Videogames και Social Life Ft Μάνος Γρυπάρης (GameWorld, ΣΚΑΙ) – Apla + Andrika Special Episode

Εϊμαστε στην ευχάριστη θέση στο σημερινό Special επεισόδιο του Απλά Και Ανδρικά να έχουμε καλεσμένο τον Μάνο Γρυπάρη, δημοσιογράφο και παρουσιαστή σε ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο, ραδιόφωνο και τηλεόραση, με ειδικότητα το Gaming.

Ο Μάνος Γρυπάρης, ως ο πλέον ειδικός και αναγνωρισμένος από την Gaming κοινότητα, του ζητήσαμε να μας πει :

Πώς βλέπει το Gaming στο μέλλον με την ανάπτυξη του Virtual Reality και του Augmented Reality;
Γιατί δεν αναπτύσσονται παγκοσμίως επιτυχημένα παιχνίδια από Έλληνες;
Πώς καταρρίπτεται το στερεότυπο του Gamer περί κοινωνικότητας;
Φλερτάρει ο έλληνας Gamer και πώς;
Τι του λένε οι γυναίκες όταν μαθαίνουν ότι είναι φανατικός gamer;
Είναι τα video games ένας νέος τρόπος κοινωνικοποίησης που ξεφεύγει από τους παραδοσιακούς;
Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο;
Championship Manager : Είχε φάει και αυτός κόλλημα;
Που σε βοηθάει το gaming εκτός από την διασκέδασή σου;

Ο Μάνος εγκαινιάζει ένα νέο Session του Apla + Andrika που προσωπικότητες από διάφορους χώρους θα μας λένε την γνώμη τους για τα αγαπημένα μας θέματα.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

iTunes (Για iPhone & Mac): https://goo.gl/RjWG2V
TuneIn (Για Android & PC) : https://goo.gl/DvE4P5
Stitcher (Για Android & PC): https://goo.gl/2b817p
Fb : https://goo.gl/jkFfKF
YouTube : https://goo.gl/Xrk1XX

ή με το παρακάτω link σε όποιο podcast player σε βολεύει: https://goo.gl/XvVx3y

Δείτε εδώ το video που παίζουμε videogames με τον Μάνο : https://youtu.be/poBACfOKphI
____________________________________________
Τι είναι το Apla + Andrika;

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.
Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

__________________________________________
Ποιος είναι ο Μάνος Γρυπάρης;

Ιδρυτής και αρχισυντάκτης του GameWorld.gr από το 2005 και ραδιοφωνικός παραγωγός από το 2003. Ασχολείται με τα video games από το 1988 και ως απόφοιτος Πληροφορικής ακολούθησε τον κλάδο της gaming δημοσιογραφίας. Η εκπομπή Users έχει περάσει από τα ραδιόφωνα Champions, Sportime, Games Radio, SentraFM, Sport24 Radio και από την τηλεόραση στα κανάλια Channel 9 και Extra. Έχει εργαστεί ως Media Relations Manager στην Aventurine, εταιρεία ανάπτυξης του Darkfall και ως αρθρογράφος σε αθλητικά μέσα, όπως τα Contra.gr, Gazzetta.gr, Sportdog.gr και την εφημερίδα Sportime. Σήμερα πέρα από την αρχισυνταξία του GameWorld.gr, εργάζεται και στον ΣΚΑΪ στην κάλυψη των gaming ειδήσεων, ενώ διδάσκει και Gaming Technology και Social Media σε κέντρο δια βίου μάθησης.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.