Βελτίωσε την επικοινωνία σου με τις γυναίκες χωρίς λόγια

Ενώ η γλώσσα του σώματος, η τονικότητα της φωνής και το βλέμμα επηρεάζει την επικοινωνία, είναι λίγοι αυτοί που τα εκμεταλλεύονται για να έχουν επιτυχία.

Βάλε στο μυαλό σου το σκηνικό. Είσαι στο μαγαζί με τον κολλητό σου και προσπαθείς να δεις αν υπάρχει κάποια γυναίκα που θα μπορούσες να προσεγγίσεις. Βρίσκεις μια κοπέλα 3 τραπέζια πιο κάτω με την φίλη της να συζητάνε. Προσπαθείς να πας να μιλήσεις και να γνωριστείτε. Αγχωτικά, κάνεις το πρώτο βήμα αλλά γυρνάς πίσω. Ξαναπροσπαθείς αλλά ξανά πίσω. Μαζεύεις τα κουράγια σου και φτάνεις σέρνοντας τα πόδια σου, στο τραπέζι της.

Προσπαθείς να την διακόψεις από την κουβέντα της αλλά δεν έχεις γίνει αντιληπτός. Την ακουμπάς και την τρομάζεις και γυρνάει απότομα. Σε ξαφνιάζει που τρομάζει. Προσπαθείς να πεις μια λέξη ενώ στέκεσαι σαν παγωτό από το άγχος και με τα χέρια σου ιδρωμένα στη τσέπη. Προσπαθείς να πεις κάτι έξυπνο ή αστείο αλλά δεν χαμογελάς. Ούτε και αυτή. Ιδρώνεις και παίρνεις το βλέμμα σου από το δικό της που σε κρίνει. Νομίζεις ότι μπορείς να την έχεις στο κρεβάτι σου; Θες πραγματικά να την ρίξεις έτσι;

Μην ανησυχείς. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τη χάρη χορευτών αλλά και το στυλ για να προσεγγίσουν σωστά. Μάλιστα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, το 93% της επικοινωνίας μας γίνεται με τρόπους άλλους περάν της λεκτικής. Αυτό σημαίνει πως ενώ η γλώσσα του σώματος και η τονικότητα της φωνής και το βλέμμα επηρεάζει την επικοινωνία, είναι λίγοι αυτοί που τα εκμεταλλεύονται για να έχουν επιτυχία με τις γυναίκες. Είναι κάτι που φτιάχνεται εύκολα όμως.

1. Στήσου σωστά. Λίγο έξω από την αύρα της. Τα πόδια σου στην ευθεία ή και λίγο έξω από την νοητή ευθεία των ώμων. Δεν θα στέκεσαι προσοχή σα να είσαι στρατό. Αν θες να κλιμακώσεις, μπες ελαφρώς και σιγά σιγά στην ζώνη της αύρας της.
2. Ακούμπα σωστά. Για αρχή ακούμπα σε ουδέτερα σημεία όπως είναι ο αγκώνας ή το έξω πάνω μέρος του ώμου. Κάνε χειραψία που να είναι αισθητή, όχι να την πονέσεις αλλά ούτε και να νομίζει ότι πιάνει παιδάκι. Αν θες να κλίμακώσεις άρχισε να ακουμπάς στη μέση και στα πλάγια του λαιμού.
3. Κοίτα σωστά. Μην είσαι σαν κάτι φοβισμένους τύπους που κοιτούν στο πάτωμα. Κοίτα κανονικά στο βλέμμα σε όποιον απευθύνεσαι και όπου μιλάς. Κράτα επαφή και ανοιγόκλεινε τα μάτια σου χωρίς να αλλάζει συχνότητα. Αν θες να κλιμακώσεις μετέτρεψε το βλέμμα σου σε πιο μυστήριο ή ερωτικό κλείνοντας ελαφρώς τα μάτια σου και κοιτάζοντας στα χείλια της.
4. Περπάτα σωστά. Αν προσεγγίζεις και σε κοιτάει η κοπέλα όπως την πλησιάζεις αλλά και όταν φεύγεις από το τραπέζι της, το βάδισμά σου πρέπει να εμπνέει άνεση, αρρενωπότητα αλλά και αυτοπεποίθηση. Δεν περπατάς καμπουριαστά και δεν σέρνεις τα πόδια σου.
5. Μίλα σωστά. Η τονικότητα της φωνής σου, το βάθος της και η χροιά της πρέπει να είναι αυτή ενός άνδρα κυνηγού. Δεν είσαι παιδάκι. Αν έχεις πιο λεπτή ή τσιριχτή φωνή από το κανονικό κάνε σχετικές ασκήσεις ώστε η φωνή σου να βγαίνει από τα πνευμόνια σου. Αν θες να κλιμακώσεις, μίλα πιο αργά ρίχνοντας και ένα τόνο την φωνή σου.

Αποφάσισε σωστά. Ερχόμενος σε κάποιο από τα προγράμματά μας θα μάθεις εκτός των άλλων, να κινείσαι, να στέκεσαι και να παρουσιάζεσαι σωστά ώστε να «ντύνεις» όμορφα τα λόγια που της λες για τέλεια αποτελέσματα στην έλξη και την αποπλάνηση.

Lord

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .