Βράδυ Χριστούγεννα Σπίτι με το Πρόσωπο – Τι Playlist Να Παίζει;

H playlist των χριστουγέννων για Άνδρες με στυλ!

Σε κάθε άρθρο μας σας πιέζουμε να βγείτε έξω και να κάνετε γνωριμίες με άγνωστες γυναίκες. Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για κάτι τέτοιο.

Αν εξαιρέσεις το κρύο, που εν γένει στην χώρα μας παλεύεται, είναι μια πολύ καλή περίοδος να βγεις έξω και να κοινωνικοποιηθείς. Βέβαια, δεν μας φτάνει μόνο να τις γνωρίσεις, αλλά με τα βήματα που πρέπει, να την φέρεις και στο σπίτι σου ή τέλος πάντων σε ένα ιδιωτικό χώρο που θα μπορείτε να απολαύσετε ο ένας τον άλλον και να περάσετε μια χριστουγεννιάτικη νύχτα που θα θυμάστε.

Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις, τότε μπορείς να πατήσεις παρακάτω.

Η έλξη δεν είναι αιώνια.

Αυτές τις νύχτες λοιπόν, απαραίτητη συντροφιά εκτός από την κοπέλα, είναι να κρασί ή ποτό και μουσική. Και η καλύτερη μουσική που μπορείς να επιλέξεις για να ντύσεις μια τέτοια χριστουγεννιάτικη νύχτα είναι τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Αν είσαι σαν και μένα, που θες να αποφύγεις τα χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά τραγούδια που παίζουν συνέχεια όπως της ΒΑΝΔΗ – Χριστούγεννα και το WHAM – Last Christmas, αλλά θες μια μουσική υπόκρουση με το στυλ των ημερών αλλά με χαρακτήρα ενός άνδρα με στυλ, τότε αυτά που παίζουν τα ραδιόφωνα και οι λίστες που βρήκα σε spotify & youtube δεν μας κάνουν. 

Οπότε έφτιαξα μια δικιά μου. Μια λίστα που μπορείς να βάλεις να παίζει όταν έχεις καλή παρέα και να περνάει το μήνυμα ότι αυτή τη νύχτα θα χτυπήσουν χαρμόσυνα χριστουγεννιάτικες καμπάνες στο κρεβάτι σας.

 

Annie Lenox – God Rest Ye Merry Gentlemen

Η φωνή των Eurythmics σε ένα παραδοσιακό xmas τραγούδι που το αλλάζει εντελώς.

 

Bruce Springsteen – Santa Claus is coming to town

The Boss σε μια πιο γιορτινή έκδοση

 

Queen – Thank God its Christmas

Η καλύτερη rock & λυρική φωνή ever ερμηνεύει ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με την υπογραφή των Queen.

 

RUN-DMC – Christmas in Hollis

Για να σπάσουμε και λίγο την Rock προσέγγιση που έχω, οι παππούδες του hip hop με xmas διάθεση και samples.

 

Chris Rea – Driving Home For Christmas

H φωνή που πρέπει να ντύνει το soundtrack μιας νύχτας σου όχι μόνο τα χριστούγεννα.

 

Band Aid 1984 – Do They Know its Christmas

Bono (U2), George Michael (Wham), Phil Collins (Genesis), Sting (Police), Andy Taylor (Duran Duran), Simon Lebon (Duran Duran) και η αφρόκρεμα μιας εποχής που έφτιαξε φοβερή μουσική που δεν αφήνει κανέναν χωρίς να επηρεάσει.

 

David Bowie & Bing Crosby – Peace On Earth / Little Drummer Boy

Η ιδιοφυΐα και η παλιά σχολή σε ένα περίεργο ντουέτο Mashup που κάνει την playlist σου να μη μπορεί να γίνει πιο ψαγμένη.

Η ιδιοφυΐα και η παλιά σχολή σε ένα περίεργο ντουέτο Mashup που κάνει την playlist σου να μη μπορεί να γίνει πιο ψαγμένη.

 

Elvis Presley & Martina McBride – Blue Christmas

O Βασιλιάς να κάνει τα κορίτσια να παρακαλάνε με δέκα γρατζουνιές στην κιθάρα του.

 

BB King – Merry Christmas Baby

Λίγα blues από μια τέτοια νύχτα δεν πρέπει να λείπουν και ποιος καλύτερος από τον ΒΒ King

Frank Sinatra – Have Your Self a Merry Little Christmas

Και χωρίς Frank δεν υπάρχουν Χριστούγεννα.

 

Στείλε μου εδώ τις προτάσεις σου και εγώ θα ανανεώσω την playlist και με τα δικά σου (φυσικά θα δώσουμε και credit / shoutout σε όποιον συνεισφέρει). Κριτήριο είναι να ακούγονται ωραία σε μια νύχτα όπως σου περιέγραψα παραπάνω και να ταιριάζουν σε άνδρες με στυλ και ισχυρή προσωπικότητα.

Μέχρι την επόμενη φορά.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .