Wingman: Ο Φύλακας – Άγγελος σου στο Φλερτ

Wingman: Ο φύλακας - άγγελος σου

Είναι Απαραίτητος Ο Φύλακας- Άγγελος Σου Στο Φλερτ;

Έχεις νιώσει ποτέ ότι όταν βγαίνεις έξω για φλερτ, χρειάζεσαι μαζί σου έναν έμπιστο φίλο; Έναν συνοδοιπόρο; Ίσως νιώθεις μεγαλύτερο κίνητρο όταν ανήκεις σε μία ομάδα με παρόμοιους στόχους και σκοπούς.

Τότε χρειάζεσαι και εσύ έναν wingman. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Φύλακας- Άγγελος σου στο φλερτ.

Έναν πιστό φίλο και συνοδοιπόρο δηλαδή, όπου θα βγαίνετε να φλερτάρετε μαζί και θα στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Ο όρος προκύπτει από την Πολεμική Αεροπορία όπου τα αεροπλάνα πετάνε πάντα σε σμήνη προκειμένου ο ένας πιλότος να καλύπτει τα νώτα του άλλου. Και η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν μπορεί να σε εμπνεύσει περισσότερο στο Παιχνίδι από έναν εξαιρετικό wingman.

Τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε, αυτές τις στιγμές συνηθίζουμε να τους επιστρατεύουμε, όταν πρέπει να ξεπεράσουμε κάτι που φαίνεται δύσκολο. Για να μας δώσουν μια μικρή ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Ξεκινώντας από ένα απλό βήμα, που στο φλερτ είναι να ανοίξουμε συζήτηση με μια γυναίκα που μας αρέσει. Να ξέρεις ότι είναι σημαντικό να έχεις τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σου.

Τα Πλεονεκτήματα Του Wingman Στο Φλερτ

φλερτ

Α) Δεν έχει μόνο μεγαλύτερη φάση το να έχεις wingman, αλλά σου δίνει και επιπλέον βοήθεια και κίνητρο όποτε το χρειάζεσαι. Για αυτό είναι ωραίο να έχεις ένα άτομο ή και ομάδα για να βγαίνεις μαζί. Κάποιον με τον οποίο θα χαίρεστε μαζί τις εξόδους σας για εξάσκηση, θα μοιράζεστε μαζί εμπειρίες και ιστορίες που θα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας.

Β) Κάποιον που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου στο φλερτ, κάποιον που θα κάνει τη νύχτα διασκεδαστική όταν όλα τα άλλα πάνε στραβά αλλά και θα μοιραστείς μαζί του αποτυχίες και απογοητεύσεις.

Χρειάζεσαι λοιπόν έναν καλό wingman. Όμως μια πολύ βασική αρχή που πρέπει να γνωρίζεις για το φλερτ  (αλλά και τη ζωή) είναι πως αυτό που ζητάς από τους άλλους, πρέπει πρώτα από όλα να είσαι εσύ.

Το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι αληθές για τους φίλους και τους wingmen.

Αν θες έναν εκπληκτικό και υποστηρικτικό wingman να βγαίνει έξω στους δρόμους μαζί σου, να σε προκαλεί και να σε βοηθάει να γίνεις η ψυχή της παρέας αλλά και αυτό το ελκυστικό στο φλερτ και με αυτοπεποίθηση άτομο που γνωρίζεις ότι μπορείς να είσαι, τότε πρέπει να είσαι και εσύ αντίστοιχα καλός wingman.

 

φλερτ

 

Πρακτικές Συμβουλές, Όταν Έχεις Wingman

Πριν συνεχίσεις δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika. Μάθε για το φλερτ στο δρόμο ή στο μπαρ, μέρη που πιθανότατα θα χρειαστείς έναν καλό wingman.

Το να είσαι καλός wingman είναι δύσκολο, γι αυτό θα σου αναφέρουμε μερικές συμβουλές για να σε βοηθήσουμε να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται:

#1. Γνώριζε Τα Δυνατά Και Αδύνατα Σημεία Σου.

Ένας από τους στόχους με τον wingman σου είναι να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο στα σημεία που ο καθένας υστερεί. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να ξέρεις που κολλάς και τι λάθη κάνεις. Συζήτησε τα με τον wingman σου προτού βγείτε και προσπαθήστε να σκεφτείτε πιθανές λύσεις και τρόπους για να σε βοηθήσει και να τον βοηθήσεις με το φλερτ.

#2. Μάθετε Ο Ένας Τον Άλλο.

Δώστε λίγο χρόνο να μάθει ο ένας το στυλ του άλλου στο «πεδίο». Είναι θέμα χρόνου να καταλάβετε πως λειτουργείτε και να αρχίσει να «κόβει ο ένας και να ράβει ο άλλος». Δεν είναι τυχαίο που είναι ο φύλακας- άγγελος σου στο φλερτ.

φλερτ

#3. Βοηθείστε Ο Ένας Τον Άλλο.

Μετά από μερικές κοινές προσεγγίσεις για εξάσκηση, περάστε χρόνο να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Σε αυτά τα debriefing αναλύστε τι θα μπορούσατε να έχετε κάνει καλύτερα αλλά και τι κάνετε ήδη καλά. Αυτός ο χρόνος ενδοσκόπησης είναι πολύ σημαντικός.

#4. Πειραματιστείτε.

Το να έχεις έναν πιστό wingman είναι ιδανικό για πειραματισμό, γιατί αν κάτι δεν σου πηγαίνει καλά στο φλερτ, ο wingman μπορεί να επέμβει και να σώσει την κατάσταση. Απλά ενημέρωσέ τον από πριν τι θες να δοκιμάσεις και που να δώσεις έμφαση, ώστε να μην τον πιάσεις εξ απροόπτου.

#5. Χρειάζεται Εξάσκηση.

Το να είσαι wingman απαιτεί χρόνο. Πρέπει να μάθεις να δουλεύεις σαν ομάδα και να αποκτήσεις χημεία με τον άλλο. Μην τα παρατήσεις μετά από μία ή δύο μόνο εξόδους. Εάν είστε και οι δύο ευέλικτοι, δημιουργικοί και επίμονοι στην εξάσκηση σας, θα τα πάτε καλά.

#6. Δείξε Αυτοθυσία Όπου Πρέπει.

Λογικό είναι να υπάρξουν περιπτώσεις που η παρέα της κοπέλας που φλερτάρει ο wingman σου, δεν θα είναι καθόλου του γούστου σου. Παρόλα αυτά για να βοηθήσεις την ομάδα θα πρέπει να απασχολήσεις την παρέα για όση ώρα χρειαστεί. Να θυμάσαι πως το ίδιο έχει κάνει ή θα κληθεί να κάνει και ο wingman σου σε αντίστοιχες περιπτώσεις για σένα.

Το Πιο Σημαντικό Στο Φλερτ

Κατά τη διάρκεια μιας προσέγγισης η γυναίκα είναι ο άνθρωπος που θέλεις να νιώσει άνετα και να ανοιχτεί, αν είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται. Από τη δική σου πλευρά, η παρουσία του wingman εξομαλύνει την κατάσταση στο φλερτ, από τη στιγμή που υπάρχει άλλο ένα άτομο να αβαντάρει τη συζήτηση. Έτσι ξεφεύγετε από τις άβολες σιωπές με τις γυναίκες, που είναι ό, τι χειρότερο υπάρχει για να σου σαμποτάρει το φλερτ.

Κλείνοντας, θυμήσου ότι αν θες να βρεις έναν εκπληκτικό wingman, πρέπει πρώτα από όλα να είσαι και εσύ καλός wingman. Ότι θες από τη ζωή, φρόντισε να είσαι ήδη εσύ.

Αν όμως δεν έχεις υπόψη σου κάποιον τέτοιο άνθρωπο τότε τι κάνεις; 

Είναι κι αυτό φυσιολογικό, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις έναν καλό wingman που να ταιριάζει το στυλ σας. Για αυτό και οι Men Of Style έχουμε δημιουργήσει μία ζωντανή κοινότητα ανδρών που ασχολείται με την προσωπική βελτίωση και το Παιχνίδι. Σε αυτήν όχι μόνο σχηματίζονται ομάδες από wingmen, αλλά δημιουργούνται και στενές φιλίες.

Μάθε πως να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ με ή χωρίς wingman εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.