Βελτίωσε τις Ικανότητές σου στο Φλερτ σε 5 Bήματα

http://img1.goodfon.su/original/1920x1080/0/79/paren-devushka-gorod-ulica.jpg

Βελτίωσε Το Φλερτ Σε 5 Βήματα

Είναι ωραίο το φλερτ με τις γυναίκες, σε αναζωογονεί και είναι σημαντικό να το διασκεδάζεις. Υπάρχουν όμως και φορές που σε ρίχνει και σε κάνει να τα βάφεις μαύρα κι αυτό γιατί αισθάνεσαι πως όσο κι αν προσπαθείς δεν κάνεις καμία πρόοδο… Όμως πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι υπάρχουν 5 απλά βήματα για να βελτιώνεσαι συνέχεια;

Άλλωστε το φλερτ δεν θέλει μεγάλο κόπο, αλλά τρόπο. Και ο τρόπος δεν είναι άλλος από το να μπορείς να μαθαίνεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις που έχεις με τις ωραίες γυναίκες και με ειλικρινή οπτική (τίμια αλλά ψύχραιμη) να σκέφτεσαι τι και πως μπορείς να κάνεις καλύτερα την επόμενη φορά. Μέσα από κάθε προσέγγιση, δηλαδή, να μαθαίνεις κάτι και να «χτίζεις» για την επόμενη.

 

#1. Φλερτ Σε 5 Βήματα : Εκπαιδεύσου Μέσα Από Τις Εμπειρίες Σου 

φλερτ

Η πιο σημαντική ικανότητα που μπορείς να αξιοποιήσεις στο Παιχνίδι σου (αλλά και στη ζωή) είναι να ξέρεις πώς να μαθαίνεις μέσα από τις εμπειρίες σου.

Αν βγαίνεις κάθε μέρα και κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, απλά ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μαγικά και αυτό που κάνεις θα αρχίσει να λειτουργεί, τότε δεν μαθαίνεις τίποτα.

Είναι σαν να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μπορέσεις να τον σπάσεις. Όμως το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πονέσεις. Αντίθετα, κάνε ένα βήμα πίσω, κοίτα τον τοίχο, κοίτα το περιβάλλον γύρω σου και μετά είτε σκαρφάλωσε ή περπάτα γύρω από τον τοίχο.

Γι αυτό όταν βγαίνεις και προσεγγίζεις, εκτίμησε τα αποτελέσματα τιυ φλερτ και διερεύνησε τι έκανες σωστά και τι όχι, ώστε την επόμενη φορά να αλλάξεις τον τρόπο σου ανάλογα. Έτσι μόνο θα μπεις στο δρόμο προς την τελειότητα.

 

Στόχος είναι μέσα από κάθε προσέγγιση να μαθαίνεις και κάτι!

 

#2. Φλερτ Σε 5 Βήματα : Έχε Υπομονή Και Επιμονή Στο Φλερτ

φλερτ

 

Δεν υπάρχει προκαθορισμένο διάστημα χρόνου που θα χρειαστεί για να γίνεις καλός στο φλερτ. Και αυτό συμβαίνει επειδή ο καθένας μας ξεκινά από διαφορετική αφετηρία και παραστάσεις. Για κάποιους ανθρώπους χρειάζονται μερικοί μήνες, άλλοι κάνουν χρόνια, ενώ όσοι θέλουν να δουν αποτελέσματα άμεσα, απευθύνονται σε κάποιους πιο έμπειρους.

Όταν προσπαθείς μόνος σου υπάρχει η πιθανότητα για κάποιο διάστημα αντί να βελτιωθείς, να γίνεις λίγο χειρότερος καθώς μαθαίνεις κάτι καινούριο. Είναι όπως όταν καθαρίζεις το σπίτι σου: σε κάποια φάση, όπως θα συμμαζεύεις και θα πηγαινοφέρνεις πράγματα, το σπίτι θα γίνει πιο ακατάστατο απότι πριν αρχίσεις το συμμάζεμα. Όμως στο τέλος θα είναι πεντακάθαρο.

Έτσι κάποιοι χρειάζονται λίγο χρόνο για να βελτιωθούν στο φλερτ, ενώ άλλοι περισσότερο. Ειδικότερα όσοι έχουν στον τρόπο σκέψη τους περιοριστικές αντιλήψεις και συμπεριφορές, μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσουν περισσότερο.

Όπως και να έχει όμως, μην είσαι ανυπόμονος, δεν είναι καθόλου παραγωγικό. Όσο μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, τα πας μια χαρά. Ουσιαστικά εκπαιδεύεσαι σε κάτι καινούριο και όπως κάθε νέο πράγμα έχει κι αυτό μια καμπύλη μάθησης. Υπάρχουν τρόποι να την κάνεις πιο ομαλή, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή.

 

Άλλωστε, δεν αποτυγχάνεις: μαθαίνεις μέσα από τις εμπειρίες σου.

 

#3. Μάθε Τον Εαυτό Σου Μέσα Από Το Φλερτ

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο και μάθε πως να ασχολείσαι με γυναίκες που σε θέλουν πραγματικά:

Το είχαμε μάθει και στα αρχαία: Γνώθι σαυτόν. Η καλή γνώση του εαυτού σου είναι μια ακόμη πολύ βασική ικανότητα που μπορείς να έχεις, αρκεί βέβαια να είσαι ειλικρινής.

Όσοι δείχνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση  στην τελειότητά τους και πιστεύουν ότι είναι πάντα σωστοί σε ότι κι αν κάνουν, δεν μαθαίνουν ποτέ. Ούτε όμως κι αυτοί που οικτίρουν τον εαυτό τους με το παραμικρό ότι δεν αξίζουν τίποτα και τα παίρνουν όλα προσωπικά είναι καλύτεροι.

Και στους μεν και στους δε λείπει ένα από τα καλύτερα γνωρίσματα που μπορείς να αναπτύξεις και αυτό είναι η ικανότητα να παρατηρείς τον εαυτό σου αντικειμενικά και να απορροφάς το χρήσιμο feedback και την εποικοδομητική κριτική, ανεξάρτητα από την απόδοσή σου στο φλερτ.

Είναι σημαντικό να μην γίνεσαι αμυντικός (είτε από φόβο, είτε από ανασφάλεια) όταν κάποιος σε συμβουλεύει. Γίνε πιο ανοικτός και ανέμελος με το να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά.

Όταν κάποιος σου δώσει κάποια συμβουλή ή feedback, καλό είναι να την επεξεργαστείς με ανοικτό μυαλό, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες που αναφέραμε παραπάνω. Έτσι θα μπορείς να τη φιλτράρεις με ακρίβεια, ώστε να διαπιστώσεις αν έχει κάποια χρησιμότητα για εσένα.

Κάθε συμβουλή μπορεί να υποπίπτει σε μία από τις τρεις ακόλουθες κατηγορίες:

Α. ΝΑΙ: Έχει βάση για εσένα; Θα μπορούσε να σε βοηθήσει; Τότε ενσωμάτωσε αυτή τη συμβουλή στη συμπεριφορά σου και δες πως θα πάει.

Β. ΙΣΩΣ: Δεν είσαι σίγουρος αν έχει εφαρμογή σε εσένα και στον τρόπο που φλερτάρεις; Ίσως αποφασίσεις ότι έχει νόημα να τη δοκιμάσεις. Δοκίμασε 1-2 φορές τη νέα ιδέα να δεις αν σου ταιριάζει και αν δουλεύει.

Γ. ΟΧΙ: Αν είσαι σίγουρος ότι η συμβουλή δεν σε αφορά απόρριψέ την, ειδικά αν πρόκειται για κάποια ιδέα που έρχεται από κακή πηγή που δεν σε κατανοεί.

(Παρόλα αυτά, αν η ίδια συμβουλή συνεχίζει να σου έρχεται από διάφορες αξιόπιστες πηγές, μπορεί να θες να την ξανασκεφτείς, ίσως οι άλλοι βλέπουν κάτι που δεν βλέπεις).

Όσο περισσότερο εμπλουτίζεις την οπτική σου, τόσο καλύτερη θα γίνεται η διαίσθησή σου, ώσπου μια μέρα, η διαίσθησή σου θα είναι πολύ καλύτερη από τις συμβουλές των περισσότερων ανθρώπων.

 

#4. Δες Το ..Replay

αγκαλια

Είναι πολύ σημαντικό μετά από κάθε προσέγγιση, να παίζεις στο μυαλό σου το replay της προσέγγισης και να βρίσκεις σημεία που μπορείς να βελτιώσεις ή πράγματα που θα μπορούσες να έχεις κάνει διαφορετικά και πάντα χωρίς να το παίρνεις προσωπικά.

Εάν δεν μπορείς μόνος σου να το καταλάβεις, τότε επικοινώνησε μαζί μας και ζήτα βοήθεια από τους instructor μας.  Για αυτό υπάρχουν οι κοινότητες. Έτσι την επόμενη φορά, θα ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

 

Μην ξεχνάς ότι το να γνωρίζεις, είναι διαφορετικό από το να το εφαρμόζεις.

Είναι εύκολο να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, αλλά χρειάζεται εξάσκηση για να το κάνεις σωστά.

Δες το βίντεο και μάθε τι να κάνεις αν της αρέσεις. Προχώρα αποφασιστικά και μη φοβάσαι την απόρριψη.

#5. Φλερτ Σε 5 Βήματα : Βρες Τι Πήγε Στραβά (Αν Πήγε)

Ένας εύκολος και γρήγορος κανόνας: Αν κάτι πάει στραβά σε κάποιο στάδιο της επικοινωνίας, συνήθως σημαίνει ότι είχε γίνει κάποιο λάθος σε προηγούμενο στάδιο του φλερτ.

Για παράδειγμα, αν της ζήτησες το τηλέφωνό της και δεν σου το έδωσε, δεν σημαίνει ότι φταίει υποχρεωτικά ο τρόπος που το ζήτησες, αλλά ότι δεν της δημιούργησες αρκετό ενδιαφέρον για να θέλει να σε ξαναδεί.

τι πηγε στραβα

Παρόμοια, αν δεν απάντησε στο μήνυμα που της έστειλες, το πρόβλημα συνήθως δεν είναι ότι δεν της έστειλες την απόλυτα μαγική και φοβερή ατάκα, αλλά ότι κάποιο λάθος έγινε κατά την ώρα της προσέγγισης.

Γι’ αυτό δες το παιχνίδι σου, διάγνωσε που κολλάς στο φλερτ και αναζήτησε τρόπους να βελτιώσεις το συγκεκριμένο σημείο. Το μυστικό στο να διορθώνεις κακές συμπεριφορές είναι να έχεις το νου σου για αυτές και να τις διορθώνεις επιτόπου. Δηλαδή όποτε πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι που έχεις πει θα αλλάξεις είτε το διορθώνεις εκείνη τη στιγμή, είτε το σταματάς επιτόπου.

Αν όμως δεν είσαι σίγουρος τι πρέπει να διορθώσεις ή πώς να συμπεριφέρεσαι κοντά σε ωραίες γυναίκες,  τότε μπορείς να ζητήσεις μια βοήθεια ή συμβουλή.

Να θυμάσαι ότι το Παιχνίδι πάνω απόλα είναι αυτοβελτίωση. Και παίζεται για μια ζωή…

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Μάθε λοιπόν να παίζεις καλά!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.