Winging is Caring : Ο Wing σου Δεν Είναι Μόνο για να Κερδίσεις την Κοπέλα!

Οι επιτυχίες έρχονται ευκολότερα όταν αρχίσεις να συγχρονίζεσαι καλύτερα με τον wing σου.

Πριν μερικά χρόνια και στα πρώτα μου βήματα στο φλερτ, οι φίλοι και συνεργάτες μου πλέον, ο Ανέστης με τον Χρήστο, μου γνώρισαν τον πρώτο μου wing.

Τι σημαίνει Wing / Wingman;
Wing ή wingman, είναι ο άνθρωπος που σε αυτό το ταξίδι της αυτοβελτίωσης σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις τα βήματα εξέλιξης που χρειάζονται. Διάβασε εδώ περισσότερα για αυτό.

Στα πρώτα του βήματα και αυτός. Διαφορετικοί σε όλα αλλά ταιριαστοί στο πάθος μας για να γίνουμε καλύτεροι. Πιο επικοινωνιακοί, πιο κοινωνικοί, να έχουμε περισσότερες και ποιοτικότερες γυναίκες στη ζωή μας.

Ξεκινώντας τις εξόδους μας και έχοντας λίγες ασήμαντες αλλά με κάποιες πρώτες μικρές επιτυχίες παραπάνω από αυτόν, ένιωθα ολίγον τι την ευθύνη να συνεισφέρω αναλόγως.

sons-of-anarchy-wide-i

Όσο άρχισα να παρατηρώ το πάθος του στο να γνωρίζει γυναίκες, η επιτυχία φαινόταν όλο και πιο σίγουρη. Άρχισα σε στιγμές να βάζω σε δεύτερη μοίρα τις δικές μου για να έχει αυτός τις δικές του.

Όσο πέρναγε ο καιρός, αυτός έκανε το ίδιο για μένα. Άπειρες οι ιστορίες – παραδείγματα προς μελέτη που διηγούμαι στα σεμινάρια που έχουν γίνει εφικτά επειδή αυτός ή εγώ πράξαμε ανιδιοτελώς.

Αυτό προσπαθούμε να ενισχύσουμε και στα μαθήματα που κάνουμε. Γνωρίζουμε μαθητές με ίδια δημογραφικά μεταξύ τους για να αρχίσουν να βγαίνουν μαζί. Οι φιλίες που έχουν δημιουργηθεί ξεπερνάνε το δεσμό των φίλων του στρατού πραγματικά. Είμαστε πολύ υπερήφανοι ως εταιρεία για αυτό.

Όμως, με τον καιρό κατάλαβα ότι όχι μόνο γίναμε καλύτεροι αλλά ήρθαν και άλλα θετικά αποτελέσματα παρεμπιπτόντως.

Όσο χαιρόμουν και γιόρταζα τις επιτυχίες του wing μου, τόσες περισσότερες είχα για εμένα. Αυτό το συμπέρασμα μου αύξησε τον ρυθμό ανάπτυξης κατά πολύ καθώς όσο δίνεις παίρνεις και όσο έπαιρνε και ο άλλος τόσο έδινε πίσω σε ένα κύκλο ανάπτυξης και για τους δύο.

21-jump-street

Δημιουργήθηκε ένα φοβερό αίσθημα ότι υπάρχουν ευκαιρίες για νέα επιτυχία για όλους και συνέχεια. Τώρα εσύ, μετά εγώ. Πάντα γινόταν έτσι. Δεν μας άφησε η εξέλιξη να περιορίσουμε τους εαυτούς μας στο «όποιος προλάβει». Πάντα υπήρχαν ευκαιρίες και για τους δυο μας.

Γνωριστήκαμε καλύτερα. Για να μπορέσεις να βοηθήσεις κάποιον, χρειάζεται να τον καταλάβεις. Ήταν απαραίτητο – όπως και όταν μιλάμε για coaching – να μπεις στα παπούτσια του άλλου. Με τον wing μου είχαμε ίδιες ανησυχίες και τα ίδια αποτελέσματα, όμως διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης και εν τέλει με διαφορετικό τρόπο αφομοιώναμε την βοήθεια ο ένας του άλλου. Έτσι, για να καταφέρω να τον βοηθήσω αποδοτικά και αυτός εμένα, έπρεπε να γνωρίσω καλύτερα τα κουμπιά του και αυτός τα δικά μου.

Συνδεθήκαμε περισσότερο σαν φίλοι. Αν και άγνωστοι, διαφορετικοί και περίεργοι ο καθένας με τον τρόπο του, γρήγορα η φιλία μας έγινε θαυμαστή. Οι εμπειρίες που ζεις όταν κάνεις αυτά που κάνουν οι άνδρες με στυλ που παίρνουν στην ζωή στα χέρια τους, δεν συγκρίνονται με τις εμπειρίες του μέσου όρου που από το γραφείο πάνε σπίτι, ανοίγουν τηλεόραση και βγαίνουν τα ΠΣΚ για μια μπύρα με τον κολλητό τους για να κοιτάξουν κάνα κορμί γυναίκας χωρίς να κάνουν τίποτα. Οι καταστάσεις που βιώσαμε ήταν έντονες τόσο που θυμίζουν τις καταστάσεις που ζεις στο στρατό και δένεσαι με τους άνδρες στο λόχο σου.

Για αυτό φροντίζουμε να σας γνωρίζουμε μεταξύ σας. Όλα τα VIP Μέλη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε έναν άνθρωπο πέραν από τους coaches σας, να σας βοηθάει όταν τα εμπόδια στο δρόμο της αυτοεξέλιξης εμφανίζονται.

Αν θες και εσύ μια τέτοια παρέα απλά έλα μαζί μας πατώντας παρακάτω.

φλερτ

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .