Ξανά Εργένης Μετά Από Σχέση – Apla + Andrika #084

Ξανά Εργένης Μετά Από Σχέση

Έπεσαν τίτλοι τέλους σε μια μεγάλη σχέση σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις…οδηγός επιβίωσης! Πίστεψες ότι όλα θα έμεναν καλά και τίποτα δε θα χαλούσε αυτό που είχατε.

Πίστεψες πως είναι η μία και πως δε θα χρειαστεί να βγεις ξανά και να φλερτάρεις με άλλες γυναίκες.

Ήσουν βέβαιος πως δεν θα σε απογοητεύσει, αλλά τα πράγματα αποδείχθηκαν διαφορετικά από τις προσδοκίες σου. Η σχέση τελείωσε και τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι το πως θα μπεις ξανά σε εργένικους ρυθμούς.

Πώς Φλερτάρεις Ξανά Όταν Τελειώσει Μια Σχέση

Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε και έχουν απόλυτο δίκαιο. Σήμερα συζητάμε για αυτήν την αρχή με την ελπίδα να βοηθήσουμε έστω και έναν από εσάς που μπορεί να δυσκολεύεται να φλερτάρει, μετά από έναν χωρισμό. Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να προσέξω; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν στο σημερινό επεισόδιο του Apla+Andrika. Διότι μετά από μια σχέση που τελείωσε καμιά φροά έχουμε την τάση να μένουμε αδρανείς ή ακόμα και να πέφτουμε με τα μούτρα σε μια καινούρια σχέση. Ας το συζητήσουμε.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube

iTunes 

Spotify  

TuneIn 

Facebook

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ .

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τη σχέση σου, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Τί Έμαθες Από Το Σημερινό Video ” Ξανά Εργένης Μετά Από Σχέση ” ;

σχέση τέλος

Στη συζήτηση που κάναμε σήμερα για το τί συμβαίνει όταν τελειώνει μια σχέση καταλήξαμε σε πολλά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Στο τέλος μιας σχέσης καλό θα είναι να έχεις τις συνήθειές σου και γενικά να μην αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου. Επίσης, το να προσεγγίσεις ξανά γυναίκες είναι συνάρτηση του τι πιστεύεις ότι αξίζεις. Συνεπώς κάτι καλύτερο από την παλιά σου σχέση σε περιμένει εκεί έξω.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.
Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλε εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.