Wingman : O Άνθρωπός σου Όταν Βγαίνεις για Ερωτικές Γνωριμίες

Τι είναι ο wingman και γιατί χρειάζεσαι έναν άνθρωπο δίπλα σου που είναι καλός στις γυναίκες και μπορεί να σε ωθήσει προς την επιτυχία μαζί τους.

Ποιον Να Έχεις Δίπλα Σου Όταν Βγαίνεις Για Ερωτικές Γνωριμίες

Πολλά έχουν γραφτεί και αναλυθεί για τον άνθρωπο που θα πάρεις μαζί σου το Σάββατο βράδυ και θα πάτε στα μαγαζιά να κάνετε ερωτικές γνωριμίες. Βασικά βγαίνετε να γνωρίσετε νέο κόσμο, αλλά κυρίως γυναίκες.

Είναι ο άνθρωπος που θα σε συντροφεύει στη δύσκολη αλλά απόλυτα απολαυστική μάχη εντυπώσεων των δύο φύλων. Είτε αρχίζεις εσύ τη κουβέντα, είτε την αρχίζει αυτός, ο wingman είναι ο άνθρωπος που θα καταλήγετε να είστε μαζί στο ίδιο τραπέζι γυναικών και θα περνάτε καλά όλοι σαν μια παρέα.

Αλήθεια, Γιατί Γίνεται Τόσος Λόγος Για Αυτό Το Άτομο Και Γιατί Τον Χρειάζεσαι;

ερωτικές γνωριμίες

Πέραν των πρακτικών ζητημάτων που μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ αλλά και εδώ, και έχουν να κάνουν με την τέχνη του παιχνιδιού, είναι γεγονός ότι πολλοί παίκτες, ειδικότερα στα πρώτα τους βήματα στις ερωτικές γνωριμίες, χρειάζονται έναν wingman (wing / φτερό ή ιπτάμενο) που μπορεί να τους βοηθήσει στην κατάκτηση της γυναίκας. Παράλληλα με αυτό, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία σου αλλά και το πώς πράττεις.

#1. Σε Σπρώχνει Να Αποδώσεις Στις Ερωτικές Γνωριμίες.

Οι αμήχανες στιγμές που σκέφτεσαι αν πρέπει να πας να μιλήσεις ή όχι και σε πιάνει το άγχος προσέγγισης, ο wingman είναι εκεί για να τις σβήσει. Είτε θα σε σπρώξει με ενθαρρυντικά λόγια να πας. Είτε θα ανοίξει αυτός για σένα για να ξεκολλήσεις. Το αποτέλεσμα είναι πως αν δεν ήταν αυτός εκεί, θα έμενες να κοιτάζεις.

#2. Σε Βοηθάει Να Επανακάμψεις Αν Δεν Πάνε Καλά οι Ερωτικές Γνωριμίες.

Μετά από ένα αρνητικό response μιας κοπέλας στο μπαρ / club για οποιοδήποτε λόγο, είναι λογικό να πέφτει λίγο η αυτοπεποίθησή σου. Ειδικά όταν είσαι άπειρος και δεν μπορείς συνειδητά να επαναφέρεις το state σου, την κατάσταση δηλαδή που είναι ιδανική για Παιχνίδι.

Στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που ακολουθεί συζητάμε για το φλερτ, συγκεκριμένα αν είναι καλύτερα να βγαίνεις για φλερτ μόνος ή με παρέα.

Ο Wing θα είναι εκεί να σου υπενθυμίσει πως βγήκατε για να γνωρίσετε γυναίκες γενικά. Όχι ειδικά μια συγκεκριμένη όπως αυτή, θα σου θυμίσει πως μπορεί πραγματικά να μην είχε διάθεση για γνωριμίες γιατί και οι γυναίκες άνθρωποι είναι και φυσικά, θα σου πει το απόλυτα σωστό επιχείρημα.

Πως μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια ακόμα γυναίκες, οπότε προχωρήστε μαζί στην επόμενη.

#3. Σε Βοηθάει Να Κλείσεις Με Τις Ερωτικές Γνωριμίες.

Και όταν λέμε να κλείσεις, εννοούμε να πάρεις το τηλέφωνο της κοπέλας ή γιατί όχι να πάτε κάπου πιο ιδιωτικά, αν τα βρείτε και η ένταση οδηγεί εκεί.

Ο wing, που θα μπει στη παρέα όποτε χρειάζεσαι εσύ, θα κρατήσει το ενδιαφέρον στις φίλες της ή στην υπόλοιπη παρέα, θα σου δίνει αξία λέγοντας όμορφα πράγματα για σένα και σημείωσε, πως ισχύει πάντα το “δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι”. Γι’ αυτό τον χρειάζεσαι για να κάνεις ερωτικές γνωριμίες.

ερωτικές γνωριμίες

Αν ο wing σου είναι ένας εκπληκτικός τύπος και άνθρωπος αξίας και αυτό το δείχνει τεχνικά όμορφα ώστε να μη καλύπτει την δικιά σου προσωπικότητα, τότε ο στόχος σου αντιλαμβάνεται πως αυτό είναι το περιβάλλον σου άρα είσαι και εσύ ένας τέτοιος άνθρωπος.

Παίρνεις αξία στα μάτια της χωρίς να χρειάζεται να περιαυτολογήσεις. Καθόλου άσχημα έτσι;

Φυσικά για να τα καταφέρει, χρειάζεται όχι μόνο να γνωρίζει από γυναίκες, αλλά και να ξέρει, τι δυσκολίες περνάς για να ανέβεις επίπεδο αλλά και τεχνικές λεπτομέρειες που βοηθούν στο timing και στην maximum απόδοσή σας. Και για αυτό οι καλύτεροι wings, είναι πάντα οι εκπαιδευμένοι pickup artists.

Που Μπορώ Να Βρω Έναν Τέτοιο Άνθρωπο;

Το ρωτάνε πολλοί και η αλήθεια είναι πως όντως, είναι δύσκολο να βρεις έναν τέτοιο τύπο. Αντιλαμβανόμενοι το ζήτημα, έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο ανθρώπων, εκπαιδευμένων στο παιχνίδι μαζί μας, που τους φέρνουμε σε επαφή. Βοηθούν ο ένας τον άλλο όταν βγαίνουν για ερωτικές γνωριμίες.

Όλοι μαθητές μας και αξιόλογοι άνθρωποι και χαρακτήρες, τους γνωρίζουμε μεταξύ τους ανάλογα τα δημογραφικά τους (ηλικία, περιοχή κτλ) ώστε να ταιριάξουν πιο εύκολα και να μπορούν να βγαίνουν να γνωρίζουν γυναίκες μεταξύ τους.

Δες το βίντεο και μάθε πως να προσεγγίζεις αποτελεσματικά:

Από τη μια αν θες να μπεις και εσύ σε αυτό το δίκτυο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Men Of Style, όπου και οι κανόνες ενός καλού wingman αλλά και του καλού παίκτη αναλύονται εκπληκτικά πολύ.

Παράλληλα, στα events μπορείς να έρθεις και να κοινωνικοποιηθείς με τέτοιους ανθρώπους. Την Κυριακή μάλιστα, έχουμε μια συνάντηση μελών που είναι δωρεάν για όλους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς εδώ.

Θα συμμετέχουν μαθητές μας και άνθρωποι από κάθε ηλικία και που ξέρεις, μπορεί να γνωριστείτε και να ταιριάξετε και θα βγείτε για ερωτικές γνωριμίες.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Τι λες;

Επίσης βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.