζούμε σε έναν κόσμο που η γυναίκα γίνεται όλο και πιο επιθετική. Που σημαίνει ότι, αν είσαι πολύ εμφανίσιμος και η γυναίκα έχει πιει αρκετό αλκοόλ ή / και είναι αρκετά άνετη και εξωστρεφής, μπορεί να σε πλησιάσει η ίδια πρώτη. Ωστόσο, αυτό θα είναι η εξαίρεση που θα επιβεβαιώσει τον κανόνα.

Εντέλει, ακόμα και αν είσαι πολύ εμφανίσιμος και σου συμβαίνει συχνά να κάνει η γυναίκα την πρώτη κίνηση, θέλεις να είσαι αυτός που επιλέγουν οι γυναίκες να προσεγγίσουν ή θέλεις να επιλέγεις εσύ τις γυναίκες που θα προσεγγίσεις;

#2. Μοναξιά Και Καλό Παιδί
Βαρέθηκα τη μοναξιά

Βαρέθηκα τη μοναξιά…

Η αλήθεια είναι ότι δε φταίει ποτέ η γυναίκα που σε βλέπει φιλικά. Φταις εσύ που της το επιτρέπεις, επειδή την προσέγγισες φιλικά και άργησες να εκφράσεις το ερωτικό ενδιαφέρον (ή δεν το εξέφρασες ποτέ).

Σίγουρα το πρώτο βήμα για να γνωρίσεις μία γυναίκα με την οποία τελικά θα κάνεις σχέση, είναι να την προσεγγίσεις και να ξεκινήσετε μία συζήτηση. Στη συνέχεια, όμως, πρέπει να φροντίσεις ώστε η προσέγγισή σου να μη σε  ρίξει στην friendzone. Γιατί είναι πολύ εύκολο να συμβεί αυτό, αν παραείσαι καλός ή φιλικός μαζί της.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην προσπαθείς υπερβολικά να κάνεις μία γυναίκα να σε συμπαθήσει και να της αρέσεις. Ο σκοπός είναι να την κάνεις να σε θέλει ερωτικά. Αυτό δε σχετίζεται άμεσα με τη συμπάθεια.

Φυσικά και δεν είναι κακό να σε συμπαθήσει μία γυναίκα, ούτε είναι κακό να της αρέσει που μιλάτε, ούτε να είσαι φιλικός και καλός μαζί της.

Ωστόσο, αυτός δεν πρέπει να είναι ΠΟΤΕ ο αυτοσκοπός κατά την προσέγγιση. Δεν είναι αυτά τα στοιχεία της προσέγγισης που θα την κάνουν να ενδιαφερθεί σεξουαλικά και επομένως ερωτικά. Αντιθέτως, είναι στοιχεία που αν τα καλλιεργήσεις από την αρχή σε μεγάλο βαθμό, σαμποτάρεις την προσπάθειά σου.

Εφόσον όμως έχεις κερδίσει το σεξουαλικό της ενδιαφέρον, αν είσαι καλός μαζί της (πάντα μέσα σε κάποια όρια), είναι κάτι που θα εκτιμήσει δεόντως και θα την κάνει ως ένα βαθμό να σε θέλει ακόμα περισσότερο. Πάντα με μέτρο, πάντα με προσοχή ώστε να μη γίνεις υπερβολικά δεδομένος.

Όσο πιο καλός είσαι με μία κοπέλα, τόσο πιο δεδομένος θα γίνεσαι. Και σε αυτό το σημείο αρχίζει η παρακμή της γνωριμίας ή της σχέσης. Καθώς όσο πιο δεδομένος γίνεσαι σε μία κοπέλα, τόσο περισσότερο η κοπέλα απολαμβάνει την έξτρα προσοχή που της δίνεις. Αλλά ταυτόχρονα ξενερώνει σεξουαλικά / ερωτικά.

Δες οπωσδήποτε και τα δύο video μας παρακάτω για να σου δώσουν πιο σφαιρική εικόνα.

Friendzone Και Μοναξιά

 

Καλό Παιδί

Δεν Δημιουργείς Σεξουαλική Έλξη στις Γυναίκες που Γνωρίζεις

Οι άνδρες δεν συνειδητοποιούν ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν τον διακόπτη σεξουαλικής έλξης κλειστό όταν ξεκινούν να μιλάνε με έναν άνδρα. Ο στόχος είναι να ενεργοποιήσεις τον διακόπτη τους. Δεν έχει σημασία να καταλάβεις ακριβώς πώς λειτουργεί η γυναικεία ψυχολογία. Αρκεί να ανάψεις τον διακόπτη τους.

Δεν είναι σκοπός μου όταν ψάχνω τον διακόπτη που θα ανάψει τη λάμπα στο ξενοδοχείο, να κατανοήσω το πώς λειτουργεί ο ηλεκτρισμός. Ο σκοπός μου είναι απλά να παίξω με όλους τους διακόπτες. Μέχρι να βρω αυτόν που θα ανάψει τη λάμπα που με ενδιαφέρει.

Ομοίως και με τις γυναίκες και τη σεξουαλική έλξη. Με ενδιαφέρει να καταφέρω να “ανάψω” μία γυναίκα που μου αρέσει και να την κάνω να ενδιαφερθεί σεξουαλικά και επομένως ερωτικά. Δε με ενδιαφέρει μετά να το εκλογικεύσω όλο αυτό και να το αναλύσω.

Ωστόσο, ας δώσω μερικά στοιχεία που θα βοηθήσουν. Το να έχω αυτοπεποίθηση όταν μιλάω με μία γυναίκα που μου αρέσει, μπορεί να είναι εξαιρετικά αφροδισιακό για την ίδια, ιδιαίτερα όταν έχω να κάνω με μία πολύ όμορφη γυναίκα. Αντιθέτως, αν είμαι νευρικός και υπερβολικά καλός μαζί της, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι έχω ήδη αποτύχει.

Συμπέρασμα Για Τη Μοναξιά Και Πως Να Την Αποφύγεις

Βαρέθηκα τη μοναξιά και θα κάνω κάτι γι’ αυτό…

Αν έχεις αυτοπεποίθηση, εκφράζεις ερωτικό ενδιαφέρον με σιγουριά και είσαι σαφής για τις προθέσεις σου και σίγουρος για τις κινήσεις σου, θα παρατηρήσεις ότι θα δημιουργείς πιο εύκολα και πιο συχνά σεξουαλική έλξη στις γυναίκες που σου αρέσουν.

Εάν πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις αυτά τα τρία εμπόδια που σε κρατάνε μακρυά από την ευτυχία και θα σε φέρουν πιο κοντά στο να μπορείς να γνωρίζεις γυναίκες και να τις ελκύεις σεξουαλικά, τότε σίγουρα έχει έρθει η στιγμή να μας γνωρίσεις από κοντά και να έρθεις για μία δωρεάν συνάντηση στα γραφεία μας.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μάθε πώς να καταπολεμήσεις τη μοναξιά προσεγγίζοντας μια γυναίκα που σου αρέσει εδώ.

Ένας Άνδρας Αξίας δεν νιώθει μοναξία, γιατί έχει ουσιαστικές σχέσεiς και ποιοτικές γνωριμίες. Βρες το βιβλίο μας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.