Βαρέθηκα την Μοναξιά! Πώς Βρίσκω Κοπέλα;

Η μοναξιά είναι κάτι που πολλές φορές είναι αβάσταχτο. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που χρειάζεσαι έναν άνθρωπο δίπλα σου; Ίσως σήμερα σε βοηθήσουμε.

Βαρέθηκες την μοναξιά;

Εκνευρίζεσαι να βλέπεις συνέχεια ζευγαράκια γύρω σου να περπατάνε χεράκι-χεράκι, και να σε πρήζουν οι φίλοι σου πότε θα βρεις κοπέλα;

Θες να κάνεις μια σχέση άμεσα, για να μοιράζεσαι με την σύντροφό σου τις ευχάριστες στιγμές σας;

Στο άρθρο αυτό θα σου αποκαλύψουμε τους τέσσερις πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να βγεις από τον βούρκο της μοναξιάς και να ξεκινήσεις μια σχέση σε πολύ άμεσο χρονικό διάστημα.

Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Πώς διατηρείς μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika:

Το να είσαι μόνος σου ξέρουμε ότι δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Πολλές φορές, η μοναξιά έχει τα θετικά της, αλλά ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, και μετά από ένα χρονικό διάστημα αναζητεί την συντροφικότητα.

Το να βρεις μια γυναίκα, όμως, να στέκεται πλάι σου, ενδεχομένως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Πολλές φορές δεν είναι η κατάλληλη. Ή νιώθεις ότι δεν ταιριάζεις με καμία. Ή φλερτάρεις αρκετές, αλλά καμία δεν σου φαίνεται σοβαρή. Ή εκείνη δεν προχωράει την κατάσταση μαζί σου.

Πως καταπολεμάς, λοιπόν, μια τέτοια πραγματικότητα;

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις με ποιους τρόπους μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα μια ερωτική σχέση.

#1. Εκθέσου Κοινωνικά Για Να Καταπολεμήσεις Την Μοναξιά ΣουΗ μοναξιά είναι κάτι που πολλές φορές είναι αβάσταχτο. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που χρειάζεσαι έναν άνθρωπο δίπλα σου; Ίσως σήμερα σε βοηθήσουμε.

Εάν κάθεσαι ακόμα στον καναπέ σου και διαβάζεις αυτό το άρθρο, σήκω ! Ή μάλλον, διάβασε πρώτα παρακάτω, και μετά σήκω.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το να αρχίσεις επιτέλους να βγαίνεις. Να αρχίσεις να κοινωνικοποιείσαι, να γνωρίσεις νέα άτομα, να κάνεις παρέες. Κάνε νέες φιλίες, γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσουν.

Σταμάτα να είσαι κλεισμένος στο καβούκι σου.

Κανένας έρωτας δεν χτύπησε ξαφνικά την πόρτα σε κανέναν άνθρωπο στην γη. Όλοι γνωρίστηκαν κάπου ΕΞΩ.

Σύμφωνα με το βιβλίο «Συνδεδεμένοι» του Χρηστάκη, τα κοινωνικά δίκτυα είναι υπεύθυνα σε τεράστιο ποσοστό για την έναρξη των ερωτικών σχέσεων. Οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι πάρα πολλά ζευγάρια γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, που μάλιστα τους έφεραν εσκεμμένα μαζί, γιατί έβλεπαν ότι τα δύο άτομα αυτά ταίριαζαν.

Επομένως, σταμάτα να είσαι κλεισμένος στο σπίτι και να βγαίνεις ΜΟΝΟ με τους δύο καλύτερους σου φίλους. Ανέπτυξε τις επαφές σου, βγες σε καινούρια μέρη, επανασυνδέσου με παλιές σου φιλίες, και ξεκίνα να δημιουργείς σχέσεις με νέους ανθρώπους.

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος από αυτούς θα σου γνωρίσει την κατάλληλη γυναίκα.

#2.  Καταπολέμησε Τη Μοναξιά Και Δημιούργησε Μια Πραγματικότηταμαζι

Ναι, το να βγαίνεις έξω και να κάνεις νέες παρέες είναι το νο1. Ξέρεις όμως τι βρίσκει μια γυναίκα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ σε έναν άντρα;

Το να έχει την δική του πραγματικότητα.

Τί εννοούμε με αυτό;

Ένας άντρας που έχει την δική του πραγματικότητα είναι δραματικά πιο ελκυστικός από κάποιον που ψάχνει την πραγματικότητα ενός άλλου ατόμου για να μπει σε αυτήν.

Το να έχεις την ΔΙΚΗ ΣΟΥ πραγματικότητα σημαίνει κατά βάση τα εξής:

1: Να έχεις δικό σου κοινωνικό κύκλο.

2: Να έχεις κοινωνική ζωή (εξόδους με φίλους, cinema, κλαμπ).

3: Να έχεις δική σου εργασία.

4: Να έχεις τον χώρο σου (κατά προτίμηση δικό σου σπίτι).

5: Να έχεις δικές σου προσωπικές δραστηριότητες και χόμπι (πολεμικές τέχνες, γυμναστήριο, σπορ, ξένες γλώσσες).

6: Να έχεις ενδιαφέροντα (διάβασμα, σινεμά, ταινίες, μουσική).

Το πιο σημαντικό είναι να έχεις άποψη για την ζωή. Να ξέρεις ποιος είσαι, να έχεις στόχους, να στηρίζεσαι γερά στα πόδια σου, και να έχεις μια πραγματικότητα που είναι αρκετά ισχυρή για να ΕΛΞΕΙ οποιαδήποτε γυναίκα μέσα της.

#3. Πρόσεξε Την Εμφάνισή ΣουΗ μοναξιά είναι κάτι που πολλές φορές είναι αβάσταχτο. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που χρειάζεσαι έναν άνθρωπο δίπλα σου; Ίσως σήμερα σε βοηθήσουμε.

Σου φάνηκε περίεργη η παραπάνω πρόταση;

Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το να έχεις μια ελκυστική εμφάνιση προκειμένου να νικήσεις την μοναξιά και να πετύχεις το πρώτο ραντεβού με την γυναίκα που σου αρέσει.

Εάν μέχρι τώρα νόμιζες ότι οι γυναίκες δεν κοιτάνε τόσο την εξωτερική εμφάνιση, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

Παρακάτω θα σου αποκαλύψουμε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της γυναικείας φύσης !

Είσαι έτοιμος;

Μια γυναίκα χρειάζεται 6 millisecond για να αποφασίσει υποσυνείδητα με ποιον άντρα θα κάνει σεξ σήμερα το βράδυ και με ποιον ΟΧΙ.

Και ΠΡΟΣΕΞΕ: Έχεις μόνο μια ευκαιρία για να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση σε μια γυναίκα.

Πιστεύεις ακόμα ότι η εμφάνιση και το ΣΤΥΛ  δεν μετράνε;

ΥΓ: Εδώ δεν εννοούμε τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά που έχει κάθε άντρας εκ γενετής. Εμφάνιση εννοούμε το στυλ, το ντύσιμο, και το πως προβάλλεις τον εαυτό σου.

#4. Όταν Φλερτάρεις, Προχώρα Στο Επόμενο ΒήμαΗ μοναξιά είναι κάτι που πολλές φορές είναι αβάσταχτο. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που χρειάζεσαι έναν άνθρωπο δίπλα σου; Ίσως σήμερα σε βοηθήσουμε.

Είστε έξω. Είσαι αποφασισμένος να καταπολεμήσεις την μοναξιά σου. Την φλερτάρεις. Μιλάτε. Πάει καλά.

Τι κάνεις μετά;

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.

Όσο περισσότερο μιλάμε με γυναίκες, τόσο περισσότερο ανακαλύπτουμε την εξής αλήθεια: Οι γυναίκες, στις περισσότερες περιπτώσεις, περιμένουν από τους άντρες να κάνουν την επόμενη κίνηση.

Αν φλερτάρετε, ζήτα της το τηλέφωνό της για να βγείτε ραντεβού. Αν είστε ραντεβού, ζήτα της δεύτερο ραντεβού, ή ακόμα καλύτερα, κάντε σεξ. Μην αφήνεις μεγάλο χρονικό διάστημα να περνάει. Κάνε το επόμενο βήμα, γιατί το ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Μια πολύ έγκαιρη έρευνα μας δείχνει ότι, ανάλογα με την χώρα, 70% των σύγχρονων γυναικών παραδέχονται ότι έχουν κάνει “one night stand”, ενώ σε μια αμερικάνικη έρευνα το 55% των ζευγαριών δήλωσε ότι έκαναν σεξ στο πρώτο ραντεβού.

Τι περιμένεις λοιπόν;

Άγγιξέ της, δημιούργησε έλξη, ζήτα της να βγείτε ραντεβού ή να έρθει σπίτι σου.

Αν δεν μπορείς να δημιουργήσεις έλξη, ίσως κάνεις κάτι λάθος.

Κλείνοντας, έχε κατά νου ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που παίρνουν πρωτοβουλίες.

Γίνε ο άντρας που κάνει το επόμενο βήμα, και ξέχνα τον φόβο της απόρριψης.

Οι επιλογές είναι πολλές και σε περιμένουν.

Extra Tip: Απέκτησε επιλογές. Μην κολλάς μόνο σε μια. Όσο περισσότερες επιλογές έχεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις την γυναίκα με την οποία θα κάνεις την επόμενη σου σχέση.

Είναι ένας τρόπος-ή μάλλον- ο καλύτερος τρόπος για να φύγεις από τη μοναξιά και να πας κάπου θα νιώθεις ικανοποιημένος με τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους.

Η μοναξιά δεν χρειάζεται να είναι μέρος της ζωής σου μόνιμα και μερικές φορές το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας κόντρα σε αυτό και να βγεις να γωρίσεις γυναίκες, να προσεγγίσεις, να εκτεθείς αλλά στο τέλος να βγεις κερδισμένος.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος σου και θέλεις να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους, μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.