Μίλησα με μια Κοπέλα αλλά δεν Πήρα το Τηλέφωνο της!

Λέμε στους ανθρώπους μας να μη φοβούνται να διεκδικήσουν άμεσα ότι θέλουν από μια κοπέλα! Να πηγαίνουν για το τηλέφωνο, για το ραντεβού, για το φιλί.

Πως Παίρνεις Τηλέφωνο Από Μια Κοπέλα

Όταν προσεγγίζεις μια κοπέλα υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί το ότιδήποτε. Από το σενάριο του να αποτύχεις παταγωδώς εως το σενάριο του να δημιουργήσεις έλξη για να θέλει η κοπέλα να σε ξαναδεί. Καθώς και όλες οι ενδιάμεσες περιπτώσεις. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα μιας προσέγγισης, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές σου πράξεις και αποφάσεις κατά τη διάρκεια του φλερτ.

Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά προτρέπουμε τους μαθητές μας να μη περιμένουν πολύ για την κλιμάκωση. Και όταν λέμε κλιμάκωση εννοούμε την εξέλιξη της επικοινωνίας με μια γυναίκα, από το ένα στάδιο στο άλλο. Γιατί είναι ωραία να μιλάτε ξεκινώντας μια πολύ χαλαρή κουβέντα, ίσως περί ανέμων και υδάτων, αλλά αυτό που πραγματικά θες είναι να εκφράσεις ερωτικό ενδιαφέρον – και ιδανικά να βρει ανταπόκριση.

Ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να δείξεις σε μια γυναίκα ότι σου αρέσει, από την αρχή κιόλας; Ο Χρήστος θα εξηγήσει όχι έναν, αλλά τρεις λόγους που αυτό είναι σημαντικό στο παρακάτω βίντεο:

Συνήθως Και Η Κοπέλα Αυτό Θα Θέλει

Ας το παραδεχτούμε τουλάχιστον μεταξύ μας. Δεν ξεκινάς την κουβέντα γιατί είναι ένας καλός τρόπος να περάσεις την ώρα σου – αν και στα επόμενα στάδια της εξέλιξής σου σαν Άνδρας Αξίας, θα αναζητάς την επικοινωνία για την απόλαυσή αυτής και μόνο, χωρίς απαραίτητα να σε νοιάζει το αποτέλεσμα.

Αρχίζεις την συζήτηση με μια άγνωστη γυναίκα επειδή σου αρέσει. Και όταν μας αρέσει μια γυναίκα δεν μας αρέσει επειδή μας φαίνονται ενδιαφέρουσες οι απόψεις της. Αλλά επειδή είναι όμορφη και ξυπνάει το ένστικτο που η φύση μας έχει δώσει για να διαιωνίσουμε το είδος.

Και για την ικανοποίηση αυτών των ενστίκτων παίζει ρόλο το να επιτυγχάνεις τον σκοπό.

Μπορείς να μιλάς με γυναίκες, να περνάς καλά – γιατί είναι όντως διασκεδαστικό να επικοινωνείς με ωραίες γυναίκες – να απολαμβάνεις την παρέα τους, αλλά χρειάζεσαι και το πραγματικό χειροπιαστό επιθυμητό αποτέλεσμα. Να πάρεις το τηλέφωνό της, να βγεις μαζί της, να την φέρεις στο κρεβάτι σου.

Οπότε Η Κλιμάκωση Είναι Απαραίτητη

η κοπέλα θέλει κι αυτή

 

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ιστορίες γνωστών σου ή να σου έχουν τύχει ακόμα και σένα, να μιλάνε 30 – 40 – 50 λεπτά, ακόμα και ώρες, με μια γυναίκα που γνώρισαν σε ένα μπαρ ή club και να κουβεντιάζουν για τις δουλειές τους, για τις σπουδές, για τον καιρό, για το που πήγαν διακοπές πριν 4 χρόνια, για τους φίλους τους και μετά από όλο αυτό να ζητάνε το τηλέφωνο από την κοπέλα για να τα ξαναπούνε μόνο για να λαμβάνουν την απάντηση : « Α σορρυ μωρέ, έχω αγόρι» ή «δεν δίνω τηλέφωνα σε αγνώστους»

 

Βρε κορίτσι μου, τόση ώρα δεν μπορούσες να το πεις;

Κεραμίδα. Πέρασες όλο αυτό, μάζεψες το θάρρος σου και πήγες να της μιλήσεις, κάνατε κουβέντα τόση ώρα, μπορεί να άφησες και για αρκετή ώρα μόνη της την παρέα σου για να σου πει στο τέλος ότι δεν είναι το στυλ της να δίνει τηλέφωνα σε αγνώστους;

Ακόμα χειρότερα αν έχεις περάσει μαζί της μιάμιση ώρα κουβέντας και να μη κάνεις ποτέ τις προθέσεις σου φανερές. Γιατί ίσως δεν βρήκες την κατάλληλη στιγμή ή επειδή κάποια στιγμή πλήρωσε και έπρεπε να φύγει.

#1. Τί Έκανες Λάθος Στην Επικοινωνία Με Την Κοπέλα

φλερτ με κοπέλα

Πάνω από 20 λεπτά κουβέντας με μια κοπέλα, όπου και όπως και να την γνωρίσεις, δεν χρειάζονται. Το να ξοδεύεις υπερβολικά πολύ χρόνο σε μια τέτοια επικοινωνία, εκτός άλλων, κυρίως επηρεάζει τις ίδιες με τους εξής τρόπους :

Α) Νομίζουν ότι δεν έχεις κότσια και ξενερώνουν

Β) Πέφτει η ενέργεια  της κουβέντας

Γ) Χάνεις αξία γιατί έχεις παρατήσει αρκετή ώρα την παρέα σου

Δ) Δεν είναι ραντεβού για να αναλύσετε τα πάντα και το ξέρει και αυτή.

Φτάσε ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία έλξης, αποφεύγοντας κοινά λάθη. Μπορείς να δεις τον Χρήστο σε ένα από τα καλύτερα video να αναλύει τα πιθανά λάθη και αστοχίες που μπορεί να υπονομεύουν το φλερτ.

Οπότε θα μας ακούσεις στα bootcamps να σου πούμε  : «Ακούμπα λίγο περισσότερο και πιο νωρίς», «ζήτα το τηλέφωνο πλέον για να ξαναβρεθείτε, δεν χρειάζεται να μένεις άλλο στη κουβέντα», «μη πας πίσω τη συζήτηση σε αυτό το θέμα, το αναλύσατε, προχώρα μπροστά».

Ένα ακόμα συχνό λάθος που μπορείς να κάνεις ως αρχάριος σε αυτό το μαγικό κόσμο τις αυτοεξέλιξης και της επιτυχίας με τις γυναίκες, είναι να χρησιμοποιείς τις μεθοδολογίες προσέγγισης και να πηγαίνεις πίσω σε κάποιο βήμα της.

 

Ένας αρχάριος χωρίς την κατάλληλη καθοδήγηση, μπορεί να θεωρήσει ότι αν κάποιο βήμα δεν πάει καλά, πρέπει να το επαναλάβει ή επειδή δεν θυμάται το επόμενο βήμα λόγω του άγχους του, θα γυρίσει σε κάποιο άλλο που πήγαινε καλύτερα και μετά ξανά, δημιουργώντας έτσι ένα φαύλο κύκλο.

#2. Είναι Τραγικό Λάθος Να Μην Παίρνεις Πρωτοβουλία Με Μια Κοπέλα

Η συζήτηση πρέπει να πηγαίνει πάντα μπροστά, ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρος ότι πρέπει. (Εξαιρούνται οι φάσεις που ξαναπροσπαθείς να φθάσεις στο αποτέλεσμα όταν η πρώτη προσπάθεια δεν πήγε όπως αναμενόταν.)

Είναι όπως όταν είστε στη φάση να ανταλλάξετε το πρώτο σας φιλί. Η πρωτοβουλία των κινήσεων και πάλι ανήκει στον άνδρα. Σίγουρα σκέψεις τριγυρίζουν το κεφάλι σου : Έχω δημιουργήσει αρκετή έλξη, έχει περάσει ο απαιτούμενος χρόνος για να μη με πει λιγούρη, είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αν Έχεις Αμφιβολίες, Απλά Κάντο

προσέγγιση

 

Οπότε, την επόμενη φορά, απλά έχε στο μυαλό σου 3 πραγματάκια που συνοψίζουν όλα τα παραπάνω.

Α) Αν δείξεις τις προθέσεις σου νωρίς, έχεις περισσότερες πιθανότητες από το να το αφήσεις για πολύ αργότερα. Στατιστικά αποδεδειγμένο μετά από χιλιάδες προσεγγίσεις. 

Β) Αν φοβάσαι ή ντρέπεσαι να κλιμακώσεις, η κοπέλα θα το καταλάβει και θα ξενερώσει. Ο μόνος τρόπος να μη φοβάσαι, είναι να κλιμακώσεις τόσες φορές που να δώσεις στον εγκέφαλό σου να καταλάβει ότι δεν θα γίνει κάτι κακό ή ότι δεν υπάρχει λόγος ντροπής.

Γ) Καλύτερα να το κάνεις και να μη πάει καλά, παρά να μη το κάνεις και να μετανιώσεις την χαμένη ευκαιρία. Στη πρώτη περίπτωση θα πάρεις και πληροφορίες για τι δεν πήγε καλά. Θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί σου.

Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι. Αλλά είναι κρίμα τα όνειρα να μένουν μόνο όνειρα και να μη γίνονται πραγματικότητα.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.