Visualization: Πώς να πετύχεις με τις γυναίκες μέσα σε 21 ημέρες

Visualization Πώς να πετύχεις με τις γυναίκες μέσα σε 21 ημέρες

Vizualization, ή αλλιώς οραματισμός: Πώς να πετύχεις με τις γυναίκες μέσα σε 21 ημέρες. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξεις την Αυτο-εικόνα σου. Εκατοντάδες μελέτες έχουν οδηγήσει στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η συνθετική εμπειρία (synthetic experience) που οραματίζεται ο εγκέφαλός μας είναι ακριβώς το ίδιο αποτελεσματική με την αληθινή εμπειρία. Επομένως, αν έχεις πρόβλημα με το άλλο φύλο, για παράδειγμα αν αγχώνεσαι υπερβολικά όταν έρχεται η στιγμή να φιλήσεις μία γυναίκα, ο πιο εύκολος τρόπος να λύσεις αυτό το πρόβλημα είναι μέσω της συνθετικής εμπειρίας. Σχεδόν όλοι οι πρόσφατοι θρύλοι των σπορ, όπως ο Φιλ Τζάκσον (προπονητής της θρυλικής ομάδας των Chicago Bulls επί Michael Jordan και των LA Lakers επί Kobe Bryant), ο Tiger Woods και αμέτρητοι άλλοι υπερ – αθλητές, έχουν χρησιμοποιήσει αυτές τις τεχνικές. Αυτό το μαρτυρά και το βιβλίο: “Golfing with Your Eyes Closed: Mastering Visualization Techniques for Exceptional Golf”. 

Ας το συνειδητοποιήσεις και ας το χωνέψεις οριστικά: Το να δοκιμάσεις να κερδίσεις μέσω της αληθινής εμπειρίας, θα σου προκαλέσει πρώτα υπερβολικό πόνο. Η αποτυχία είναι αρκετά δεδομένη στα πρώτα σου βήματα – η οποία και πρέπει να λαμβάνεται ως μάθημα  για να εξελιχθείς – Αν αποτύχεις, ένα καινούριο belief ενισχύεται – αυτό της αποτυχίας σου με τις γυναίκες στην προκειμένη περίπτωση – και κολλάς στο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. Ενώ αποκτάς εμπειρία, λοιπόν, δεν αποκτάς χρήσιμη εμπειρία που θα σου δώσει αποτελέσματα. Αναφέρουμε λοιπόν και πάλι ότι, η συνθετική εμπειρία είναι εξίσου αποτελεσματική με την αληθινή και πολλές μελέτες επιστημονικές έχουν αποδείξει ότι το Visualization είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσεις νέες συμπεριφορές και νέα beliefs.

Πώς λειτουργεί το Visualization;

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, ως μέρος της διαδικασίας του Visualization, χαλάρωσε και προσπάθησε να φανταστείς έντονα τον εαυτό σου να κάνει αυτό που θέλεις να διορθώσεις. Για παράδειγμα, αν έχεις πρόβλημα στο να προσεγγίζεις γυναίκες, φαντάσου όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να επιτύχει μία προσέγγιση να τις κάνεις στην εντέλεια. Θα εκπλαγείς με τον εαυτό σου στην κυριολεξία, όταν συνειδητοποιήσεις ότι, θα έχεις αρχίσει να τα κάνεις όλα όπως στο Visualization, όταν τα φαντάζεσαι, χωρίς συνειδητή προσπάθεια.

Μέσω του Visualization, καθώς θα οραματίζεσαι πώς θέλεις να είσαι με τις γυναίκες, ο εγκέφαλός σου θα αρχίσει να σχηματίζει αναμνήσεις. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον σχηματισμό των αναμνήσεων αλλά και για να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο, είναι 21 ημέρες. Να σημειωθεί πάντως, ότι πιθανότατα να χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ώστε να διαγραφούν οριστικά συμπεριφορές μιας ζωής και να αντικατασταθούν με μία άψογη ελκυστική συμπεριφορά. Ωστόσο, οι περισσότεροι που δοκιμάζουν την τεχνική του Visualization έχουν θεαματικά αποτελέσματα σε 21 ημέρες. Το μυστικό για να επιταχυνθεί η διαδικασία, είναι να μην προσπαθείς να δεις τη διαφορά μέρα με τη μέρα. Δε χρειάζεται να πιέσεις τον εαυτό σου να λειτουργήσει συνειδητά με τον τρόπο που οραματίζεσαι την επόμενη μέρα, ούτε την επόμενη εβδομάδα. Αφοσιώσου στο Visualization και ο εγκέφαλός σου θα ανταποκριθεί μόνος του στο χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε (21 ημέρες). Αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η μέθοδος έχει εφαρμοστεί από χιλιάδες ανθρώπους και τα αποτελέσματα δείχνουν πόσο αποτελεσματική είναι.

Το Visualization είναι μία εξαιρετικά σημαντική έννοια, επειδή η θετική σκέψη από μόνη της μπορεί να απορριφθεί από το υποσυνείδητο μυαλό αν δεν έχει “αποδείξεις” στο κομμάτι του εγκεφάλου που ονομάζεται μνήμη, ότι μία τέτοια σκέψη υποστηρίζεται από την Αυτο-Εικόνα του συγκεκριμένου ατόμου που την κάνει. Όταν λοιπόν φαντάζεσαι έντονα μία εμπειρία, το νευρικό σου σύστημα και το μυαλό σου μπορεί να σου παρέχει στο διάστημα των 21 ημερών όλες τις αποδείξεις που χρειάζεσαι.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο στο συγκεκριμένο θέμα του Visualization, είναι το “Psycho-Cybernetics” του Dr Maxwell Maltz. Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ένα μοντέρνο και αποτελεσματικό βιβλίο για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να εξελιχθείς, το οποίο να μην έχει επηρεαστεί από την πρωτοποριακή δουλειά και έρευνα του Dr Maxwell Maltz, μέρος της οποίας είναι το βιβλίο αυτό. Μην περιμένεις λοιπόν να πονέσεις μέσα από δεκάδες απορρίψεις πριν αρχίσεις να έχεις θετικές εμπειρίες με τις γυναίκες. Χρησιμοποίησε το Visualization και άλλαξε τη συμπεριφορά σου μέσα σε 21 ημέρες.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.