4 Τρόποι να Αντιμετωπίσεις τη Μοναξιά στο Φλερτ

Το ένστικτό σου ξύπνησε. Σου ζητάει δράση και σου λέει "βγες έξω"! ΄Όμως δεν έχεις σωστούς ανθρωπους να σε συντροφεύσουν στο φλερτ & στο πέσιμο. Τι κάνεις;

Αντιμετώπισε Αποτελεσματικά Τη Μοναξιά Στο Φλερτ

Το ένστικτό σου για φλερτ ξύπνησε. Σου ζητάει δράση και πρέπει οπωσδήποτε να βγεις έξω. Στη χειρότερη δεν βρίσκεις κανένα φιλαράκι σου ή στην καλύτερη βρίσκεις κάποιον και έρχεται μαζί σου.

Όμως το άγχος της προσέγγισης κάνει τη ζημιά. Και σε αυτήν και σε σένα. Καταλήγετε με τις ώρες να κοιτάζετε τις μπύρες σας και ο ένας τον άλλον την ώρα που άλλοι, όπως οι μαθητές μας, απολαμβάνουν την συντροφιά των γυναικών που εσύ με τον φίλο σου κοιτάς απλά.

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό; Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από την ανάγκη των όποιων άπειρων ή αδιάφορων για τις γυναίκες, φίλων σου ή των καταστάσεων και να έχεις τις δυναμικές στα χέρια σου;

4 Τρόποι Για Να Καταπολεμήσεις Τη Μοναξιά Στο Φλερτ:

Δράση Στο Φλερτ

φλερτ

Πως θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις όμως μια τέτοια κατάσταση; Παρακάτω περιγράφονται 4 αποδοτικοί τρόποι που μπορείς να αξιοποιήσεις για να αρχίσεις να είσαι στο κέντρο της δράσης, να είσαι αυτός που οι άλλοι πλέον κοιτάνε και αυτός που δημιουργεί τις εξελίξεις.

Πώς μπορεί να ενδώσει όμως μια γυναίκα σε ένα ενδιαφέρον που γίνεται πιεστικό; Και το πιο σημαντικό, τι γίνεται με την δική σου αξία; Συνεχίζει να υφίσταται ή αρχίζεις να φαίνεσαι απελπισμένος; Σήμερα θα απαντήσουμε σε όλα τα παραπάνω, όμως ο Χρήστος επιπλέον θα σου πει και πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση ώστε να γυρίσει υπέρ σου!

#1. Βγες Έξω Και Διώξε Τη Μοναξιά Στο Φλερτ

φλερτ

 

Είναι το πιο δύσκολο πράγμα όντως. Κυρίως γιατί νιώθεις πως δεν ταιριάζεις στο μαγαζί. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μόνο στο club και νομίζεις ότι σε θα σε προσέχουν όλοι θεωρώντας πως είσαι περίεργος. Όμως όχι. Κανείς δεν δίνει σημασία στο αν είσαι μόνος σου ή με παρέα.

Κανείς δεν νοιάζεται πίστεψέ με. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να περάσουν όμορφα. Ακόμα και έτσι όμως να ήταν δοκίμασε το εξής: Με το που μπαίνεις στο μαγαζί άρχισε να μιλάς με κάποια γυναίκα που σου αρέσει ή μια οποιαδήποτε παρέα. Αμέσως, στα μάτια των θαμώνων, παύεις να είσαι μόνος σου και συνομιλείς με κάποια ωραία ύπαρξη ή με την παρέα σου. Αν σε ρωτήσουν, απλά χάθηκες από τους φίλους σου ή τους περιμένεις εδώ.

Δες το βίντεο και μάθε πως να βελτιωθείς στο φλερτ. Αν φλερτάρεις με μια γυναίκα και ενώ επικοινωνείτε, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ανταποκρίνεται όπως θα ήθελες.

Ένα ενδεχόμενο είναι να έχεις ρίξει την αξία σου με κάποιες συμπεριφορές σου και αυτό να οδήγησε την όλη διαδικασία της προσέγγισης και της έκφρασης των προθέσεών σου σε αδιέξοδο. Τσέκαρε σήμερα, με τη βοήθεια του Χρήστου, τα 7 πράγματα που κάνεις και ρίχνεις την αξία σου.

#2. Βγες Έξω Με Τον Σκύλο Σου Βόλτα 

φλερτ

Ναι σίγουρα δεν μπορείς να πας στο club με τον σκύλο σου αλλά μπορείς άνετα να πας στα μέρη όπου όμορφες γυναίκες βγάζουν και αυτές τα κατοικίδιά τους, κάνουν τζόκιν ή βγαίνουν να διαβάσουν και να πιουν καφέ.

Δεν είσαι μόνος σου, έχεις μαζί τον πιο πιστό σου φίλο και δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό για μια γυναίκα, από έναν άνδρα που ξέρει να φροντίζει ένα αθώο ζώο. Φυσικά, ο σκύλος σου προσφέρει δυνατότητα έναρξης συζητήσεων με τις γυναίκες.

Μερικές φορές είναι τόσο αποδοτικός, που δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Οι γυναίκες έρχονται πάνω σου να χαιδέψουν και να θαυμάσουν το αξιολάτρευτο σκυλάκι και όσο αυτός απολαμβάνει τα χάδια τους, εσύ απολαμβάνεις την παρέα τους..

#3. Βγες Έξω Και Στο Δρόμο Βρες Αντίστοιχους Ανθρώπους – Κυνηγούς Του Φλερτ

ανδροπαρέα

Η γλώσσα τους σώματος, οι κινήσεις του κυνηγού αλλά και οι αντιδράσεις των γυναικών θα σου υποδείξουν γρήγορα, πως ένας άνδρας είναι έξω σήμερα για να φλερτάρει. Βοηθήστε ο ένας τον άλλον.

Γίνεται συνοδοιπόροι για εκείνη την έξοδο ώστε ο ένας να ενισχύει και να σπρώχνει τον άλλον. Ειδικώς για το εξωτερικό, κάτι τέτοιο είναι πολύ συνήθες. Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Κωνσταντινούπολη, όπου έκανα street (Προσεγγίσεις γυναικών στο δρόμο) στον πιο μεγάλο δρόμο της πόλης, Ισπανός τουρίστας βλέποντας το cold που έκανα μου ζήτησε να έρθει μαζί μου καθώς ήταν μόνος στη Πόλη και ήθελε πραγματικά να εξερευνήσει τις αντιδράσεις των γυναικών, της συγκεκριμένης περιοχής, στο φλερτ.

#4. Βγες έξω μαζί μας.

παρεα

Είμαστε πάντα εδώ για να δείξουμε πόσο καλά μπορείς να περάσεις όταν έχεις ανθρώπους που μπορούν να σε ενισχύσουν και να σε βοηθήσουν στο να γνωρίσεις και να μιλήσεις με γυναίκες. Είμαστε επαγγελματίες αλλά κυρίως αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Για αυτό και το έχουμε μελετήσει, αναλύσει και το κάνουμε στο πιο αποδοτικό επίπεδο που μπορεί να γίνει.

Κλέινοντας, μαζί μας θα έχεις έναν ενισχυτή των ταλέντων σου και οι γυναίκες θα απολαμβάνουν την παρέα σου και τους φίλους σου. Ένας άνθρωπος που κάνει παρέα με high value άτομα, μόνο high value μπορεί να είναι. Μπες στην σελίδα bootcamps και βγες με τον instructor που θες.

Μάθε πως να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.